21837 ק"מ
רכיבה לפני שחם יותר מדי. לפני היציאה שלי לפנסיה הייתי חייב להגיע כל בוקר לעבודה, זה חייב אותי ברכיבה קצרה למתקן לפעמים בימים מושלמים
היינו חוברים לפני ארוחת הצהרים או במקומה כמה מהחברים שהיו בעל אופנועים ויצאים לרכיבה קצרה שבסופה או מסעדה טוב, או קפה, אלו היו רגעים
נהדרים כיוון שנבחרו בפינצטה והיו יחסית מעטים מהם. היום הצורך לפרק את האופנוע מאסוריו הוא קשה מדובר בטקס לא קל שלוקח לפחות כמה דקות
טובות ולפעמים בגללו אני מוותר על יציאה איתו. וכן כמות הקילומטרים שאני עושה עם האופנוע ירדה משמעותית. לכן בכל הזדמנות שיש בה שמץ של
אפשרות אני יוצא לרכב, זה יכול להיות לבד ויכול להיות עם חברים. לכן שמחתי שיהודה התקשר להציע לרכוב, יהודה הוא עצמאי אדון לזמן שלו ובנוסף
הוא גם מתופף בחסד שמלווה זמרים רבים ומוכרים ליהודה יש BMW 1200 מבציר מתקדם יחסית והוא רוכב רגוע, שזה סבבה לגמרי לטיולים גנובים.
ככה צלחנו לגנוב לנו בוקר של רכיבה בהרים קפה טוב ולחמנייה אני הצלחתי להשחיל אימון טכני נוסף שאני אוהב מאד הרוד 6 שיתפו פעולה כמצופה
וסוף סוך הצלחתי להגיע לזוויות ולקווים שרציתי בלי שום בעיה, הייתי כל כך מרוכז ברכיבה ובהישג הנדרש והכל שיתף פעולה בצורה מושלת שרק אח"כ
בדיעבד הבנתי גם כמה מהיר הייתי לתחושתי ברכיבה עשיתי הכל נכון ויפה אבל לא תיארתי לעצמי שזה יהיה גם מהיר שכזה. התרגול של רכיבה בהילוך
נמוך בחירת קו מדויק ושימוש מועט מאד בבלם הוכיח שוב שזו הדרך לתקל את הסיבובים והכביש הזה פשוט כייף אדיר.