אני רוכב מזה חצי שנה על crf250 rally.
אני כפול ממך בגיל ולא רכבתי מסוף שנות ה 90 אז חיפשתי אופנוע ידידותי לרוכב ולכיס שלו.
התלבטתי בין הדגמים שהוזכרו למעלה (ה- crf 300 הוא הדגם החדש משנת 2021) ובסוף בחרתי ב ראלי כי נראה לי שיהיה יותר נוח בכביש ולא אפסיד כלום בשטח.
לא טעיתי. תענוג לנסוע איתו בעיר ומחוץ לעיר. הוא זריז, סלחן, לא בועט ועם ישיבה גבוהה. מהירות שיוט נעימה היא 90 ועד 100 ירגיש נוח. מעל לזה אפשרי אבל פחות כיף. המשמעות היא שאני נמנע מכבישים מהירים (6, 1, 2 אחרי זכרון וכאלו).
גם בשטח הוא מתמודד טוב מאד עם האתגרים שאני מציב לו ולי (כולל חול ודרדרת). הוא חזק מספיק בהילוכים נמוכים להתגבר על כל מכשול שכרוכב לא מנוסה אני מוכן לנסות, הוא קל להרמה (חשוב מאד בהתחלה), הפגים שלו רחבים מספיק לעמידה נוחה (אני גבוה אז שמתי מגביהי כידון). המתלים רכים אז הוא מתנדנד וצריך לשים לב שלא יסגרו (את האחורי אפשר להקשיח קצת), אבל חוץ מזה לא הרגשתי נחות מול כלים מקצועיים יותר.
חלפים זולים יחסית (בעיקר כשקונים בחו״ל), מבנה פשוט ויש המון מידע טכני שמאפשר לטפל לבד אם יודעים להחזיק מברג. עשיתי עכשיו טיפול של שמן, פילטר שמן, פילטר אוויר, נוזל בלמים ונוזל קירור.
בסכום שכתבת תוכל לדעתי למצוא שנת 2018/2019 עם כלום קילומטר וישאר עודף לציוד וקורס רכיבה.

ציטוט ההודעה בתגובה