ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
יש לי מתכון מנצח
0506............ אסתר בא לי קוקבנים.
ערב שישי קידוש והכל מוכן
יש חן ותחושה אחרת בבית שמבשלים בו.
אני לא מזמין כלום. הפיצה החומוס הפלאפל הפסטות הביתיות הם לא סיפור גדול מדי להכנה ויותר טעימים מרוב המקומות שאנחנו אוכלים בהם.

ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
רוצחי קורקבנים !! מי חותך קוקבנים לרצועות/קוביות מי ?
ואחר כך לבלול את זה בפשטידה/פסטה/חביתה בשביל להעלים ראיות??
תאמינו לי טופו תפור עליכם תנו לקורקבן לחיות!
אף אחד לא בולל זה סתם קטע של עידון. יש נתחים שמתאימים לביסים גדולים ויש כאלה שלא, כמו קורקבנים או בשר ראש.

ציטוט נכתב במקור על ידי בןהלאמשחיז צפיה בהודעה
מי אוכל קורקבנים? זה השאלה היותר שאלתית.
לב, כבד וזהו.
גם מוח, ריאות, לשון, וובוס, טחול, קיבה (שקמבה צ'ורבה) וקורקבנים מאוד טעימים כשמכינים נכון.
בדור שלי לא מכיר מישהו שלא אכל חלקי פנים של עופות ובקר, והרבה.
סטייקים אמיתים לא היו באיטליזים של הסבנטיז. בקושי צלעות כבש וסטיק עין קפוא, מומלח ודק.
הטחול באמת קרבי ועל הריאות אפשר לוותר. אבל לשון עם רוטב על פירה לדוגמא? זה שוס.