1. התודעה שלי נמצאת במקום שבו המספרים ההיסטוריה והמציאות נפגשים. אם אתה לא מודע לסכום שהושקע כאן ע"י הקרן החדשה וכמה ארגוני שמאל מקבלים מימון מחו"ל עסוקים בהכפשת ישראל כחלק מקמפיין אנטי-ציוני תמיד אפשר לברר עם גוגל במקרה שאני או NGO Monito לא מספיק אמינים.
2. אתה יכול לדבוק בעמדתך ולא לקבל שיט מאחרים כמו שלא קיבלת מגמות וכפי שלא קיבלת דוגמאות לעיוות הנתונים אבל כאן אנחנו נכנסים לעולם אמוני ולא לדיון שיוביל לעמדה מושכלת. אין שום סכנה לרוב ערבי בין הים לירדן (לא כולל עזה) לפי המומחים שאתה הבאת והמדינה מסתמכת עליהם- לא אטינגר. הפתרון שלך תפור על בעיה שלא קיימת.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
האמת שאני מת לעשות סיבוב על הv85.
דרזנר הצליח להדליק אותי ואחרכך עם סיפור המחזיר שמן הבנתי שזה לא אופציה.
אבל בהחלט נראה לי כלי יחודי ומעניין
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
שבת - או שבתונים? שני דברים שונים.
עם החרדי לא מקבל את אותה משכורת כמו שלך אז למה שהוא ישלם את אותו מס כמוך?
ואולי העובדה שלרבים מהם אין רכב זה ייתרון?
כל הירוקים מחבקי העצים אמורים לאהוב אותם, הרי הם משתמשים רק בחב"צ וזה מה שמטיפים לנו שנים לעשות.
ואולי כולם צריכים להיות בהיי-טק אבל מה לעשות שאנחנו גם צריכים עובדים אחרים כמו קופאים בסופר וכו', גם הקופאים אגב לא משלמים מיסים כמוך ומקבלים כל מיני השלמות.
הבעיה שלנו היא לא מי שמנסה לחיות כאן יחד איתנו, אלא עם מי שמנסה לגרום לכך שלא נהיה כאן.
אתה מייחס לי דברים שלא אמרתי.
טענתי שחרדי משלם פחות מס ממני. לא אמרתי אם זה נכון או לא או אם זה טוב או לא. ציינתי עובדה. עכשיו בוא נראה מספרים: שכר מינימום (זה מה שאתה מרוויח כלא-מקצועי) הוא 5300 לחודש. על זה יש 10% מס – 530 שקל. אם לחרדי יש 8 ילדים הוא מקבל (לפחות) כ-1400 שקל קצבת ילדים. לא הצלחתי להפעיל את מחשבון הבטחת הכנסה – אבל הוא מקבל עוד כמה אלפי שקלים כאבטחת הכנסה. יוצא שהמס שלו שלילי – כלומר הוא מקבל מהמדינה (שזה ממני וכנראה גם ממך) כסף. ציינתי שלרובם אין רכב. למה? כי בעל רכב משלם הרבה יותר מס ממי שאין לו רכב (בקנייה, ברישוי שנתי ובדלק). אז מה שכתבת – שהחרדי משלם מס בדיוק כמוני – הוא פשוט לא נכון.
החרדי משתמש בתחב"צ וזה, אכן ירוק (כלים חד-פעמיים פחות ירוק) אבל תחב"צ מסובסד מהכסף של... נחש מי?
ההבדל בין בעלי הכנסה נמוכה לבין חרדים הוא מספר הילדים והלובי הפוליטי שמזרימים להם הרבה יותר כספים מאשר ליחיד או זוג עם הכנסה נמוכה. לא בטוח בקשר למגזרים אחרים עם הכנסה נמוכה והרבה ילדים כמאפיין מגזר.
בקרוב אמור לצאת 100V. בהנחה ואוהב את ההרגשה אבל מיעוט הכוח יפריע, יש לדעתך טעם לחכות לחדש?
סליחה שאני מסיט את הדיון מהנושא העיקרי שהוא איזה אופנוע יקנה א' הזקן,
אבל בנט קיבל מעטפה, ועכשיו גם בנו.
ברצינות??
כאילו, המעטפה היתה מבויילת? באיזה סכום הבול? חתומה עם הרוק של השולח?
ותודה לדואר ישראל המסור, תחי מדינת ישראל!
אגב, שרת הרכבות מתגאה שסבה הציל יהודים בשואה
נערך לאחרונה על ידי NAOR2207; 28-04-2022 בשעה 17:08.
הג'יהאד האסלאמי חשף כלי טיס לא מאויש: "המערכה הבאה - בכל פלסטין"
דובר הזרוע הצבאית של הג'יהאד האסלאמי פרסם הודעה מצולמת שבה אמר כי "ההאחזות במסגד אל-אקצא ובמקומות הקדושים למוסלמים בפלסטין - משמעותם יצירת חזיתות רבות ונרחבות". הוא איים כי המערכה הבאה תתרחש ב"כל הגבולות של פלסטין", תוך תיאום פעולה בין הגורמים השונים. בנוסף נחשף בסרטון כלי טיס לא מאוייש חדש של הזרוע הצבאית של הארגון שנקרא "ג'נין". לדבריו, הג'יהאד האסלאמי השתמש בו כדי לתקוף ג'יפ ישראלי בספטמבר 2019. (אליאור לוי)
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021