עמוד 3 מתוך 10 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
תוצאות 31 עד 45 מ 138

אשכול: אקטואליה. פוטין ואוקראינה.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    אין רעים וטובים במציאות הכל זה גוונים של אפור ככה שזה לא רלונטי לעניין שהוא מדינה שפולשת למדינה אחרת מבלי שזו עשתה לה נזק כל שהוא או רצתה לעשות לה נזק כל שהוא, זה שפוטין כביכול פרנואיד זה בעיה שלו ולא עילה לפלישה בעצם אף אחד מהסיפורים שפוטין מספר זה עילה לפלישה בגלל זה רוב העולם מאוחד נגד רוסיה ובגלל זה גם הרוסים עצמם לא מעוניינים בפלישה הזאת.

אני חצי בדואי, ולשמוע חמלניצקי וחרקוב, מעורר אצלי זכרונות על באבי יאר ושחיטת יהודים ......

ציטוט נכתב במקור על ידי the striker צפיה בהודעה
    אני חצי בדואי, ולשמוע חמלניצקי וחרקוב, מעורר אצלי זכרונות על באבי יאר ושחיטת יהודים ......
    אדמת אירופה ספוגה בדם יהודי, אין רציף רכבת בגרמניה שלא מזכיר את השואה אבל החיים ממשיכים.

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    אדמת אירופה ספוגה בדם יהודי, אין רציף רכבת בגרמניה שלא מזכיר את השואה אבל החיים ממשיכים.
    אני זוכר יותר מדי טוב את הסיפורים של סבתא איך הם ברחו מאוקראינה לרוסיה ב-1941 מעיר שאח"כ היה בה גטו, ואיך קבלו אותם המקומים כשניסו לחזור לביתם ב-1946 (רמז: פוגרום).
    כאומה, אני לא מחבב את אוקראינה, בלשון המעטה. מאותה סיבה, אני לא יכול לדמיין את עצמי עובר לגור בגרמניה או באוסטריה, לא משנה כמה מים זרמו בנהרות מאז השואה.
    האם זה אומר משהו גורף על אנשים שחיים באוקראינה ב-2022? כנראה שלא.
    ובכל זאת, אני מנבא שבסוף הברדק הזה הן ברוסיה והן באוקראינה יהיו את אלה שיאשימו את "היהודים ששולטים בעולם" בכל מה שקרה... ולא יחסכו מהשכן היהודי שלהם את מה שמגיע לו בתור נציג של אותם "שליטי עולם".
    ככה שלי יש משימה די פשוטה - להאיץ במשפחה של אשתי לעלות מרוסיה לישראל כמה שיותר מהר. עד שעוד אפשר ומסך הברזל לא ירד סופית.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    אני זוכר יותר מדי טוב את הסיפורים של סבתא איך הם ברחו מאוקראינה לרוסיה ב-1941 מעיר שאח"כ היה בה גטו, ואיך קבלו אותם המקומים כשניסו לחזור לביתם ב-1946 (רמז: פוגרום).
    כאומה, אני לא מחבב את אוקראינה, בלשון המעטה. מאותה סיבה, אני לא יכול לדמיין את עצמי עובר לגור בגרמניה או באוסטריה, לא משנה כמה מים זרמו בנהרות מאז השואה.
    האם זה אומר משהו גורף על אנשים שחיים באוקראינה ב-2022? כנראה שלא.
    ובכל זאת, אני מנבא שבסוף הברדק הזה הן ברוסיה והן באוקראינה יהיו את אלה שיאשימו את "היהודים ששולטים בעולם" בכל מה שקרה... ולא יחסכו מהשכן היהודי שלהם את מה שמגיע לו בתור נציג של אותם "שליטי עולם".
    ככה שלי יש משימה די פשוטה - להאיץ במשפחה של אשתי לעלות מרוסיה לישראל כמה שיותר מהר. עד שעוד אפשר ומסך הברזל לא ירד סופית.
    אני מבין שהעובדה שזלינסקי יהודי לא מבלבלת אותך.
    הם בחרו בו ברוב שלא נראה כמותו באוקראינה(״הנאצים״ האלו), אם תחפש תמצא שכל אומה כמעט בעולם ביצעה זוועות במיעוטים ואם תחפש תמצע הרבה אנטישמיות בישראל, עצוב להגיד אבל ליל הבדולח השני במספר היה בלוד ישראל.

אני מבין שהעובדה שזלינסקי יהודי לא מבלבלת אותך.
    הם בחרו בו ברוב שלא נראה כמותו באוקראינה(״הנאצים״ האלו), אם תחפש תמצא שכל אומה כמעט בעולם ביצעה זוועות במיעוטים ואם תחפש תמצע הרבה אנטישמיות בישראל, עצוב להגיד אבל ליל הבדולח השני במספר היה בלוד ישראל.
    העובדה שלזלנסקי יש שורשים יהודים לא מבלבלת אותי לרגע. ועל בטליון "אזוב" באוקראינה שמעת? מה, זלנסקי הוציא אותו מחוץ לחוק? הצחקת אותי.
    https://www.telegraph.co.uk/news/wor...paratists.html

https://theintercept.com/2022/02/24/...talion-russia/

ציטוט:
    and in 2010, the battalion’s first commander and a former Ukrainian parliamentarian, Andriy Biletsky, stated that Ukraine’s national purpose was to “lead the white races of the world in a final crusade … against Semite-led Untermenschen [subhumans].”
    כמו שלא מבלבל אותי לרגע שתחת שלטונו של פוטין, מצבם של היהודים ברוסיה טוב מאי פעם, ואשתי שגדלה בסנקט-פטרסבורג טוענת שלא חוותה אנטישמיות מימיה.
    היא עדיין מתחבאת שם, בדמם של האנשים, עובר מאב לבן ומהסבתא לנכדה. כהמצב יהיה רע, והמיליונים שרחוקים מהערים המפותחות יחפשו את מי להאשים בצרות שלהם - הם יזכרו מה סיפרו להם בילדותם על ה"ז'ידי". אם מערכת השלטון ברוסיה תקרוס (וזה סביר מאוד כרגע), אז בין הפלגים שילחמו על השלטון יהיו בהכרח גם נציאונליסטים ניאו-נאצים שישמחו לשלוף עוד קלף שלא אכזב אף פעם כדי לקושש עוד תומכים - "היהודים אשמים בכל". אולי במקרה הזה אלה יהיו "החברים היהודים של פוטין".

כמובן, שכל זה דעתי האישית והלא מחייבת.
    כך אני רואה את הדברים.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Banned
    יצאתי עם מזרח גרמנית לא מעט זמן וכשהגיע סוף סוף הרגע האינטימי לדבר על הפיל שבחדר היא אמרה
    "תשמע. כל יום, כל השנה, מכיתה א' עד סוף התיכון מלמדים אותנו כמה אנחנו אשמים, וכמה אנחנו עם זוועה ולעולם לא שוב... מה עשיתי לך? הא?"

ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    העובדה שלזלנסקי יש שורשים יהודים לא מבלבלת אותי לרגע. ועל בטליון "אזוב" באוקראינה שמעת? מה, זלנסקי הוציא אותו מחוץ לחוק? הצחקת אותי.
    https://www.telegraph.co.uk/news/wor...paratists.html

https://theintercept.com/2022/02/24/...talion-russia/

ציטוט:

כמו שלא מבלבל אותי לרגע שתחת שלטונו של פוטין, מצבם של היהודים ברוסיה טוב מאי פעם, ואשתי שגדלה בסנקט-פטרסבורג טוענת שלא חוותה אנטישמיות מימיה.
    היא עדיין מתחבאת שם, בדמם של האנשים, עובר מאב לבן ומהסבתא לנכדה. כהמצב יהיה רע, והמיליונים שרחוקים מהערים המפותחות יחפשו את מי להאשים בצרות שלהם - הם יזכרו מה סיפרו להם בילדותם על ה"ז'ידי". אם מערכת השלטון ברוסיה תקרוס (וזה סביר מאוד כרגע), אז בין הפלגים שילחמו על השלטון יהיו בהכרח גם נציאונליסטים ניאו-נאצים שישמחו לשלוף עוד קלף שלא אכזב אף פעם כדי לקושש עוד תומכים - "היהודים אשמים בכל". אולי במקרה הזה אלה יהיו "החברים היהודים של פוטין".

כמובן, שכל זה דעתי האישית והלא מחייבת.
    כך אני רואה את הדברים.
    יפה, אתה בעצם טוען שהאנטישמיות עוברת בדם שזה פחות או יותר תורת הגזע של היטלר, מקווה שזה היה בחירת מילים גרועה ואתה לא באמת מתכוון לזה.

זלינסקי לא הסתיר את יהדותו ומי שבחר בו ידע זאת ועדיין הוא סחף את אוקראינה אחריו, אתה מזכיר לי שאמרו על טראמפ שהוא אנטישמי בזמן שחתנו יהודי וביתו התגיירה, שוב עובדות.

שרע ליהודים בגולה מאז 1948 הם פשוט עושים עליה אם האפשרות קיימת, כמה יהודים מאוקראינה עלו מאז שזלנסקי בשילטון? לא הרבה.

ציטוט מויקיפדיה
    על פי נתוני איחוד הקהילות היהודיות באוקראינה, עומד מספר היהודים במדינה על כ-360 אלף. נתונים אלו גבוהים בהרבה מהמספרים שהיו ידועים בשנת 2001, וכוללים יהודים רבים שהסתירו את יהדותם וחשפו את מוצאם היהודי.

שוב עובדות.

חסידי אומות העולם כנראה הם לא אבל דורות התחלפו ולא כמו שאתה טוען להרבה מהם האנטישמיות לא עברה בדם.

כפרה עליו

Senior Member
    קקטוב צודק בכך שהאנטישמיות בוקעת בשצף מצינורות הביוב התרבותי כשהמצב חרא. כשהתרבות חרא, היא מתבטאת גם כשהמצב טוב (ערביי יהודה ושומרון מובילים במדד האנטישמיות העולמי ושאר מדינות ערב אחריהם). אני לא מודד אחריות ואשמה לאף בן תרבות שרדפה יהודים אבל מודע לכך שהיא נמצאת שם, כמו מחלה בנסיגה. כי מבחינתי האנטישמיות מתקיימת ברמה הפיזיולוגית.
    הרי אין גן שמסביר את הדיוק וההקפדה הגרמניים אבל גם אין ויכוח שהייצור הגרמני נחשב למשובח בעולם. זו תכונה שטבועה בהם. צריך פשוט להבין ששנאה ליהודים שעברה במשך אלפיים שנה מדור לדור כבר מוטבעת ברמה כזו או אחרת גם אם עדיין לא התגלתה במיקרוסקופ.
    האוקראינים, הגרמנים הרוסים ולא נשכח את הבריטים הארורים ולא את האמריקאים המקוללים- לאף אחד מהם לא היה אכפת באמת מחיסול העם היהודי.
    לבולגרים כעם היה אכפת מהיהודים במדינה וזה בהחלט סיפור מחמם לב ויוצא דופן.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    קקטוב צודק בכך שהאנטישמיות בוקעת בשצף מצינורות הביוב התרבותי כשהמצב חרא. כשהתרבות חרא, היא מתבטאת גם כשהמצב טוב (ערביי יהודה ושומרון מובילים במדד האנטישמיות העולמי ושאר מדינות ערב אחריהם). אני לא מודד אחריות ואשמה לאף בן תרבות שרדפה יהודים אבל מודע לכך שהיא נמצאת שם, כמו מחלה בנסיגה. כי מבחינתי האנטישמיות מתקיימת ברמה הפיזיולוגית.
    הרי אין גן שמסביר את הדיוק וההקפדה הגרמניים אבל גם אין ויכוח שהייצור הגרמני נחשב למשובח בעולם. זו תכונה שטבועה בהם. צריך פשוט להבין ששנאה ליהודים שעברה במשך אלפיים שנה מדור לדור כבר מוטבעת ברמה כזו או אחרת גם אם עדיין לא התגלתה במיקרוסקופ.
    האוקראינים, הגרמנים הרוסים ולא נשכח את הבריטים הארורים ולא את האמריקאים המקוללים- לאף אחד מהם לא היה אכפת באמת מחיסול העם היהודי.
    לבולגרים כעם היה אכפת מהיהודים במדינה וזה בהחלט סיפור מחמם לב ויוצא דופן.
    גם לבולגרים לא היה אכפת מהיהודים, למלך היה נח שהנתינים היהודים יהיו מוגנים אז הוא הגן עליהם. ובמקדוניה השכנה שהוא שלט עליה - אותם הוא שלח.
    אבל את באבי יאר לא נשכח!
    אז שהאוקראינים יתמודדו עם המפלצת פוטין בעצמם.
    ושפוטין יאכל את הדייסה שהוא מבשל לעם שלו.
    אני מאחל לצדדים בהצלחה.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    העם היהודי הוא עם עם אופטימיות יתרה ונטיות להרס עצמי.

באירובה עוד היה להם מעט אפשרויות בריחה.
    היום הם יוכלו לשחות בים.

קיבלו הזדמנות אחת לבנות גטו אופס מדינה והיא תהפוך בשלב כזה או אחר למשהו אחר בבחירות דמוקרטיות

חאג'. אמין אל חוסייני אימץ את האידיאולוגיה הנאצית והנחיל אותה באומה הערבית .

פרעות תרפ"ט פרהוד בעירק מצרים ובלא מעט מדינות ערב אחרות.

ההסטוריה לדעתי תחזור על עצמה וכן רוב הערבים אנשים טובים אבל המושג הרוב הדומם מראה את פניו כל יום ולראיה בפרעות 2021 הם לא ממש תפסו את הילדים שלהם או השכנים שלהם בקרב על המסגד המרוחק (אל אקצה)

אז כן גם אני עוצם עיניים וכן מקווה לעתיד טוב יותר

מאחל רק לצד שלי הצלחה ( עם הערבים בצד שלי אז בהצלחה )

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
    נערך לאחרונה על ידי lokimonster; 01-03-2022 בשעה 08:54.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    העם היהודי הוא עם עם אופטימיות יתרה ונטיות להרס עצמי.

באירובה עוד היה להם מעט אפשרויות בריחה.
    היום הם יוכלו לשחות בים.

קיבלו הזדמנות אחת לבנות גטו אופס מדינה והיא תהפוך בשלב כזה או אחר למשהו אחר בבחירות דמוקרטיות

הם לא קיבלו שום הזדמנות, ההיפך. המפעל הציוני מנע העלאת יהודים בשואה ואני לא מדבר על שורשיה של צרת התחבורה.
    אבל בהחלט גטו. המטרה היתה לראות כעבור עשרים שנה יהודים במוזיאונים (כדברי האבק אדם).
    יאו איך בא לי לעבוד בהייטק בגרצליה https://www.youtube.com/watch?v=GasUi2kyccs

חאג'. אמין אל חוסייני אימץ את האידיאולוגיה הנאצית והנחיל אותה באומה הערבית .

פרעות טרפ"ט פרהוד בעירק מצרים ובלא מעט מדינות ערב אחרות.

ההסטוריה לדעתי תחזור על עצמה וכן רוב הערבים אנשים טובים אבל המושג הרוב הדומם מראה את פניו כל יום ולראיה בפרעות 2021 הם לא ממש תפסו את הילדים שלהם או השכנים שלהם בקרב על המסגד המרוחק (אל אקצה)

אז כן גם אני עוצם עיניים וכן מקווה לעתיד טוב יותר

מאחל רק לצד שלי הצלחה ( עם הערבים בצד שלי אז בהצלחה )

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
    הערבים לעולם לא יהיו בצד שלך.

חוצמזה שמעתי שבצבא שלנו היום יש הורה א' והורה ב', ספסלים בקיר לעזור לקפוץ, טעניות טנקים, וחיילים מבוהלים עד מוות מנגיף מומצא.
    לא הייתי בונה על הצבא הזה
    נערך לאחרונה על ידי ayalzo; 01-03-2022 בשעה 08:59.

יפה, אתה בעצם טוען שהאנטישמיות עוברת בדם שזה פחות או יותר תורת הגזע של היטלר, מקווה שזה היה בחירת מילים גרועה ואתה לא באמת מתכוון לזה.
    אתה מבין נהדר ש"עובר בדם" זה ביטוי, ובחור להטפל לבחירת מילים (שלא גרועה כל כך, והכוונה ברורה מאוד).
    אני לא גר בגרמניה, אז אל תצפא שארוץ להתחבא ולהצטדק רק כי מישהו מצא במילים שלי אסוציאציות להיטלר.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    אני ממש מציע להזהר כאן עם חלוקת סופרלטיבים וייחוס מעשים לפי לאום. וכן. נערכו הודעות.
    אדוונצ'ר זה סוג של רוכב, לא של אופנוע.... (AsafA)

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    אני ממש מציע להזהר כאן עם חלוקת סופרלטיבים וייחוס מעשים לפי לאום. וכן. נערכו הודעות.
    תערוך הודעות עד מחר. אני מספר חוויות מגוף ראשון בשירותי הצבאי. לא מסיפורי פוגי.
    תפור עליך ניהול