בנושא האכסון:
ארגז אחורי גדול (52+ ליטר, בעדיפות ל-56-58) מספיק בקלות לאכסון של 2 קסדות או סט ציוד מורכב (קסדה מלאה, מעיל קורדורה, מגיני ברכיים) ולא פוגע בכושר ההשתחלות.
ארגזי צד פוגעים ברמה מסויימת בכושר ההשתחלות (יש כאלה שיותר ויש כאלה שפחות) והייתי נמנע מלהתקין אותם ביומיום לאופנוע שמשמש ככלי תחבורה עירוני. שלי עולים על האופנוע רק בטיולי יומיים.
את ענייני הקניות אני פותר כך:
בשגרה, תיק הגב שלי (די גדול) נמצא בארגז.
במידה ואני עושה קניות, הן הולכות לארגז והתיק עם הלפטופ עולה על הגב.
במידה ומדובר בהרבה קניות, הארגז מתמלא והשאר נכנס בתיק. לא הכי נוח לרכב עם תיק מפוצץ על הגב, אבל זה גם לא נורא.
אציין שבאופנוע שלי מותקן ארגז 46 ליטר, ואני בהחלט מרגיש שארגז גדול יותר היה עוזר במצבים כאלה.
לגבי הזירו: אם אתה מתחבר לטכנולוגיה ולסגנון הרכיבה הזה (אני לא - אבל אלה עניינים של טעם וריח) אז הבעיה העיקרית שלו זה טווח הרכיבה (קפיצה מחיפה לתל אביב וחזרה ללא הטענה זה לא משהו שתוכל לעשות) והזדקנות מוקדמת של הסוללות (חבר עם זירו החליף סט אחד באחריות, ולקראת סוף האחריות הסט החדש התחיל להראות סימני עייפות דומים. עלות הסוללות יכול להיות גבוהה יותר מעלות של זירו משומש). הזירו יכול להיות פתרון חסכוני וטוב אם האופנוע משמש לתחבורה למרחקים קצרים בלבד (עד 80 ק"מ ביום) ואין לך כוונה לצאת איתו לסידורים בערים מרוחקות או לטיולי סופ"ש.
בתחום אופנועי הבנזין, הייתי מציע לך לשקול אופנועי אדוונצ'ר/דו"ש. אתה גבוה מספיק, והכלים האלה מרגישים מעולה בתנועה צפופה. מהכלים הבסיסיים והמשעממים הייתי מציע לך לשקול את ההונדות CB500X/NC750X, מהכלים הקצת פחות בסיסיים - את הימאהה MT-07 טרייסר (שהוא אופנוע כביש רגיל שנראה כמו אדוונצ'ר - אבל לטעמי שימושי ויפה יותר מה-MT-07 נייקד).