תראה... נשמע שאתה לא ילד, בלשון המעטה
אם היית אומר לי שכל חייך חלמת על R1250GS, ואתה לא מתכוון לחכות ולו יום אחד - היית אומר לך: לך עם הלב שלך, רק תזכור שהאופנוע הזה גדול עליך בכמה רמות.
בסופו של יום, אופנוע זה אופנוע. ראשון למטה, השאר למעלה, גז מימין, קלאץ' משמאל, שני ברקסים. התפעול של R1200GS לא שונה כל כך מתפעול של אותו GS500 (ואולי אפילו קל יותר במובן מסויים, כי האופנוע "מלוטש" מאוד).
משום שזה לא המצב, ונראה שאתה מגיע לבחירה ממקום פרקטי יותר, אני מנסה לחשוב ביחד איתך מהו הפתרון הנכון ביותר עבורך.
אני לא יודע מה המצב הכלכלי שלך, והאם 85 אלף שקלים זה הרבה כסף בשבילך או לא. בשביל רוב האנשים שאני מכיר זה סכום משמעותי, וחבל להוציא אותו על אופנוע ראשון. עדיף להשתפשף על משהו פשוט וזול יותר במשך שנה, לראות האם הסגנון שאתה חושב שמתאים לך זה באמת מה שאתה מחפש, לצבור ניסיון - ואז להתקדם. חוץ מזה, סביר להניח שבתקופה הקרובה לא תדע (וכדאי גם שלא תנסה) לנצל את מלוא התמורה שהטוארג נותן למחיר הגבוה שלו: מנוע חזק, מתלים איכותיים שמסוגלים לעמוד בעומסים גבוהים, שלדה קשיחה, אלקטרוניקה מתוחכמת (איכסה), בלמים עוצמתיים - כל מה שמתורגם ליכולות כביש ושטח גבוהות מאוד. אז בשביל מה לשלם על מה שאתה לא צריך כרגע?

ציטוט ההודעה בתגובה