ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
פעם, לפני הרבה זמן, הייתה לי חברה שהייתה אפילו יותר נמוכה ממך בכמה ס"מ.
היא עשתה רישיון ועברה טסט 5 נדמה לי. אחר כך נגשה לרישיון A וכבר הרבה שנים הוכבת על הונדה CBF500 ישן (גובה מושב כ-78 ס"מ, והאופנוע די כבד).
אם אתה רוצה לרכב - תצטרך לגלות לא מעט נחישות ולמצוא מורה שמוכן באמת לעבוד איתך ולא רק להשכיר לך אופנוע ולצפות שתלמד +/- לבד כפי שהרוב עושים.
אתה תצטרך ללמוד לאזן את האופנוע כשאתה מחזיק אותו עם קצות האצבעות ברגל אחת, כי לך מלכתחילה אין את ה"לוקסוס" לגרור רגליים או להוריד רגל לצד שאליו האופנוע נוטה.
תצטרך להיות מדוייק מאוד התפעול, ולעבוד על היציבות שלך עם האופנוע - זאת מיומנות נרכשת.
מבחינת כלים - אתה כנראה תוכל להסתדר עם רוב הכלים הצרים (בעלי מנועי סינגל, וי-טווין) שגובה המושב בהם עד 78-79 ס"מ. ייתכן מאוד שיתאימו לך גם כלים רחבים יותר בעלי מושב נמוך, כמו אופנועי קאסטום (הונדה רבל למשל).

אופנועי שטח גבוהים לך - אבל יש אופנועי נוער מקצועיים, כמו ה-KTM 85SX, שבהחלט יכולים להתאים לגובה שלך, שכן הם נמוכים מכלים בגודל מלא וקלים משמעותית.
תודה רבה,
תוכל לכוון אותי לדגמים עם מנוע סיגנל/טווין, אני צריך אופנוע ראשון בשביל הניסיון והלימוד בהתחלה

אופנועי קאסטם פחות התחברתי

אתה מכיר מורה כזה כמו שהמלצת?

הלוואי באמת חלום רציתי אותם מאוד, אופנועי נוער שטח מקצועיים ברישיון אפור ואין לי אפשרות לנסוע בהם בכביש

אגב דיברתי אתמול עם הונדה בהרצליה פיתוח והמליצו לי שטח רישיון צהוב CR300 ואמרו שהוא 83 ס"מ גובה מושב
עלה לי רעיון אולי לגלח קצת את המושב בנוסף לקיט הנמכה
האם זה פרקטי?