פעם-פעמיים בחודש אפשר גם לטייל על אופנוע 250, בלי לעבור את ה-110 קמ"ש כדי לא לקרוע את המנוע, להינות מהנסיעה, ועדיין להישאר עם ביטוח חובה פחות יקר ומחיר רכישה נוח.
הייתי אומר שחבל לבזבז את הזמן הפנוי שלך בעבודה בוולט כדי לממן את האופנוע שאיתו אתה עובד, אבל זה כבר לשיקולך.
מבחינת דגמים מתאימים:
על הנייר, יתאים לך מאוד הבנלי TRK251. אני לא יודע עד כמה הכלים האלה אמינים לטווח הארוך, אולי מישהו מחברי הפורום יוכל לסייע ולספר מנסיון אישי או של חברים.
האופנוע עצמו לא גבוה מדי, נוח, חזק יחסית ל-250 (עפ"י המבחנים, משייט בנוחות סבירה במהירויות של עד כ-115 קמ"ש על השעון, שהם כנראה כ-105 קמ"ש אמיתיים), חסכוני ולא יקר לאחזקה. ביד2 יש כלים עם אלפי קילומטרים בודדים מהטרייד של היבואן במחירים של למטה מ-20K.
כאופציה, אתה יכול ללכת על אחד מדגמי ה-250 של סוזוקי שחולקים את אותו מנוע - ויסטרום, אינזומה, GSXR250. הם חלשים, אבל נחשבים כלים אמינים מאוד.
אם בכל זאת אתה רוצה לעלות מעל ל-250 סמ"ק, הייתי מהמר שההונדה CB500F מתאים בדיוק למה שאתה מבקש (מרווח טיפולים גדול, רקורד אמינות, שימושיות עירונית ובין-עירונית). ניתן למצוא כלים שעל פניו נראים טוב מאוד בטווח מחירים של 15-20K לפני מיקוח, אבל קח בחשבון שהאופנועים יהיו ישנים (2016 ומטה).