בוא נתחיל מזה שאני נוחת אצלך מיד אחרי צ'כיה... סגנון הרכיבה שלי (ואני עדיין צריך לבדוק את זה עם חברים שעשו את נרווגיה) במקומות קרים הוא
קצת שונה. בהתאמה אלי, אני אוהב קור ויש לי בעיה עם חומרים שונים על העור (לא יכול ללבוש דרייפיט אלה רק כותנה או טריקו) לכן אני רוכב עם
מעיל קיץ קליל כשמתחתיו בהתאם לעונה (גופיית פלייז ארוכה או חולצה טרמית מבד נושם לספיגת זיעה) מעליה חולצה ארוכה נוספת נגד רוח אם צריך
והמעיל הרגיל שלי עם המגנים זה מאפשר לי גמישות טובה נוחות עם הגנה סבירה, כשיורד גשם אני שם על המעיל את חליפת הסערה הדקה מניילון.
אני רוכב עם מכנס עבה ומעליו מגינים, אם קר מאוד שכבה נוספת מתחת לג'ינס ומעליו את המכנסיים של חליפת הסערה.
עד היום זה הספיק לי ויותר ואפשר גם ירידה ועליה נוחה מהאופנוע ואפילו סיבובים קצרים לטיולים, חבר עשה את המסלול עם חליפת גרוטקס של
HEALD והיה מרוצה אבל הוא היה לבד (מקום לאכסון החליפה בימים יפים אצלי זה כפול 2).
בגלל שמדובר ב-3 חודשים + אני אצטרך לקלוע לכמה סוגי מזג אוויר במינימום תפיסה של מקום אכסון בכל מקרה ביוני זה כבר סוף האביב ותחילת
הקיץ ב-23 ביוני יש מסורת של הדלקת מדורות על חופי הים לקבלת הקיץ והטמפרטורות שם מגיעות עד ל 30 מעלות לפעמים:
https://norway.co.il/season/
אנחנו ערוכים טוב להתמודד עם קור הדאגה שלי דווקא מגשם, אבל במסע ארוך כזה גם אם מזג האוויר הופך לבלתי נסבל תמיד אפשר לעצור ולנוח יום
יומיים עד יעבור זעם.
אגב ציוד לא פעם במהלך הטיולים שלי ביצעתי קניות של ציוד ששדרג לי את המסע ולכן אני ממש לא מודאג.

ציטוט ההודעה בתגובה