המומנט אותו מומנט עד שאתה מגיע לאיזור בסל״ד שבמקום להמשיך ל58 כח סוס אתה מתמתן על 48 מה שאומר שאם תרכב בעיר ספק אם תרגיש בהבדל וגם בכבישים צרים וקטנים, בכביש המהיר בפתיחת מצערת מלאה תרגיש בהבדל וגם אז לא משהוא היסטרי.
אני בעל רשיון A1 ומתכנן לקנות XADV 750.
ה-XADV בעל 58 כ"ח והמוגבל עם 47 (כ20% פחות).
אני מנסה להבין מה ההבדל בעצם אומר. האם מדובר רק על המהירות הסופית? או על כל חווית הרכיבה?
ובאופן כללי האם כדאי לקנות כלי A1 לא מוגבל מאשר כלי מוגבל לA1?
המומנט אותו מומנט עד שאתה מגיע לאיזור בסל״ד שבמקום להמשיך ל58 כח סוס אתה מתמתן על 48 מה שאומר שאם תרכב בעיר ספק אם תרגיש בהבדל וגם בכבישים צרים וקטנים, בכביש המהיר בפתיחת מצערת מלאה תרגיש בהבדל וגם אז לא משהוא היסטרי.
תודה. אז לוודא שהבנתי נכון. המספרים הם רק דוגמא. נניח והלא מוגבל מגיע ל190 קמ"ש והמוגבל ל160 קמ"ש אז עד 150 לא ארגיש הבדל משמעותי ורק לקראת הסוף בכביש פתוח ההבדל יורגש. הבנתי נכון?
אני נושק לגיל 40 וכל חיי רכבתי על קטנועים ומכיוון שאין בארץ הרבה קטנועים בדרגת רישוי A רק עבור כלי אחד נראה לי מיותר לחזור להתרגל להילוכים רק עבור 8 כוחות סוס...
הבנת נכון.
לדוגמא ה X ADV לא מוגבל עושה 58 כח סוס ב6750 סל"ד ככה שאני מניח שב 5700 סל"ד הוא מייצר 48 כח סוס מה שאומר שעד 5700 סל"ד האופנועים יאיצו אחד ליד השני באותו קצב.
לא ראיתי איך זה בהונדה אבל למשל בימאהה מפרסמים כח סוס שונה לA1 ול A אבל נתון המומנט נשאר זהה והמומנט זה מה שמרגישים, כח סוס זה לגרפים של דיינו
מעולה תודה רבה לך.
מכיוון שאני לא מחפש את המהירות הסופית עזרת לי לקבל החלטה ולהישאר עם הרשיון הנוכחי. ראיתי שהוא (המוגבל) מגיע ל165 פלוס מינוס שזו מהירות שלא חושב שאגיע אליה...
אני היום עם הפורזה350 ומרגיש שחסר לי ממש ממש טיפה כוח כך שנשמע שהפורזה750 או הxadv בגרסא המוגבלת יספקו טוב את הסחורה