ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
למה שתרצה לנסוע בכביש עם אופנוע שטח מקצועי?

לגבי ה-CRF: אני זוכר שהמושב של ה-CRF300 גבוה יותר. אולי 83 ס"מ זה אחרי כל ההנמכות.
כמובן, שאתה יכול להוריד אותו כמעט לרצפה עם הנמכות לינק וכו' - אבל אז אתה תסיים עם מרווח גחון של אופנוע כביש. מה עשית בזה?
מה שאני ממליץ לך: קודם כל, תמצא מורה נורמאלי (סורי, אין לי המלצות - הרישונות שלי היו לפני למעלה מעשור ונעשו אצל חאפרים) עם אופנוע שבו את מגיע עם קצות האצבעות בשני הצדדים. אם גם את זה לא תמצא - אז לפחות להגיע עם כרית אחת מלאה.
תסיים רישיון, ולך למדוד אופנועים. אם תראה שדו"ש כלשהו (כמו ה-CRF) גבולי מבחינתך, והנמכה קטנה יכולה לסגור את העניין - לך עליו.
אם לא - אז אין מנוס מרישיון אפור + נגרר כדי לרכב בשטח. בכביש תרכב על אופנוע כביש, יש מספיק כלים נמוכים.
אני לא מתכנן לנסוע הרבה בכביש בכלל, המטרה העיקרית זה לצאת בסופ"ש לרכיבה עם חברים

בנוסף לזה באופן משני יש לי את הבעיה הזו
בגלל שאני גר במרכז אני מגיע הבית אחרי העבודה עם הרכב, עד שמוצאים חניה,,,
לפעמים לצאת לחדר כושר זה שעה נסיעה במקרה הטוב, הלוך חזור של 6-7 ק"מ סיוט
אולי פעם ב לאיזה סידור קטן

ניסיתי מאוד להימנע מהשפט הזה שאמרת
"אם לא - אז אין מנוס מרישיון אפור + נגרר כדי לרכב בשטח. בכביש תרכב על אופנוע כביש, יש מספיק כלים נמוכים."

להחזיק גם עגלה גם 2 כלים נשמע יותר מדי בשבילי, זה לא שיש לי בית פרטי על חצי דונם עם ים מקום
בלי קשר שאני משלם הרבה יותר

סתם שאלה כללית נניח מהבית שלי לשטח יש 2 ק"מ נסיעה לשטח, במידה ונסעתי בלי גרירה, האם זה שלילה/החרמה או רק קנס קטן