כתבה אשתי האהובה, כשהחלטנו לתעד את המסע שלנו, לצאת עם מעט מטען, הרבה חלומות, ולהתחלק בכל. טיול שחרור - הרפתקה זוגית דו גלגלית - לומדים לשחרר
פרולוג
לפני 35 שנים (פלוס מינוס), השתחררנו, רן ואני מהצבא, והאמת שנכנסנו ראש בראש בחיים.
עברנו לגור יחד בירושלים, התחתנו, למדנו, עבדנו וגידלנו ילדים וכלבים.
התחתנו צעירים, הפכנו להורים צעירים ורן תמיד אמר "גומרים הולכים" בבחינת התחלנו מוקדם ונשתחרר מוקדם.
והאמת, בדיוק כמו שרן אמר הילדים גדלו ופרחו מהקן וחזרנו להיות זוג צעיר. להיות יותר אדונים לזמן שלנו, לצאת לטיולי רכיבה עם האופנוע ( שהתחלף במשך השנים) והפכנו לאדוני השלט והטלוויזיה.
טיול שחרור, אחרי צבא, למזרח, לדרום אמריקה וכזה, לא היה משהו שחשבנו עליו.
האמת, רן רצה לצאת לטיול אופנועים באירופה כשהשתחרר לפני, אבל החליט לדחות כי הבין שיש מצב שאני אעשה "טיול שחרור" משלי פה בארץ.
לכל הדואגים, הוא פוצה בגיל 50 כשיצאנו לטיול הרכיבה הראשון שלנו בחו"ל.
מודה שהתמכרתי לרכיבה. ליכולת לראות בלי מחיצות ולהיות במגע עם העולם: המראות, הריחות, מזג האויר, הרוח בפנים, התנועה עם האופנוע...
תחושה של חופש.
זכינו, רן ואני, לצאת לפנסיה יחד, לפני שהקששנו ממש, ולצאת לטיול שחרור משלנו.
חודשיים שלמים עם האופנוע שלנו, שיגיע במעבורת ליוון שם נפגוש אותו ומשם נצא לדרך...
יוון, איטליה (במעבורת), צרפת, פירנאים, ספרד, פורטוגל, דרום ספרד, גיברלטר.
ההסכם בננו אומר שיש תכנון מסלול כללי אבל שום דבר לא סגור מראש. נקבל החלטות, תוך כדי תנועה. נתעכב איפה שיהיה לנו מעניין וכיף וכמה שנרצה. זו המהות של טיול שחרור: לשחרר, לזרום, לנשום, להשתחרר ממסגרות.
אז בעצת גיא שלנו, אנחנו נכתוב יחד מהפרופיל של רן. נשתף בחוויות ובתמונות. מוזמנים להצטרף אלינו למסע אבל ממש לא חייבים. אפשר פשוט להמשיך לגלול...
וכי אני זה אני... אני מסיימת לכתוב את הפרולוג 3 ימים לתוך אתונה 

אנחנו מתרגלים לתחושת החופש. קשה לתאר את ההתרגשות שמציפה בכל פעם שנזכרים ש
Screenshot_20230416_220747_Ituran App.jpgיש לנו עוד המון זמן...