כל המשוואות האלה נראות מפחידות. מחכה שאיילזו יגיד מי צודק.
כל המשוואות האלה נראות מפחידות. מחכה שאיילזו יגיד מי צודק.
הchatgpt עדיין חושב שחיסון הקורונה בטוח למרות שגם הCDC התחיל להודות בסטיסטיקה והוא גם טוען שמסכת FFP2 עוצרת את נגיף הקורונה שקטן מיכולת הסינון המוצהרת של יצרני המסכות.
נתתי לך לינק שמסביר ברמה מאד פשוטה בלי חישובים ובלי כלום רק תשתמש בעניים שלך.
הספינות נראות ״שוקעות״ באופק כמו השמש גם אם תשתמש בטלסקופ הכי חזק הן עדיין יעלמו באופק ובליקוי ירח ניתן לראות את צל כדור הארץ על הירח, מה שלא רק מוכיח שאנחנו על כדור אלה גם מוכיח איך כדור הארץ מסתובב סביב השמש ואיך הירח מסתובב סביב הארץ ועובדה שאפשר לחשב בידיוק מתי זה יקרה, לפי מה שראיתי בעולם השטוח הם טוענים שהשמש מסתובבת סביב שטח הארץ השטוחה וגם הירח. מה עוד אתה רוצה?
נאור אתה יכול לבקש מהחברים שלך שיקנו טלסקופ במימון המונים וינסו לראות מחוף הים בתל אביב את החוף בקפריסין?
אין לי בעיה שיעשו את זה מהטיילת שהיא 2 מטר יותר גבוהה מפני הים
שאלה:
נתונות נקודות a,b שממוקמות במרחק של 10 ק״מ לחופיו של אגם שטוח על גבי מישור הארץ - החתך המישורי מסומן על ידי הישר ab (הירוק) שמחבר ביניהן.
נאור עומד בנקודה a ומפנה את מבטו לעבר נקודה b.
אליבא ד׳זקן & ג׳וניבצק, הנקודות a וb אינן ממוקמות על גבי מישור אלא על גבי כדור שמרכזו בנקודה o ורדיוסו 6371 ק״מ=r=oa=ob=od.
1. חשב את ההפרש בין אורך הקשת ab לאורך הישר ab.
2. חשב את הגובה cd (ישר אדום) שמהווה את ההפרש בין מישור הארץ לבין נקודת המקסימום אליה עולה כדור הארץ ו״מסתיר״ לנאור את נקודה b.
הנחה מקלה: הנח כי על גבי מישור הארץ אין אטמוספירה ומקדם השבירה של האור שנע מb לa הינו n=1 (אחיד במרחב)
Screenshot 2023-01-22 at 9.42.15.jpg
תשובה:
יופי אז אחרי שישרנו את ההדורים אתייחס לצילומים של ספינות על הים.
בבואנו ללמוד על העניין נחפש בטיוב - "FE close up on vassals on water"
וכל מה שנקבל. כל התוצאות הן "Flat Earth Debunked"
ודרז ושאר החברים פה צועקים "האח האח" ומא%&)*^נים אחד לשני.
אני כבר הפניתי לצילומים שעושים קלוז אפ ומגלים ספינות ש"טבעו"
לא כמו של דרז, עם פוקוס קבוע.
נגיד זה https://web.telegram.org/z/#-1543955025
אבל תמשיכו, אני מתחיל להשתעשע.
למי שבצד שלי - הרצאה שאני צופה בה כרגע, לא בגלל חן שאולוב אלא יותר בגלל הרב דניאל עשור.
מתן גורודיש בקהל