בהונדה מציגים ה-XL750 טרנסאלפ החדש - עם מנוע הטווין המקבילי החדש בנפח 755 סמ"ק ועם חישוק קדמי בקוטר "21; הפרטים, התמונות והווידאו - בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%94%d7%95%d7...7%d7%93%d7%a9/
![]()
בהונדה מציגים ה-XL750 טרנסאלפ החדש - עם מנוע הטווין המקבילי החדש בנפח 755 סמ"ק ועם חישוק קדמי בקוטר "21; הפרטים, התמונות והווידאו - בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%94%d7%95%d7...7%d7%93%d7%a9/
![]()
נראה כמו טנרה קילר, האופנוע הכי חזק בקטגוריה אבל בהונדה כמו בהונדה העיצוב פרווה, קצת יותר טוב מהזוועה של ההורנט אבל לא בהרבה
אני חושב שהם טועים. בענק.
ינגוס במכירות של האפריקה בגלל נתוני משקל \ כ"ס. 100 כ"ס ו 200 קילו.
לטורינג הוא יהיה פחות נוח מהאדוונצ'רים הגדולים.
מצד שני לא חידש שום דבר בשוק האדוונצ'ר "לשטח" שרווי מתחרים.
אני חושב שהעתיד האדוונצ'רי נמצא ב 50 כ"ס 150 קילו.
מושב נוח ונמוך יותר. בקרות בלמים ומתלים טובים.
כלי שיאפשר שיוט באוטוסטרדות בזוג ואפשר להרים לבד בשטח.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
שיוט באוטוסטרדות בזוג על 50 כח סוס? אולי יתאים לשוודים אבל לא לזוג גרמנים\אוסטרים\אמריקאים\ישראלים בגיל העמידה, היה לי 50 כח סוס ורכבתי עליו גם פריז דרזדן ביום אחד (1200 ק"מ) חוץ ממני לא מאמין שיש מספיק משוגעים שיסכימו לעשות את זה וירצו לקנות כזה כדי להחליף הונדה אפריקה טווין או את הטרנאלפ, 50 כח סוס זה לא מספיק לאופנוע כלבויניק.
השוק רווי כי ברחוב אחד שיש 10 קונדיטוריות תמיד יש מקום לעוד אחת, הטרנסאלפ יביא את הכסף לבנק וזה אני אומר לך מבלי שיש אליו רכיבת מבחן אחת כי המתכון ברור, זה מוכר.
כבר היום וגם אצל הענקים יש הפרדה בין כלי אדוונצ'ר שטח לכלי אדוונצ'ר כביש...
להערכתי תחדד ההפרדה בין הגרנד טוררים הענקיים למסעות כביש ושטח רך וחיות השטח הכבדות השמורות לנפילים,
לבין אדוונצ'רים שטח עם יכולות שטח אמתיות, קלים חזקים ובעלי יכולות נשיאת מטען. חלוקת המשקל תהיה הבסיס.
הבימרים של BMW ימשיכו לככב בליגה משלהם.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
לאופנוע הראשון שלי (בחתימה) היו קצת יותר מ 50 כ"ס. עשינו יחד את סובב ישראל במהירות בלתי חוקית בלי שום בעיה.
גם ה NC החלשלוש האנמי מספק שיוט על 130-140 עבור זוג. אדוונצ'ר בהגדרתו הוא פשרה.
היצרנים בחרו את נקודת הפשרה בהגדלת נפח ומשקל והשוואת כוחות סוס. אבל אין צורך כזה באמת.
לרוב מי שמרכיב על 150-180 קונה טורינג או לא יורד לשטח.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
לא מדובר כאן על מהירויות אלה על מומנט, גם הזוגות שרוכבים על GS עושים זאת על 140 קמ"ש, האופנועים האלו תחת עומס בעיתיים בעקיפות ובעליות, אין דבר יותר מייאש מלתת פול גז ולחכות שהאופנוע יתחיל לזוז. הסוזוקי שלך היה דווקא חזק, רכבתי על אחד כזה לפני 25 שנה, כנראה 4 צילנדרים עושים את ההבדל.
אגב הKTM 490 אדוונצ'ר קולע בול למה שאתה מתאר
כמו שרשם ASAFA
הNC היה מספיק להכל גם בזוג וגם ביחיד.
אבל מספיק זה 60 מתוך 100 וכנראה שהפאן פאקטור נמצא ככל הנראה בכמעט טוב מאוד וצפונה.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
מה קרה לDCT... נזנח לטובת חסכון במשקל?
לפי הקהילה אכזבה יחסית מהעובדה השצמיגים הם צמיגים עם פנימית (נו באמת) ושנחות מהמתחרה הישיר שלו הKTM 890
הטנרה וטוארג הם ברף תחתון יותר
הטרסאלפ ממש לא מתחרה בקטמ, רואים את זה במפרט, זה אמור להיות אופנוע תקציב בסגמנט הזה בלי יומרות להיות בטופ באף סעיף, מה שנשאר עכשיו לראות זה המחיר, אם הוא יהיה עם מחיר נוח זה עומד להיות להיט.
תחשוב על זה ככה, זה NC עם יותר כח ויותר יכולת שטח.
ב״קהילות״ בדרך כלל אלו שעושים רעש זה רוכבי מקלדת.
לא יודע אם הוא מגיע עם פנימיות, או כמה כאן רכבו עם פנימית, אבל פנימית זה חרא, ואין סיכוי שאני אקנה אופנוע שאמור לשמש גם להתנהלות יומיומית שיש לו פנימית.
כך שאני לא יודע אם מקלדת או לא, אבל כל מי שמתלונן על זה, יש לו אחלה טענה וטיעון.
ויש גם טיובליס. מה הקשר?
דפקא הבימרים הפרופלורים (אאל"ט) שאתה כ"כ אוהב המציאו את הלהוזיז את השפיצים החוצה לדפנות בשביל שיהיה טיובלס.
נו? מה יצא מזה?
בחיאת רן. אתה נתקלת פעם בפאסט שהציל לך את החיים?
או ג'יפה ששמת והצילה אותך מפנצ'ר?
מה בדבר תולעת?
כשדוד פנצ'ר בא לבקר אז הוא בא בענק לא משנה איזה תפילין אתה כורך על היד
https://www.doogigim.co.il/%d7%91%d7...e%d7%99%d7%92/