עמוד 18 מתוך 18 ראשוןראשון ... 8161718
תוצאות 256 עד 268 מ 268

אשכול: הבחירות בפתח

Senior Member
    רן, זה לא יעזור. התגובות שאתה מקבל כאן לדברים המאוד הגיוניים שאתה כותב רק מראות כמה הבעיה חמורה (אפילו יותר ממה שאתה חושב). הפלגנות והכיתתיות שולטים. רוצה דוגמה? נאור כותב לך על אור אנסבכר ועל זה שרצח את אשתו היהודייה בעכו כעל איום קיומי. נאור לא כותב על כל המקרים שבהם יהודים (כולל שוטרים) רצחו את נשותיהם ועל האלימות במועדונים שנגמרת לעיתים ברצח – אבל מכיוון שהם יהודים אז זה לא איום קיומי. נאור שכח מדוע הוריה של שירה בנקי הדליקו משואה השנה ומדוע שירה איסקוב הדליקה משואה בשנה שעברה. רמז: קשור לרוצחים בני דת משה.
    ודרז – ערביי ישראל אינם איום קיומי. פשוט משום שאין להם כוח פוליטי. בפעם הראשונה שהיה להם כוח פוליטי הייתה בממשלה האחרונה ושם הם השתמשו בו כדי לקבל תקציבים שאמורים להתחיל לסגור פערים של דורות. מצד שני, החרדים (כקבוצה המיוצגת ע"י אגודת ישראל וש"ס) הם סכנה קיומית למדינה – הרבה יותר גדולה מערביי ישראל. איך שופטים? זה פשוט. מה המדינה צריכה כדי להתקיים? בגדול כלכלה בריאה, חינוך המאפשר רכישת מקצועות שימושיים ותורמים למשק וביטחון. בשלושת הפרמטרים הללו החרדים – בגלל כוחם הפוליטי – אינם תורמים אלא ההפך. ומכיוון שקצב הריבוי שלהם מהיר מאוד הם מהווים (כקבוצה, לא כאינדיבידואלים) סכנה קיומית. הפלשתינאים אכן מהווים איום גדול יותר ובגלל זה אני טוען שזה אינטרס שלנו להיפרד מהם כמה שיותר מהר.

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה

על ההיא מדגניה(?) שבן זוגה מרח לה את הגולגולת עם אבן שפה שמעת?
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    שושני אין לך מה ןהתווכח עם אדם שלא מבדיל בין דגניה לגנוסר.
    ותודה לך נאור, על התיאורים הגרפיים. במקרה הכרתי אותה.
    טחו עינייך מראות את סימן השאלה. בעייה שלך ואצלך לגמרי.
    וברור. אתה גם הכרת את יורם רובין מאבטח מספר 4.
    וזה עושה אותך צודק. לגמרי לגמרי צודק.
    יאללה שושני יקים מפלגה ויחבור לירובעם בןט וכל התקם ומפאי יחזירו עטרה ליושנה.

סבלנו ערב רב מתייונים כמוכם ויותר גרועים מכם.
    אני רגוע.

וְכַאֲשֶׁר יְעַנּוּ אֹתוֹ כֵּן יִרְבֶּה וְכֵן יִפְרֹץ

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    אל תשכח
    הכרתי גם את פלג.

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה
    נאור שכח מדוע הוריה של שירה בנקי הדליקו משואה השנה ומדוע שירה איסקוב הדליקה משואה בשנה שעברה. רמז: קשור לרוצחים בני דת משה.

חבורת פחדנים צבועים בצבעי הקשת!
    מדוע תמיד (עד לפני שנה) אתם עוצרים את הצעדה שלכם בצ'ארלס קלור ולא ממשיכים ליפת? הא ???
    הרי זו עירית תל הביב יפו!!
    אני בטוח שהחומוס שאתם אוכלים ב... אבול טיזי יכיל ויקבל להטביקיואים כמוכם בשירה דיצה ריקודים ואורז.

גיבורים על יהודים

מצד שני, החרדים (כקבוצה המיוצגת ע"י אגודת ישראל וש"ס)
    לא שזה מעניין מישהו אבל כל מפלגה, ארגון, ישיבה, וואטאבר שמחוברת לממצצת הציונות ויונקת ממנה - רבניה אינם הרבנים שלי.
    לידיעה

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    רן, זה לא יעזור. התגובות שאתה מקבל כאן לדברים המאוד הגיוניים שאתה כותב רק מראות כמה הבעיה חמורה (אפילו יותר ממה שאתה חושב). הפלגנות והכיתתיות שולטים. רוצה דוגמה? נאור כותב לך על אור אנסבכר ועל זה שרצח את אשתו היהודייה בעכו כעל איום קיומי. נאור לא כותב על כל המקרים שבהם יהודים (כולל שוטרים) רצחו את נשותיהם ועל האלימות במועדונים שנגמרת לעיתים ברצח – אבל מכיוון שהם יהודים אז זה לא איום קיומי. נאור שכח מדוע הוריה של שירה בנקי הדליקו משואה השנה ומדוע שירה איסקוב הדליקה משואה בשנה שעברה. רמז: קשור לרוצחים בני דת משה.
    ודרז – ערביי ישראל אינם איום קיומי. פשוט משום שאין להם כוח פוליטי. בפעם הראשונה שהיה להם כוח פוליטי הייתה בממשלה האחרונה ושם הם השתמשו בו כדי לקבל תקציבים שאמורים להתחיל לסגור פערים של דורות. מצד שני, החרדים (כקבוצה המיוצגת ע"י אגודת ישראל וש"ס) הם סכנה קיומית למדינה – הרבה יותר גדולה מערביי ישראל. איך שופטים? זה פשוט. מה המדינה צריכה כדי להתקיים? בגדול כלכלה בריאה, חינוך המאפשר רכישת מקצועות שימושיים ותורמים למשק וביטחון. בשלושת הפרמטרים הללו החרדים – בגלל כוחם הפוליטי – אינם תורמים אלא ההפך. ומכיוון שקצב הריבוי שלהם מהיר מאוד הם מהווים (כקבוצה, לא כאינדיבידואלים) סכנה קיומית. הפלשתינאים אכן מהווים איום גדול יותר ובגלל זה אני טוען שזה אינטרס שלנו להיפרד מהם כמה שיותר מהר.
    נורא מפתה לענות... לא בטוח שיש טעם, אבל בכל זאת.
    אתן צ'אנס לציניות שלי, נראה לאן זה יביא אותנו.

אני מאמין שהחרדים הם לא הבעיה, הם חלק מהפתרון.
    למה?
    כי יש לא מעט ילדים חרדים, שלא הופכים למבוגרים חרדים.
    הם הופכים לדתיים לאומיים - שזה בעיניי המגזר היחיד שנשאר ציוני וערכי במדינה הזאת (ברמת חלוקה למגזרים, ולא ברמה אינדיוידואלית).
    כשהחלק המערבי והנאור פה (אני בכוונה לא מתמש בביטוי במטעה "שמאל") הולך לכווץ את המדינה לרצועה צרה לאורך החוף, להקים מדינת טרור איסלמית בלב ארץ ישראל, למכור את הביטחון והעצמאות של כולנו תמורת פרס נובל, ולנצל את האזרחות הגרמנית/אוסטרית/פורטוגלית/אמריקאית שלו בבוא היום לשלם את המחיר - הדתיים הלאומיים הולכים לבעור איתי באותו הטנק, לשכב איתי באותה שוחה, לסחוב אותי כשנפצעתי. לחיות ביחד או למות ביחד, חרף חילוקי הדעות שלנו בנושאי דת.
    אז מבחינתי - הבעיה היחידה עם החרדים בטווח הארוך, זה איך להגביר את הזרם שהופך אותם לדתיים לאומיים. ואני בטוח שזאת משימה פתירה.

לעומת זאת, ערביי ארץ ישראל הם הבעיה - בין אם הם בעלי אזרחות ישראלית או לא. לא משום שיש לי משהו כנגד הרוב הדומם, העובד ושומר החוק שלהם. נהפוך הוא, ברמה האישית יש לי יחסים טובים עם נציגים של המגזר הזה, שמבוססים על כבוד הדדי ואינטרסים משותפים.
    אלא משום שאני ריאלי - ומבין שבסיטואציה שתארתי למעלה, אותו רוב יהיה בשר התותחים של המיעוט האיסלמיסטי השולט, והולך לירות עליי, על חבריי ועל משפחתי. בין אם אותו רוב נורמטיבי רוצה בזה ובין אם לא.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member
    נאור, חייב לך התנצלות על ההטעיה - טענתי שיש חומוס בביצרון, אבל התברר שהם עברו מקום. כן יש חומוס מוצלח בחולון ברח' אילת, ליד רכבת יוספטל, סמיך וטעים לדעתי.

מכל הרבנים מלאי האור והחסד (אור ליבם, לא צבע פניהם, אם יש ספק), שאפשר למצוא משהו שלהם ביוטיוב, זה מה שאתה שם בתור מיצג יהדות #1? הרבי "יימח שמם תחזיקו אותי"? הבן אדם הזה בלי הכיפה והשטרייזל ושאר האייטמים = סוחר סמים / סרסור / משהו בסגנון.

דוגמא למה מישהו עם תקשורת אורגינם עם בורא עולם עושה כשמישהו עושה בעיות ליהודים -
    https://he.chabad.org/library/article_cdo/aid/529103

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי kaz צפיה בהודעה
    מכל הרבנים מלאי האור והחסד (אור ליבם, לא צבע פניהם, אם יש ספק), שאפשר למצוא משהו שלהם ביוטיוב, זה מה שאתה שם בתור מיצג יהדות #1? הרבי "יימח שמם תחזיקו אותי"? הבן אדם הזה בלי הכיפה והשטרייזל ושאר האייטמים = סוחר סמים / סרסור / משהו בסגנון.
    הוא לא הבחירה הראשונה שלי בפלייליסט,
    אבל כתבתי על יהודיות שנשבות ביידי ערבים. אז הבאתי אותו כדוגמה.
    אלו אשר לא הספיקו להירצח - הרבה מהן ניצלו בזכותו.
    מה לעשות לפעמים צריך איזה בלאגניסט שיהיה לך בעארסנל (השגיאה במכוון)

תכף יבואו א. הזקנים ויצקצקו על מעשה דינה

קח. אולי הרב הלבן הזה ידבר אליך

Banned

Banned
    https://rotter.net/forum/scoops1/683491.shtml

היכן א. הזקניפמינא3יות ?

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    נורא מפתה לענות... לא בטוח שיש טעם, אבל בכל זאת.
    אתן צ'אנס לציניות שלי, נראה לאן זה יביא אותנו.

אני מאמין שהחרדים הם לא הבעיה, הם חלק מהפתרון.
    למה?
    כי יש לא מעט ילדים חרדים, שלא הופכים למבוגרים חרדים.
    הם הופכים לדתיים לאומיים - שזה בעיניי המגזר היחיד שנשאר ציוני וערכי במדינה הזאת (ברמת חלוקה למגזרים, ולא ברמה אינדיוידואלית).
    כשהחלק המערבי והנאור פה (אני בכוונה לא מתמש בביטוי במטעה "שמאל") הולך לכווץ את המדינה לרצועה צרה לאורך החוף, להקים מדינת טרור איסלמית בלב ארץ ישראל, למכור את הביטחון והעצמאות של כולנו תמורת פרס נובל, ולנצל את האזרחות הגרמנית/אוסטרית/פורטוגלית/אמריקאית שלו בבוא היום לשלם את המחיר - הדתיים הלאומיים הולכים לבעור איתי באותו הטנק, לשכב איתי באותה שוחה, לסחוב אותי כשנפצעתי. לחיות ביחד או למות ביחד, חרף חילוקי הדעות שלנו בנושאי דת.
    אז מבחינתי - הבעיה היחידה עם החרדים בטווח הארוך, זה איך להגביר את הזרם שהופך אותם לדתיים לאומיים. ואני בטוח שזאת משימה פתירה.

לעומת זאת, ערביי ארץ ישראל הם הבעיה - בין אם הם בעלי אזרחות ישראלית או לא. לא משום שיש לי משהו כנגד הרוב הדומם, העובד ושומר החוק שלהם. נהפוך הוא, ברמה האישית יש לי יחסים טובים עם נציגים של המגזר הזה, שמבוססים על כבוד הדדי ואינטרסים משותפים.
    אלא משום שאני ריאלי - ומבין שבסיטואציה שתארתי למעלה, אותו רוב יהיה בשר התותחים של המיעוט האיסלמיסטי השולט, והולך לירות עליי, על חבריי ועל משפחתי. בין אם אותו רוב נורמטיבי רוצה בזה ובין אם לא.
    קצת מצחיק שההצדקה שלך לחבב מגזר מסוים הוא כי הוא מייצר אנשים שעוברים למגזר אחר. אז אתה כן מסכים, בסופו של יום, עם מה שכתבתי על המגזר הזה. דבר שני, כעובדה, המגזר מתרבה בקצב גדול יותר מכל מגזר אחר – אפילו ממגזר הדתי-לאומי שאתה כל כך מעריך. אז כנראה שהחשבון שלך לא נכון כי לא מספיק עוזבים אותו. ואחרון חביב – לא ברור לי למי אתה מתכוון ב"דתי לאומי". האם זה דומה למתן כהנא או לבן גביר? מבחינתי זה הבדל ענק.

Senior Member
    https://rotter.net/forum/scoops1/683491.shtml

היכן א. הזקניפמינא3יות ?
    נאור,

תודה על התגובה שלך. זה שעברת לפסים אישיים (קראת לי נאצי ופמיניסט) מאפשר גם לי לרדת לפסים אישיים – ואצלך הפסים הללו נמוכים עד מאוד.
    בו נתחיל מהלינק ששלחת להוכחה שערבים הם סכנה קיומית. אם ככה, גם היהודים הם סכנה קיומית (טרי מהבוקר).

דבר שני – אף אחד לא יכול להצדיק אונס של ילדה בת 10. אבל בחרת להביא ידיעה של מזוגן שמספר על האונס המחריד והמסקנה שלו זה "היכן הפמיניסטיות?"??? מה הקשר? אני בטוח שאין פמיניסטית שלא מגנה את האונס המחריד הזה.

ומצד שני, חובשי כיפה אנסו נערה אנגלייה. אבל היי, זה מותר, הרי היא גויה.

ובקיצור – אם למי מאיתנו מתאים הכינוי נאצי זה לך, לא לי.

ואחרון – עליתי על הנדסת התודעה שלך. אתה קורא לעצמך נאור, אבל האמת היא שאתה אחד האנשים הכי חשוכים ש(לא) פגשתי. שנה את שמך למשהו מתאים יותר לתכונות שלך. הצעות: אדולף או (אם אתה מתעקש על שם יהודי) שבתאי-צבי.

אה, ומפוסט אחר שלך – בקשת מתכונים לא של חצילים. נתתי לך תפ"א, בצל שום ודגים. כל מה שהיה לך לענות זה "בקשתי במפורש לא מתכוני חצילים". אז לידיעתך – דגים וחצילים זה ממש לא אותו דבר. ואפילו אם זה לא מה שהתכוונת, היה מקום להגיד תודה. ואת דעתי על מה הכי טוב שתעשה עם המנגל החדש שלך לא אכתוב, אחרת אקבל באן.

Banned
    נאור,
    הנני
    תודה על התגובה שלך.
    תודה בחזרה. זה לא ברור מאליו שהשקעת אנרגיה בתגובה
    זה שעברת לפסים אישיים (קראת לי נאצי ופמיניסט) מאפשר גם לי לרדת לפסים אישיים – ואצלך הפסים הללו נמוכים עד מאוד.
    בו (בוא) נתחיל מהלינק ששלחת להוכחה שערבים הם סכנה קיומית. אם ככה, גם היהודים הם סכנה קיומית (טרי מהבוקר).

דבר שני – אף אחד לא יכול להצדיק אונס של ילדה בת 10. אבל בחרת להביא ידיעה של מזוגן (עדיף על להיות מיזאנדר אוטו אנטישמי רווי שינאה עצמית רעילה כמוך) שמספר על האונס המחריד והמסקנה שלו זה "היכן הפמיניסטיות?"??? מה הקשר? אני בטוח שאין פמיניסטית שלא מגנה את האונס המחריד הזה.

ומצד שני, חובשי כיפה אנסו נערה אנגלייה. אבל היי, זה מותר, הרי היא גויה.

ובקיצור – אם למי מאיתנו מתאים הכינוי נאצי זה לך, לא לי.

ואחרון – עליתי על הנדסת התודעה שלך. אתה קורא לעצמך נאור, אבל האמת היא שאתה אחד האנשים הכי חשוכים ש(לא) פגשתי. שנה את שמך למשהו מתאים יותר לתכונות שלך. הצעות: אדולף או (אם אתה מתעקש על שם יהודי) שבתאי-צבי.
    אפשר גם פרענק. מי כמוך אשכנזי ויודע מה הפירוש (האמת שבאמת אחרת זה היה הכינוי שלי)

אה, ומפוסט אחר שלך – בקשת מתכונים לא של חצילים. נתתי לך תפ"א, בצל שום ודגים. כל מה שהיה לך לענות זה "בקשתי במפורש לא מתכוני חצילים". אז לידיעתך – דגים וחצילים זה ממש לא אותו דבר. ואפילו אם זה לא מה שהתכוונת, היה מקום להגיד תודה.
    תודה. למרות שהמתכונים שלך בטעם גפיעלטא
    ואת דעתי על מה הכי טוב שתעשה עם המנגל החדש שלך לא אכתוב, אחרת אקבל באן.
    אל חשש תכתוב מה שבא לך אני לא אתלונן. יש לי עור של פיל. למשל קורונה ואומיקרון מפחדים לקבל אותי
    לגבי מה שהדגשתי מדבריך.
    לא ראיתי את הסירטון. אבל יודעי דבר אומרים שהיא השתר&^^לה ואף יזמה
    יתרה מכך היא אפילו תבעה לפני כן אנשים אחרים שהיא היתה איתם באורגיה ולא הצליח לה.

אז מתוקי. טול קורה. בחיאת.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    היה עניין של זמן עד שתרדו לפסים אישיים אבל זה הגיע
    אדוונצ'ר זה סוג של רוכב, לא של אופנוע.... (AsafA)