יכלו לעשות שיחזור ע״י העמדת האופנוע צמוד לרכב ולראות אם יש התאמה בין השריטות לחלק הכי בולט של הארגז, אם זה לא הרוכב הסיכוי שבדיוק בגובה הזה היו לה שריטות לפני זה נמוך מאד.
נהגת רכב טענה שארגזי צד של אופנוע פגעו ברכבה בעת עומס תנועה באיילון וגרמו לשפשוף על הכנף הקדמית - בית המשפט חייב את הרוכב בפיצוי מלא של יותר מ-6,000 ש"ח; פרטי פסק הדין - בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%90%d7%a8%d7...0%d7%94%d7%92/
יכלו לעשות שיחזור ע״י העמדת האופנוע צמוד לרכב ולראות אם יש התאמה בין השריטות לחלק הכי בולט של הארגז, אם זה לא הרוכב הסיכוי שבדיוק בגובה הזה היו לה שריטות לפני זה נמוך מאד.
למה לעשות לי חרדות. תיכף צריך לקבל את האופנוע החדש עם ארגזי צד, גם ככה לחוץ מלרכב בעומס עם הארגים שלא אפגע ואפגע. ועכשיו הסיפור הזה...
לא אהבתי אך השופט התבטא. הוא גורם לזה להישמע כאילו האופנוען משקר בחלק מהדברים. דבר ראשון אני לא מבין בתור אופנוען אך נגיעה שבעל הרכב מרגיש בה האופנוען לא. או שהאופנוען משקר בהכל או בכלום. דבר שני כיוון שאין בכתבה התיחסות לכך שרואים את הנזק נגרם בסרטון אני מניח שלא רואים ולפיכך אם האופנוען יכול לתחמן גם הנהגת יכולה.
לקבוע אשמה לפי זה שהגובה מתאים
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
למה זה לא מסתדר לך? חוץ מאלו שמראש מודים באשמה, כל שאר האשמים שעומדים לדין משקרים בבית המשפט ככל שזה יעזור להם לצאת זכאים.
שקר מלא או חצי אמת, הכל הולך. זו לגמרי הנורמל.
כאמור, זו טענה לא ממש הגיונית. הוא ישקר איך ואיפה שזה עוזר לו.
כתבות הן עניין של 300 מלה, בתי משפט הם עניין רציני קצת יותר.
ללא עוד אינפורמציה, אפשר להניח שבית המשפט עשה את עבודת בדיקת העובדות ושהכתבה היא זו שלוקה במידע.
אין באמור מעל לטעון שבתי משפט לא טועים, אלא שללא עוד מידע הנחת המוצא צריכה להיות שבבית המשפט עשה את עבודתו כנדרש.
נערך לאחרונה על ידי פיינשמקר; 27-07-2022 בשעה 23:17.
וואלה, אני לא מבין איך מהתיאור שמופיע בכתבה הגיע השופט לקביעה כזאת חד משמעית
נראה שאין שום הוכחה שאכן היה באשמת האופנוע.
ולכן מזל ששופטים לא מקבלים החלטות על סמך מה שקראו בynet, אלא על סמך מה שהוצג להם במשפט.
20220730_074610.jpg
מי מפחד מקצת ארגזים
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!