רק רוצה לציין שזה לא ולדימיר אלא וולודימיר. אוקראינים הם לא רוסים!!1
חוץ מזה טוב שהם לא מוותרים על להצטרף לאיחוד.
בינתיים טוב לא יצא להם מזה. חצי מדינה מפורקת.
אין להם כלכך ברירה, הזמן עובד לרעתם מבחינת ההרס אבל גם לטובתם בכך שרוסיה מתחילה להבין שניצחון לא יהיה כאן אז מתחילים לראות התגמשות במו״מ.
ראיתי בנטפליקס דוקומנטרי על המהומות באוקראינה ב2014 ואפשר לראות שכבר אז האוקראינים בסה״כ רוצים את החופש כמו במערב ולא את הפייק דמוקרטיה של רוסיה בנוסף רואים שמאז נפילת ברית המועצות רוסיה מתערבת באוקראינה ככה שאני לא רואה איך הם יסכימו לכל דבר שהוא לא חופש מוחלט והתנתקות מרוסיה.
משהוא שקראתי היום
״התוקפן תוקף מפני שהקורבן רוצה להתגונן״
וזה הסיפור במשפט אחד
רק מציין שבמאמר הארוך של אישתון מתחילת המלחמה היו סקרים שפרסמו "ארגוני זכויות אמריקאיים" שהיו מעורבים בהפיכה. זאת אומרת, שגם אם התוצאה מהסקרים מוטה (איגן!) היא נועדה לשרת את המטרות של מחלקת המדינה האמריקאית. לפי הסקרים הציבור באוקראינה חצוי בין נטיה מערבית לרוסית. אישתון לא מקור אמין בעיני וגם הוא מוטה מאוד לכיוון הפורגרסיב עאלק נאורות. אבל אני חייב לציין שהנקודות שהביא (הסכמים שהופרו, ומעשים מצד "המערב") מהדהדות בחוזקה ככל שהזמן עובר. ושוב כדאי להזכיר את המעורבות האמריקאית בדמוקרטיות מסויימות ( V15 V19 עמותות ברק) והאינטרסים האמריקאי בהחלשת מדינות ידידותיות כולל האיחוד. מרוב פייק ודיסאינפורמציה שיוצא מהמלחמה הזאת אפשר להגיד שבגדול הפסקתי לעקוב. מאחל לשני הצדדים חופש מהשפעות הדוד סם המניאק ומחיבוק הדוב השיכור.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
מה זה האישתון?
האם אפשר להסכים שאלה לא פייק?
- רוב האוקראינים בחרו ביהודון פרו מערבי להיות הנשיא (אלא אם #קונספירצייתבחירות)
- הם ניסו להצטרף לאיחוד -> פוטין פלש לקרים -> לא יכולים להצטרף כי סכסוך גבולות
- הם ניסו להצטרף לנאט"ו -> פוטין פלש שוב -> ויתרו על להצטרף לנאט"ו אבל לא לאיחוד
- העיר הכי נכתשת עכשיו היא מריופול
- אוקראינה סובלת
- העם הרוסי סובל
אם מניחים שפוטין שפוי, אז הוא מבין ש -
- בסופו של דבר הוא לא יכול למנוע מאוקראינה להצטרף לאיחוד
- קרים כבר שלו, אם הוא מפרק את מריופול אפשר לפחות להוסיף קצת שטח לכיוון מזרח
- דיקטטור צריך להזיק לעם שלו. אם כולם נהיים מבסוטים ופרו מערביים אז נהיה לא ברור למה צריך אותו. אז הנה, צריך אותו.
אז בסה"כ הכל טוב מבחינתו. אוקראינה במגמה שאי אפשר כנראה לעצור, אז לפחות לז*** אותם קצת,לספח עוד קצת שטח על הדרך, ולחזק את מעמדו ברוסיה (ככה זה רוסים, חושבים שפוטין הגבר מגן עליהם)
קז.
בלוג אישתון-> גוגל.
קרא על ההסכמים שהופרו ותבין איך זה נראה מהצד הרוסי. זה קצת יותר מורכב מדיקטטור מול העולם הנאור.
אני עדיין לא בטוח שפוטין יתאכזב מתוצאות המשא ומתן או שיש בכלל טובים בסיפור הזה אבל כרגיל, רוב מי שמשלם את המחיר לא אשם.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
אני מתאר לעצמי שגם בתקופת מלחמת העולם השניה לפני הפיתרון הסופי האזרחים הגרמנים גם סיפרו לעצמם שהיהודים הביאו את זה על עצמם, זה אחלה ניקוי מצפון.
רוסיה בוחשת באוקראינה מאז נפילת ברית המועצות וזה מה שדחף את האוקראינים למערב.
כמו שכתבתי עוד בהתחלה, אין ולא היה לפוטין סיבה לפלישה נאטו זה צבא חלש שלא מהווה סיכון לרוסיה אבל מפריע לרוסיה לפלוש מערבה אז בעצם אוקראינה היא אישה מוכה שבעלה עכשיו מפוצץ אותה במכות כי רצתה אקדח להגן על עצמה.
איזה טעות אוקראינה עשתה שנתנה לרוסים את כל הנשק הגרעיני שלה ב91
מוזר, כי אני שותה עם רוסי אסלי (לא יהודי, תקעו אותו לנו בגרון עם "חוק השבות" של שנות התשעים) והוא אומר שהאוקראינים זה עם מומצא. הם למעשה רוסים.
שירת באפגניסטאן התרח.
לא נעים לי להגיד אבל לפעמים אני יודע לשתות יותר ממנו.
ו..
נעבור לניים דרופינג -
חמלניצקי
באבי יאר
פתיחת בטן , השתלת חתול חי, סגירת בטן
(האחרון בטח סתם פייק מאיזה רומן של מאיר שליו)
נערך לאחרונה על ידי NAOR2207; 22-03-2022 בשעה 11:29. סיבה: שותה *לפעמים עם רוסי
שברית המועצות היתפרקה הכל היה למכירה למרבה במחיר ככה שההצפנה הייתה נפרצת בדרך כזו או אחרת.
כדי שתבין את החשיבות של נשק כזה במלחמה תאר לעצמך אם לרוסיה לא היה נשק אטומי, ארצות הברית ועוד מדינות מזמן היו נכנסות להגן על אוקראינה, זה ברור שהאטום הוא זה שמשאיר מדינות אחרות מלהתערב.
אגב זה עוד סיבה למה הפלישה הזאת לא מוצדקת, לרוסיה יש יותר טילים עם ראש גרעיני מלארצות הברית ככה שאף מדינה לא מאיימת על רוסיה.
אתה רוצה היסטוריה?
אוקראינים הם בעצם ה"רוסים" האמיתיים. הרוסיה הראשונה נקראה "הרוסיה של קייב". נחש למה...
הרוסים הם הרבה ערבוב של מונגולים ושד יודע מה. בשטח כזה ענק, יש מלא מרקמים אתניים שהפכו היום להיות ה"רוסי". מה גם שאתנית, אחוז ניכר מתושבי רוסיה ממש לא רוסים (יוצאי רפובליקות שעברו לערים המרכזיות של רוסיה).
עד כאן היסטוריה אתנית והטענות של הרוסים ל"עם מומצא". אפשר לסובב את הטענה הזאת חזרה באותה המידה.
מניסיון של חברים שגרים בארץ עם קרובים שגרים שם, וחברים שגרים שם שעדיין יודעים להפעיל אינטרנט ולא לצפות בטלוויזיה, עולה תמונה שאם מסתכלים בערוצי התקשורת הרוסיים - אחרי שבוע לכל בר דעת אמורה להיווצר תמונה שאין שום בעיה באוקראינה, בכלל אין מלחמה, והמערב הארור מחרחר משהו זוועתי כשבכלל האזרחים האוקראינים הם פרו-רוסים ברובם. וזה נאמר לי ע"י אנשים שיש להם קרובים בשני הצדדים, שראו פגזים מתנפצים מספיק מקרוב. כנראה שהפרופגנדה הרוסית חזרה למיטב ימי ברה"מ ואולי אף יותר.
אני לא יודע על איזה הסכמים מופרים מדובר, אבל שום הסכם מופר לא מסביר פתיחת מלחמה נגד מדינה אחרת ביום אחד בהיר. מי שמאמין לקשקוש המפגר של "להחזיק את נאטו מחוץ לגבולות רוסיה" - שיסתכל רגע על מפת אירופה ועל רשימת ארצות חברות נאטו, ויסביר לי רגע, מה עושות 2 מדינות נאטו כבר מזמן על גבול ישיר עם רוסיה, ואף אחד לא נראה מאוד מבוהל מזה...
אוקראינים בטח לא חסידי אומות העולם, הפרופגנדה שלהם לא פחות משל רוסיה, ולישראל זכות מלאה לעשות מה שבא לנו. אבל בין זה לבין כל מיני "טיעוני צד רוסי" לא נראה שיש הרבה, בכלל.
נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 22-03-2022 בשעה 20:58.
ביום השני למלחמה, דיברנו אני וכמה חבר'ה מהעבודה בחדר כושר, ולכולם היתה אותה המסקנה - המלחמה המיותרת הזאת בעיקר אמורה להבהיר לכולם שבעולם היום המדינה לא יכולה לבנות על מעמד עצמאי אם היא לא יושבת על כמה ראשי נפץ גרעיניים טובים עם יכולת להנחית אותם במידת הצורך. נראה שעלו לך מחשבות דומות מאוד...
אוקיי אז מה אתה אומר בעצם? שהאוקראינים הם הרוסים האמיתיים?
פייר עוד מילדות לצד העליה של ה70 כשאומרים לי "קייב" "קראקוב" וכ'ו אני ישר יודע "רוסיה" מה זה בכלל אוקיאניה? (השגיאה מכוונת)
ובוא, אם כבר בחרת להגיב, בוא נדבר תכל'ס - אתה באמת מאמין שהבאת הגויים העמלקים לכאן באמת תתרום ותחזק את המדינה?
אתה אישית תצא נשכר ומחוזק מזה? לא למדת כלום משנות התשעים? (אני אישית בילדות בשכונת שבאזי לא ידעתי מה זה הומלסים ושיכורים עד שנות התשעים)
אתה גם אומר שהאוקראינים הנוכחים (כולל השחקן קולנוע) הם לא נאצים עם צלבי קרס?
זה מעניין מה שאתה אומר אשמח להרחיב את האופקים שלי.
ובעניין דומה, מה יש לך לומר על הפראבדה הזו ?
https://www.ynet.co.il/news/article/hyzluva11c
נערך לאחרונה על ידי NAOR2207; 23-03-2022 בשעה 01:54.