מתפשר על המלצה לרמפות שיפוע קטנות שאפשר לשים לפני הגלגלים ופשוט לעלות עליהן עם הרכב, וטסטר שאפשר לשלם לו את השוחד ישירות, במקום ללכת למוסך ולשחד ב-proxy.
- ראיתי תמונה של מקום בארץ, שמישהו החנה את הרכב על מעין שני קטעי חומה מקביליים שביניהם יש רווח, ככה שאפשר לטפל ברכב.
מישהו יודע איפה יש כזה בארץ? רמפה מסלעים, שאריות של חומה, איזו תעלה ברוחב המתאים, משהו שאפשר לבוא עם כלים ופילטר שמן, לעלות עליו ולטפל בנוחות?
אני זוכר למשל שליד המצפה לעזה היתה מן רמפה נטושה לטנקים, לא יודע אם ברוחב מתאים.
- הבנתי שטסטרים של פחיות יכולים להכשיל בכוונה, בעיקר רכבים ישנים, כדי לקבל חלק מהשוחד שהולך למכונאי כדי להעביר.
מישהו יכול להמליץ על טסטר הגון? אחד שבודק מה שצריך, אבל לא מחפש לנאייק בכוונה.
נגיד - במכון X, עמדה Y, בחור בשם משה, ג'ינג'י שמנמן, מסתובב עם שקית אוכמניות, נצפה בימי חו"ל בשנתיים באחרונות..
מתפשר על המלצה לרמפות שיפוע קטנות שאפשר לשים לפני הגלגלים ופשוט לעלות עליהן עם הרכב, וטסטר שאפשר לשלם לו את השוחד ישירות, במקום ללכת למוסך ולשחד ב-proxy.
תודה, חשבתי לכיוון משהו קומפקטי שאפשר לקחת ברכב ולטפל איפה שנוח.
מה לגבי כאלה -
https://www.amazon.com/BISupply-Tand...dp/B07PXFGT31/
ramp.jpg
?
יש כאלו גם באתר שקישרתי.
בד"כ זה נמוך מדי בשביל לטפל בנוחות בפרייבט. בג'יפ זה סביר.
קח בחשבון שבשביל החלפת שמן, אתה צריך רכב יחסית מפולס, אז לתת את הדעת על כך.
אני לא יודע מה הנסיון שלך במכונאות רכב, אבל כל תעלול המערב זחילה מתחת לרכב שלא כל גלגליו מורכבים ויושבים על הרצפה הוא בעל פוטנציאל אדיר לאסון. אז דיר באלאק. סדי עצירה, p, בלם יד, ומשהו שימנע מחבר להניע את האוטו כשאתה מתחתיו, הם לא המלצה אלא חובה. וכמובן, ניעטר הגון של האוטו לבדיקת יציבות לפני שזוחלים תחתיו.
סה''כ אתה צריך מדרכה , לעלות עם צד הרכב או עם חלק הקדמי כדי שיהיה שופע לריקון שמן . זה גם יציב , לא כמו מתקנים . אם אתה בלחץ מהטסט , למה לשלם למאכר ולנסוע ברכב לא תקין במקום להשקיע בתיקון ?
אנקדוטה בלבד
יש רמפת בטון בנ"צ הזה:
x35.06045,y30.64205
זה באמצע שום מקום, ואני בטוח שיש סיפור מעניין מאחוריה, אבל היא שם. תאמינו לי, עליתי עליה מספר פעמים. חפשו אותה באתר עם תצ"אות ברמה גבוהה (בgovmap.gov.il רואים אותה בבירור. בגוגל מאפס הרזולוציה לא משהו).
לענ"ד אף טסטר לא יסתכן בלעבוד ישירות עם דגי רקק.
היו מספיק סנסציות על מכוני רישוי בתשקורת והם מ-פ-ח-ד-י-ם
לכן יש את הפרוקסי הנוח לכולם הנקרא מוסך.
גם לשופט את רוצה לגשת בלי עוכר דין?
חבר נסע להעביר את האופנוע טסט באשדוד.
הבוחן טען שיש לו חופש למעלה-למטה בידית הבלם, שצריך "לתקן". הוא נאלץ לעבור 3 מוסכים עד שהביאו לו אישור תקינות (בלי לעשות דבר כמובן). במכון שוב סירבו להעביר ועשו בעיות עד שהוא העלה טונים. מכון אחר אי אפשר היה בטווח של 30 יום אחרי שכבר היית שם..
אז.. מחפש טסטר פחיות שהוא לא כזה.. אחד שפשוט בודק מה שצריך (מכון X, עמדה Y, בחור בשם Z..)
איילזו, אני שם 35.06045, 30.64205 בגוגול מאפס והוא זורק אותי ליד קפריסין -
https://www.google.com/maps/place/35...'31.4%22E/
המטרה היא להחליף שמן/פילטר, ואולי לשים מדי פעם ACF (חומר נגד חלודה). לא רוצה להיתקע עם חומרים ריחניים/חמים בין הרצפה לאוטו.
https://www.google.com/maps/place/30°38'31.4"N+35°03'37.6"E
יש לשם גישה לרכב שהוא לא רכב שטח? לא רואה כבישים..
תלוי מי הנהג....
ואם לא הבנת, זאת היתה הלצה.
(זתומרת, המקום אמיתי לגמרי, ואף העליתי עליו מספר ג'יפים, אבל אין באמת סיכוי שאדם שפוי יסע עד לאמצע נחל נקרות בשביל רמפה).
אם תמצא מקום יותר קרוב לגוש דן, תעדכן![]()