וזה מה שהג'ינג'ית כתבה:
סכום מסע - הצד שלה
אם רכבתם 7500 ק" מ במשך חודשיים, בשמש ובגשם, בחום ובקור, בגבהים ובמישור, בכביש ישר או בשמיניות מהודקות, בכבישים רחבים ובמשהו שהיה פעם כביש, בכביש עשוי חלוקי נחל או כביש עשוי אבנים מסותתות, קעור או קמור.
אם רכבתם את כל זה וכשאתם עולים בחזרה על האופנוע עדיין הלב מתחיל לשיר, אז אין מה לעשות...כנראה שאתם אוהבים לרכב.
אם עשיתם כמה הפכות (קלות - לא לדאוג), הרמתם את האופנוע, עליתם והמשכתם בדרך... כנראה שאתם אוהבים לרכב.
אם חיפשתם קרש שטוח לשים מתחת לרגלית כדי לחנות על חול, חצץ, חול וחצץ, לאזן גובה ומשטח, וגם סחבתם אותו אתכם כל הדרך ושלפתם ברגע הנכון... כנראה שאתם אוהבים לרכב.
וכנראה שאנחנו באמת אוהבים לרכב!
ה road trip שלנו עומד להסתיים...
אתמול התחלנו את הדרך לולנסיה ספרד, שם נשלח את האופנוע, על כל 120 הסוסים שלו חזרה לארץ.
אחרי יומיים של רכיבות מנהלתיות בלבד בסינטרה פורטוגל, היה תענוג לחזור לכבישים פתוחים.
אין ספק. אני אוהבת לרכב!!!
התחלנו אתמול מסע מים לים. מהאוקיאנוס האטלנטי הצפוני ועד הים הבלארי (צד החוף המזרחי של ספרד, שם שוכנים האיים הבלאריים).
900 ק"מ בקו די ישר.
בתוך השמיים האפורים והגשומים לפרקים, התחילו להיווצר קרעים והכחול התחיל להופיע. מזג האוויר התחמם.
הנוף התחלף מים לנחל, לכפרים קטנים, עיירות קטנות, שדות חיטה ותירס וחמניות ומטעים ופרדסים ואין סוף בעלי חיים: פרות, כבשים, עיזים, חמורים, סוסים.
לכל היופי הזה נוספו המון קינים של חסידות. המון קילומטרים של עמודי חשמל. על כל אחד קן עם גוזלים צעירים.
גם הערים בהן בחרנו לעצור, עפ"י מס' הקילומטרים ביניהן, אצרו בתוכן הפתעות שלא ציפינו להן.
מחר אנחנו יוצאים למקטע הדרך האחרון לולנסיה.
רגשות מעורבים...
קשה להפרד מהחופש, מהספונטניות, מהקלילות, מהזרימה. ההרפתקאות והגילויים החדשים שחיכו לנו כל יום.
מחיי הנוודות יותר קל לי להיפרד
צלחנו ביחד זוגי אינטנסיבי במשך חודשיים. בכיף, בהומור וצחוקים, בשיתוף, במרחב, בתמיכה, בבירה/יין/סיגריה בסוף יום.
היינו באותו הילוך.
לא דבר של מה בכך אחרי 35 שנות נישואים.
אז לאביר שלי על 120 סוסים בשחור וקצת ירוק, שני גלגלים ואגזוז.
תודה על החלום שהחזקת ודחפת בשביל שנינו ותודה על ההגשמה שעלתה על כל חלום!
על הבטחון וקור הרוח ברגעים מלחיצים. על הכלים השלובים. על הכיף והאושר.
אוהבת אותך ומתגעגעת הביתה!