חשוב לציין שאנחנו מציפים את העניין הזה מדי פעם לא כי קורה משהו מהותי שמטה את הכף, אלא כדי להציף בדעת הקהל את התהליך שקורה, ושבסופו של דבר יסגור גם עלינו.
חשוב לציין שאנחנו מציפים את העניין הזה מדי פעם לא כי קורה משהו מהותי שמטה את הכף, אלא כדי להציף בדעת הקהל את התהליך שקורה, ושבסופו של דבר יסגור גם עלינו.
מערכת שתמנע קנסות מהירות זה דבר טוב. לוקח בלי לחשוב פעמים. עדיין, הגבלת מהירות לאופנועים מהווה סכנה בטיחותית ולכן כמו שאין תיקון נתיב לאופנוע אני לא צופה שמישהו יתעסק לנו במצערת. ז'תומרת אני בהחלט צופה בהמשך להגבלת זיהום אוויר ורעש הגבלת מהירות, הגבלת תאוצה, הגבלת תנועה, ועוד רק שלא בדרך הזאת.
בתור חובב חופש לא חושב שנכון למכור לבעלי רישיון רגיל אופנועים עם יותר מ 75 כ"ס. אני בעד מדרגה נוספת של רישיון מירוץ או רישיון גבר גבר שניתן לאחר השתלמות למי שרוצה לרכוב על אופנוע חזק יותר. כמה רוכבים אתם מכירים שמתאמנים בבלימת חירום מ- 200 קמ"ש? - 100 קמ"ש? וזה הבייסיק לפני שמגיעים לפניות, תמרוני התחמקות ושאר ירקות. פחות הרוגים, אולי הביטוח יוזל. למה לא?
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
אף אחד לא דיבר על הגבלת מהירות לאופנועים וגם לא למכוניות.
בנוסף כמו שהstop and go לא הגיע לאופנועים יהיו עוד מערכות שלא יגיעו לאופנועים בגלל יישום בעייתי אבל אני לא רואה בעיה ליישם את המערכת המדוברת באופנועים אחרי שיפתרו את בעיית ניקוי המצלמה תוך כדי רכיבה, אגב למולטי של דוקאטי יש כבר מערכת קרוז קונטרול אדאפטיבית עם ראדר ותבלום את האופנוע כדי למנוע תאונה אם המחוקק היה הופך את זה למערכת חובה הכותרות היו כנראה זהות
סטופ אנד גו קיים גם קיים בדו גלגלי.
ע"ע ג'וימקס. אולי יש עוד.