קורקבן עוף הוא לא בגודל מוח פרה, אוכלים אותו מקסימיום חצוי.
לשון פרה זה גם שוס מי לייק וורי וורי, כנראה היתה לי ילדות מאושרת בלי קוקה קולה
לריאות יש טעם טעים לא משנה כמה שתנסו לתבלן אותו,
עכשיו, השוס האמיתי הוא כבד פרה.
עולה גרושים. שתי דקות ברשת על הגז להכשיר (עם פנסים שתי וערב)
ודקה במחבת עם שמן קוקוס (עושה ניחוח מתקתק כמו כבד עוף ביין).
פצצת אנרגיה קיטוגנית (שמעת קאז?)
ביס אחד ואתה שבע לשבעה ימים של פרולונג פאסטינג


ציטוט ההודעה בתגובה