עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
תוצאות 31 עד 43 מ 43

אשכול: מומחים לגריל גז? כנסו. (צריך את העצה שלכם)

  1. #31
    Banned
    תאריך הצטרפות
    Feb 2018
    הודעות
    1,291
    הנשר נחת.
    המבער חדש.
    מגן המבער חלוד לגמרי ועולה משכנתה (יותר מהמבער)
    שאלות:

    1. מטאלורגים. איזה שמן למרוח על מגן המבער? 15-50W? "שמן" קנולה? הרי יש ריאקציה בין שמן למתכת רותחת.
    ככה השחמנו גלילונים בלבנון
    2. בסדר אז יש לי גריל גז. אפשר לזרוק עליו סטייקים. או קבב עם רשת או סתם בשר טחון (AKA המבורגר) ואפשר לזרוק כבד עוף או פרה.
    הכל כשר.
    מה עוד? מה עוד אפשר לעשות עם הפלא המכאני הזה? (ושיהיה כשר דאורייתא כמובן)
    בבקשה לא מתכוני חצילים

    תודה.

  2. #32
    מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    תאריך הצטרפות
    May 2015
    מיקום
    עיר הקודש
    הודעות
    4,167
    ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
    הנשר נחת.
    המבער חדש.
    מגן המבער חלוד לגמרי ועולה משכנתה (יותר מהמבער)
    שאלות:

    1. מטאלורגים. איזה שמן למרוח על מגן המבער? 15-50W? "שמן" קנולה? הרי יש ריאקציה בין שמן למתכת רותחת.
    ככה השחמנו גלילונים בלבנון
    2. בסדר אז יש לי גריל גז. אפשר לזרוק עליו סטייקים. או קבב עם רשת או סתם בשר טחון (AKA המבורגר) ואפשר לזרוק כבד עוף או פרה.
    הכל כשר.
    מה עוד? מה עוד אפשר לעשות עם הפלא המכאני הזה? (ושיהיה כשר דאורייתא כמובן)
    בבקשה לא מתכוני חצילים

    תודה.
    אולי כזה
    הצילום אינו אילוסטרציה ומחכה ( תסלח לי ידידי) לשבת.

    אש נמוכה ולהמתין בצבלנות.



    Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

    מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

  3. #33
    מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    תאריך הצטרפות
    May 2015
    הודעות
    4,223
    אני השחמתי עם סתם שמן בישול.
    מכיר שיש פלנצ'ות שמשחירימים עם שמן פשתן שחור, אבל נראה לי יותר מדי התעסקות ופיינשמקריות לא במקום.
    אבל אם המקרן חום כבר ישן, סיכוי טוב שהוא פשוט יתפורר לך בקרוב. כאמור, ניתן לכופף חת'כת פח שחור (לא מגלוון) ולחרוץ בו פתחים.

  4. #34
    Senior Member
    תאריך הצטרפות
    May 2015
    מיקום
    מה זה? אופנוען לא יושב במקום אחד
    הודעות
    687
    תפ"א: לבשל שלם במים כ-10-15 דקות. לחתוך לפרוסות בעובי 1-2 ס"מ, למרוח על שני הצדדים מעט שמן זית, מלח, פלפל ולהניח על הגריל.
    בצל: לקלף, לחתוך לפרוסות ולשים על הגריל.
    שום: ראש שלם, לעטוף בנייר אלונמיניום ולהניח. השיניים מתרככות ופשוט "סוחטים" אותם לפה.
    דגים: יכול להיות פילה סלמון, דניס, מוסר וכו': למרוח בשמן זית, שום כתוש ושמיר קצוץ. עדיף לעשות בתוך רשת ייעודית (משהו כזה). לאכול לאחר שסוחטים לימון טרי.

    אם אזכר בעוד משהו, אכתוב....

    בתיאבון

  5. #35
    Banned
    תאריך הצטרפות
    Feb 2018
    הודעות
    1,291
    ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה
    אם אזכר בעוד משהו, אכתוב....

    בתיאבון
    יא חטיאר ביקשתי במפורש לא מתכוני חצילים

    גילוי נאות אני בדרום תל הביב על אופניים והעבודה בקריית אריה בפתח תקווה
    כך שהעניין ימתין כשיהיה לי כוח

  6. #36
    סוד גלוי - איירון פלאט. קצת שמן זית, מלח לא שנת שמיטה, פלפל שחור ללא חשש עורלה.
    2 דק' מכל צד.
    כשאתה קונה את הנתח הוא נראה שומני, אבל הוא כמו "קובה ביפ" השומן נמס לתוך הבשר.
    בהצלחה.

    ובנימה זו - מנגל פחמים זול עולה יותר זול מכל מה שהזמנת עד עכשיו.

  7. #37
    Banned
    תאריך הצטרפות
    Feb 2018
    הודעות
    1,291
    ציטוט נכתב במקור על ידי בןהלאמשחיז צפיה בהודעה

    ובנימה זו - מנגל פחמים זול עולה יותר זול מכל מה שהזמנת עד עכשיו.
    אני סאקר של פחם. הקולגה ליטרלי תקע לי פה את המנגל בחצר.
    thing us - כשאני עובד מהבית אין לי אפילו את העשר דקות של לחמם את הברזל יצוק,
    וראס בין אמו אני לא יזמין מתן ביס סלט ביונד מיט במאה שקל!!

    אז אני ימשיך לצפות בפורנו בשר (לא בשבת)
    https://www.youtube.com/watch?v=92z0O6cLWpw

  8. #38
    מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    תאריך הצטרפות
    May 2015
    הודעות
    4,223
    אם אנחנו בכיוון של לחרב את הדיון ולהופכו לדיון פחם מול גז,
    אז השנקל שלי הוא שאני לא מספיק אנין טעם כדי להבדיל בין בשר שבושל על פחם או על גז. לעומת זאת אני כן מספיק עצלן כדי לוותר על סטיק רק בגלל שצריך להתעסק עם הדלקה של פחמים.

    גילוי נאות, הכותב מבין בבשר כמו שפיל מבין במקרמה. המנגל משמש בעיקר לצליית דברים מהמקפיא של הסופר ביום שישי בצהריים בשביל הילדים. לצורך העניין אם בטעות אדליק את המנגל עם חתול שישן בפנים, ואצלה אותו, אני לא אשים לב שמשהו מוזר בסטייק עם הצורה המשונה הזאת ...

  9. #39
    Banned
    תאריך הצטרפות
    Feb 2018
    הודעות
    1,291
    אתה מתחרה איתי בגילוי נאות?

    עד עכשיו הייתי שם בעבודה את הסטייק (שעלה מיליונים. אגב) ככה בצלחת קרמיקה והופ - לטוסטר אובן
    אף אחד לא אמר לי שצריך לייבש את היהלום הזה לפני כן

    יצא שבישלתי סטייקים לארוחת צהריים

  10. #40
    מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    תאריך הצטרפות
    May 2015
    הודעות
    4,223
    משווה לטוסטר אובן שלך, ומעלה:
    אדוונצ'ר זה סוג של רוכב, לא של אופנוע.... (AsafA)

  11. #41
    Senior Member
    תאריך הצטרפות
    Mar 2018
    הודעות
    799
    המתכון למיקרו של 600 ירושלמי ינצח, אבל בינתיים -

  12. #42
    Banned
    תאריך הצטרפות
    Feb 2018
    הודעות
    1,291
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    אני השחמתי עם סתם שמן בישול.
    מכיר שיש פלנצ'ות שמשחירימים עם שמן פשתן שחור, אבל נראה לי יותר מדי התעסקות ופיינשמקריות לא במקום.
    אבל אם המקרן חום כבר ישן, סיכוי טוב שהוא פשוט יתפורר לך בקרוב. כאמור, ניתן לכופף חת'כת פח שחור (לא מגלוון) ולחרוץ בו פתחים.
    לעזזל.
    המקרן המקורי עולה יותר מהמבער המקורי ומגיע ל 500 שכים.
    והדבר הזה https://www.ebay.com/itm/28461992312...AAAOSwmTFh7ANm קצר באיזה אינצ' ברוחב

    תגידו אם אני אפרק גדר הפרדה זה יתאים?

    וברצינות. איפה אני ואיפה פחים ממסגריות ולהחזיק דיסק עם ידיים שלי.

    יש פתרונות יצירתיים יותר? נו תפעילו את המוח שלכם!



    (במאמר מוסגר - פאק! עכשיו אני לא יכול לחזור למחבת )

  13. #43
    מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    תאריך הצטרפות
    May 2015
    הודעות
    4,223
    גדר הפרדה עבה מדי. יקח המון זמן לחמם וזה לא באמת מקרין חום. בגלל זה יש בזה המון חורים. עיקר התפקיד (בגרילים הזולים) הוא להגן על המבער.
    לגבי איפה למצוא... קטונתי. אני אגרן כפייתי אז פחות בעיה, תמיד אני מוצא דברים בערמות ג'אנק שאנשים זרקו.
    עוד רעיון.
    להתארגן על פלנצ'ה פסים שתהיה מונחת אופן קבע על הרשת, ולעבוד איתה.
    החסרון- צריך לנקות אותה כל הזמן.

אשכולות דומים

  1. מכאנופנים כנסו. צריך עזרה
    על ידי NAOR2207 בפורום אוף טופיק
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 06-06-2021, 18:59
  2. טוב לי עם A2 אבל אני צריך אישור שלכם
    על ידי noamkepf בפורום כללי
    תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 04-03-2017, 20:52
  3. חאקרים? כנסו יש לי כמה שאלות.
    על ידי קסד בפורום אוף טופיק
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 05-09-2016, 22:29
  4. פורד פיאסטה 2016 - בעד נגד, דעת מומחים.
    על ידי השושנים בפורום אוף טופיק
    תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 20-08-2016, 15:34
  5. תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 28-02-2016, 16:26

הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
Single Sign On provided by vBSSO