יאללה זה הזמן לאמבטית בוץ ולארגן את האוקאיניות נגד הרוסיות.
שושנים תפקידך לפתוח שרשור הבנות של אוראל(י)
התחושה היא שהפעם נעשתה חרא עבודה.
אין לרוסיה יכולת להיכנס לבוץ ולהישאר בו, הטעות הזאת כבר נעשתה באפגינסטן בשנות ה-80 ותרמה רבות לנפילתה של בריה"מ.
המלחמה הזאת, להבנתי, אמורה הייתה להיות בליצקריג שמוביל לשיחות - ובהן יקבע פירוז אוקראינה מנשק וקביעת מעמדה כמדינה נייטרלית שאינה רשאית להחזיק צבא.
השיטה ידועה - היא כבר בוצעה בהצלחה רבה באוסטיה ב-2008 ובקרים ב-2014. עידוד מאחוז מסויים מהקהל המקומי (או לפחות מקבוצה אתנית מסויימת), כוחות שתולים שמחכים ליום X - ואז ברגע שהמדינה קורסת, עולה השלטון הנכון שאינו מאיים על האינטרסים הגיאופוליטיים של רוסיה.
הטריק בדברים האלה - זה להיות מהיר. סוג של "חומה ומגדל", לבוא בלילה חשוך אחד - ושהעולם יתעורר בבוקר למציאות חדשה.
כמו שזה נראה כרגע, רוסיה טעתה בחישובים שלה.
- המלחמה מתארכת מעבר למתוכנן.
- אין שום תמיכה או הבנה למהלך של רוסיה בתוך אוקראינה עצמה. גם לא בקרב דוברי רוסית.
- הפגיעה בכלכלה של רוסיה גדולה מהמתוכנן - ותגדל ככל שה"מבצע" יתארך.
חמי, רופא שגר בסנקט פטרסבורג, מגדיר את ההתנהלות של רוסיה בעשור האחרון כ"חוסר מקצועיות שהפך לנורמה וחלחל בכל המוסדות".
אולי זה המקרה גם כאן - מי שהיו אחראים על איסוף מודיעין, הכנת השטח, ארגון הכוחות הרוסיים ותכנון המלחמה כנראה עשו עבודה גרועה.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
יאללה זה הזמן לאמבטית בוץ ולארגן את האוקאיניות נגד הרוסיות.
שושנים תפקידך לפתוח שרשור הבנות של אוראל(י)
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
כנראה הוא מפסיד אם כבר עכשיו הוא מאיים בנשק גרעיני, נראה שהתוכניות שלו התפוצצו לו בפנים והוא בפניקה.
https://www.foxnews.com/world/putin-...-on-high-alert
תגידו, יש יותר לקשקש בכלב מזה ?
https://www.ynet.co.il/news/article/bjgolkylq#autoplay
קראתי והתרשמתי.
רק מספר הערות "קטנות"
(1) חצאי אמיתות מהווים שקר משכנע יותר מאי-אמת. כך לדוגמה, אישתון קובע ש"אין עוררין כי אותה ממשלה באוקראינה ב-2014, הגיעה לשלטון בבחירות דמוקרטיות וחוקיות". ובכן, יש עוררין. והרבה. מעבר לעובדה שהיו טענות על זיופים בבחירות בהן זכה ויקטור ינקוביץ', הנ"ל היה מעורב בהרעלתו בדיאוקסין של יריבו הפוליטי יושצ'נקו ב-2004. כותב אישתון "ב-2014, הממשלה האוקראינית הופלה בהפיכה אלימה.". לא נכון. היו הפגנות (חלקן אלימות יותר או פחות) ובסופו של דבר ינקוביץ' הודח ע"י הפרלמנט וברח ל....רוסיה. נכון שאם משתמשים בעובדות ה"לא מוסבות" הסיפור נשמע אחרת? אישתון יודע לכתוב, והרבה. טכניקה ידועה (מבית מכונת התעמולה הסובייטית) של להרשים את הקורא ובד בבד להכניס כל מיני עיזים – כי למי יהיה כוח וזמן לבדוק בכל הממל הזה אם אילו באמת עובדות, חצאי עובדות או שקרים?
(2) כל המאמר הוא על פוטין: כל המדינות האחרות מוזכרות בשם המדינות (ארה"ב, גיאורגיה, אפגניסטן וכד') אבל בד"כ זה לא "רוסיה" אלא פוטין. נסו לחשוב למה.
(3) כשאישתון מדבר על פוטין, מנסה להבין (בעצם להצדיק) את האינטרסים שלו, הוא לא מזכיר כלל ועיקר את המיליארדים של רכושו הפרטי (שנגנב מאזרחי רוסיה דרך אוליגרכים). שוב, מעניין למה.
(4) ואם בתיאוריות קשר ובכסף מדובר, מישהו במקרה בדק את חשבון הבנק של אישתון? הייתה איזושהי הכנסה לא רגילה ממקור לא ידוע? המאמר בהחלט מרמז שזה תרחיש סביר.
אני לא יודע מה קרה ב14, ובטח שאני לא תומך בפוטין ובפלישה.
מה שאני בא להגיד וזה די ברור, זה שכל ההצגה התקשורתית השטחית של המצב כאילו פוטין השתגע בן לילה\רוצה להחזיר את האימפריה הסובייטית וכו'.. זה פשוט קשקוש.
אנחנו פשוט מפוצצים בפייק ניוז. איפה ראית תמונה אחת של ילד רוסי או חייל נפרד מהמשפחה שלו בבכי לפני שהוא הולך למלחמה?
אין שם בן אדם טוב או רגיש אחד? גם ההצגה של נשיא אוראינה סופר הירו גיבור וכו', אותו דבר בדיוק.
הבן אדם הביא את המצב הזה במו 2 ידיו ובכל הכח חתר להגיע למצב הזה, לא הקשיב לשום אזהרות ופשוט יצר את המצב הקיים, והיום הוא גיבור על.
האם אישתון קיבל כסף על זה? ספק רב מאוד. הוא לא מספיק מפורסם וגם שאר המאמרים לא בדיוק בכיוונים כאלה.
פוטין לא השתגע בן לילה הוא כבר שנים מכין את הקרקע למשטר הייבריד קומונסטי או קומוניזם 2.0 עם אספירציות לאיחוד מזרח אירופי שהוא המנהיג שלו, פשוט לא הקשבנו לו ולא חשבנו שהוא רציני ועכשיו המערב קיבל סטירת לחי מצלצלת.
גרמניה הבינה היום את זה והיא פועלת להשתחרר מהגז הרוסי ועסקים עם רוסיה גם אם הסנקציות יוסרו.
גרהרד שרודר שהיה הקנצלר לפני מרקל תחת לחץ להתפטר מתפקיד הCEO של חברת הבת של גזפרום והוא בעצם זה שהביא את התלות הגרמנית ברוסיה, לא עוד.
העולם התפקח, דברים לא יחזרו לקדמותם גם אם פוטין וליזינסקי התנשקו ויפתחו במערכת יחסים אינטימית
אני מסכים עם אישתון בנקודה שהמפתח הוא לא אנשים אלא מדינות. יותר נכון איטרנסים. נראה לי סביר שארה"ב דחפה את רוסיה להילחם באוקראינה כדי ללחוץ על ביטול עסקת הגז ונראה לי הגיוני שהתערבה בבחירות בדיוק כמו כאן, מספר פעמים. רוסיה עשתה דברים גרועים בהרבה ולא רק במישור התעמולתי והמנטליות הסובייטית מחרידה. אין כאן טובים או רעים. כולם רעים בסיפור הזה.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021