הנשר נחת.
המבער חדש.
מגן המבער חלוד לגמרי ועולה משכנתה (יותר מהמבער)
שאלות:
1. מטאלורגים. איזה שמן למרוח על מגן המבער? 15-50W? "שמן" קנולה? הרי יש ריאקציה בין שמן למתכת רותחת.
ככה השחמנו גלילונים בלבנון
2. בסדר אז יש לי גריל גז. אפשר לזרוק עליו סטייקים. או קבב עם רשת או סתם בשר טחון (AKA המבורגר) ואפשר לזרוק כבד עוף או פרה.
הכל כשר.
מה עוד? מה עוד אפשר לעשות עם הפלא המכאני הזה? (ושיהיה כשר דאורייתא כמובן)
בבקשה לא מתכוני חצילים
תודה.
אני השחמתי עם סתם שמן בישול.
מכיר שיש פלנצ'ות שמשחירימים עם שמן פשתן שחור, אבל נראה לי יותר מדי התעסקות ופיינשמקריות לא במקום.
אבל אם המקרן חום כבר ישן, סיכוי טוב שהוא פשוט יתפורר לך בקרוב. כאמור, ניתן לכופף חת'כת פח שחור (לא מגלוון) ולחרוץ בו פתחים.
תפ"א: לבשל שלם במים כ-10-15 דקות. לחתוך לפרוסות בעובי 1-2 ס"מ, למרוח על שני הצדדים מעט שמן זית, מלח, פלפל ולהניח על הגריל.
בצל: לקלף, לחתוך לפרוסות ולשים על הגריל.
שום: ראש שלם, לעטוף בנייר אלונמיניום ולהניח. השיניים מתרככות ופשוט "סוחטים" אותם לפה.
דגים: יכול להיות פילה סלמון, דניס, מוסר וכו': למרוח בשמן זית, שום כתוש ושמיר קצוץ. עדיף לעשות בתוך רשת ייעודית (משהו כזה). לאכול לאחר שסוחטים לימון טרי.
אם אזכר בעוד משהו, אכתוב....
בתיאבון
סוד גלוי - איירון פלאט. קצת שמן זית, מלח לא שנת שמיטה, פלפל שחור ללא חשש עורלה.
2 דק' מכל צד.
כשאתה קונה את הנתח הוא נראה שומני, אבל הוא כמו "קובה ביפ" השומן נמס לתוך הבשר.
בהצלחה.
ובנימה זו - מנגל פחמים זול עולה יותר זול מכל מה שהזמנת עד עכשיו.
אני סאקר של פחם. הקולגה ליטרלי תקע לי פה את המנגל בחצר.
thing us - כשאני עובד מהבית אין לי אפילו את העשר דקות של לחמם את הברזל יצוק,
וראס בין אמו אני לא יזמין מתן ביס סלט ביונד מיט במאה שקל!!
אז אני ימשיך לצפות בפורנו בשר (לא בשבת)
https://www.youtube.com/watch?v=92z0O6cLWpw
אם אנחנו בכיוון של לחרב את הדיון ולהופכו לדיון פחם מול גז,
אז השנקל שלי הוא שאני לא מספיק אנין טעם כדי להבדיל בין בשר שבושל על פחם או על גז. לעומת זאת אני כן מספיק עצלן כדי לוותר על סטיק רק בגלל שצריך להתעסק עם הדלקה של פחמים.
גילוי נאות, הכותב מבין בבשר כמו שפיל מבין במקרמה. המנגל משמש בעיקר לצליית דברים מהמקפיא של הסופר ביום שישי בצהריים בשביל הילדים. לצורך העניין אם בטעות אדליק את המנגל עם חתול שישן בפנים, ואצלה אותו, אני לא אשים לב שמשהו מוזר בסטייק עם הצורה המשונה הזאת ...
אתה מתחרה איתי בגילוי נאות?
עד עכשיו הייתי שם בעבודה את הסטייק (שעלה מיליונים. אגב) ככה בצלחת קרמיקה והופ - לטוסטר אובן
אף אחד לא אמר לי שצריך לייבש את היהלום הזה לפני כן
יצא שבישלתי סטייקים לארוחת צהריים
משווה לטוסטר אובן שלך, ומעלה:
אדוונצ'ר זה סוג של רוכב, לא של אופנוע.... (AsafA)
המתכון למיקרו של 600 ירושלמי ינצח, אבל בינתיים -
לעזזל.
המקרן המקורי עולה יותר מהמבער המקורי ומגיע ל 500 שכים.
והדבר הזה https://www.ebay.com/itm/28461992312...AAAOSwmTFh7ANm קצר באיזה אינצ' ברוחב
תגידו אם אני אפרק גדר הפרדה זה יתאים?
וברצינות. איפה אני ואיפה פחים ממסגריות ולהחזיק דיסק עם ידיים שלי.
יש פתרונות יצירתיים יותר? נו תפעילו את המוח שלכם!
(במאמר מוסגר - פאק! עכשיו אני לא יכול לחזור למחבת)
גדר הפרדה עבה מדי. יקח המון זמן לחמם וזה לא באמת מקרין חום. בגלל זה יש בזה המון חורים. עיקר התפקיד (בגרילים הזולים) הוא להגן על המבער.
לגבי איפה למצוא... קטונתי. אני אגרן כפייתי אז פחות בעיה, תמיד אני מוצא דברים בערמות ג'אנק שאנשים זרקו.
עוד רעיון.
להתארגן על פלנצ'ה פסים שתהיה מונחת אופן קבע על הרשת, ולעבוד איתה.
החסרון- צריך לנקות אותה כל הזמן.