אאוץ', מסכנה הדאסטר...
על פניו, הנזק לא נוראי - נראה שבעיקר נפגעה הדלת האחורית?
אם כן, יצאתם בזול.
האוטו נראה כמו פרויקט מעניין לpdr.
את ההרגלים המגונים של רכיבה במקום אחר אפשר לתקן בקלות על ידי רכיבה באותו מקום אחר בדצמבר/ינואר.
אבל הכי חשוב, מזל טוב!
אאוץ', מסכנה הדאסטר...
על פניו, הנזק לא נוראי - נראה שבעיקר נפגעה הדלת האחורית?
אם כן, יצאתם בזול.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
יש גם קיפול פח בצד שנראה כמו תוצאה של מעיכה של קורה d.
הם העבירו את הרכבים האלה מפלטפורמה בת 30 לפלטפורמה המודרנית של רנו.
המחירים עלו מאוד, וזה ברור לחלוטין שהאמינות תרד לתת-הרמה של רנו, אבל את הדבר העיקרי שהם היו צריכים להוציא מזה, הבטיחות הפאסיבית, הם הפקירו לחלוטין. מוח צרפתי שבונה על טפשת אופיינית של קהל אירופאי שבוי.
באירופה זה בינתיים עובד להם מצוין, אבל בישראל השטיקים האלה פחות עובדים ולכן היבואן די איבד עניין ושם את כל יהבו על הסינים, שעם כל הצער, מייצרים היום רכבים הרבה יותר איכותיים מאלה של הצפרדעים.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
במבחן הריסוק, הדאסטר (מהמודל של השושנים) רצח את הנהג בתאונה חזיתית של 50 קמ״ש... דומה לפיאט 500 או פנדה.
https://www.euroncap.com/en/results/dacia/duster/29898
הפגיעה בקיר היא ב50 קמ״ש ויש ציונים נפרדים לבטיחות הפאסיבית ולמערכות האקטיביות.
סבתא ננה הייתה אומרת "למי שאין גודל מפצה בטכניקה." במקרה של האופנוע זה אחרת למי שיש את הטכניקה שום דבר לא מפריע לו.
ההנאה מרכיבה היא סובייקטיבית, ונהניתי מאד לרכוב הן על הוספה הקשישה שלי והן על הבימר המפלץ למרות שהיו התגלמות העידן הפרימיטיבי.
היום אני מפיק כמויות של הנאה מהבימרן 650 סמק פיצפון לא פחות מאשר הפקתי מהוי מקס עם 140 כ"ס ומערכת ויבוסט.
החיים הם לא 0-100 ולא רק השתחלויות בין מכוניות כאחרון השליחים של וולט. אני מספיק זריז לטובתי על הורסיס בשביל לא להסתבך בשטויות.
דע את גבולותיך... לכן האופנוע הבא שלי לא יהיה יותר מהיר או יותר "צעיר" (כפי שטעה לחשוב לוקי) אלה יותר מתאים לקולות שלי בראש..
הקולות לוחשים לי עכשיו דברים אחרים, וכמי שמכיר את עצמי בקרוב מאד הם יעבור לצעקות עד שאשתיק אותם במעשה...
חייב להחריש את הקולות.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
https://bringatrailer.com/listing/1954-mg-tf-103/
מה אתם הייתם אומרים על הדבר הזה?
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
נתרגם את הצעיר יותר לשפה של קשישים.
הטרייסר יותר מהנה למי שמחפש כלי ספורטיבי.
יש לו גנטיקה של נדיה קומננצי עם קלווין סמית.
הרוכב יכול לבחור איך לרכב עליו
לדוגמה אני שרוכב כמו תרח זקן.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI