יש חן ותחושה אחרת בבית שמבשלים בו.
אני לא מזמין כלום. הפיצה החומוס הפלאפל הפסטות הביתיות הם לא סיפור גדול מדי להכנה ויותר טעימים מרוב המקומות שאנחנו אוכלים בהם.
אף אחד לא בולל זה סתם קטע של עידון. יש נתחים שמתאימים לביסים גדולים ויש כאלה שלא, כמו קורקבנים או בשר ראש.
גם מוח, ריאות, לשון, וובוס, טחול, קיבה (שקמבה צ'ורבה) וקורקבנים מאוד טעימים כשמכינים נכון.
בדור שלי לא מכיר מישהו שלא אכל חלקי פנים של עופות ובקר, והרבה.
סטייקים אמיתים לא היו באיטליזים של הסבנטיז. בקושי צלעות כבש וסטיק עין קפוא, מומלח ודק.
הטחול באמת קרבי ועל הריאות אפשר לוותר. אבל לשון עם רוטב על פירה לדוגמא? זה שוס.



ציטוט ההודעה בתגובה