תוצאות 1 עד 4 מ 4

אשכול: אופנוע ראשון 250 סמ"ק

צפייה משולבת

Junior Member

אופנוע ראשון 250 סמ"ק

אהלן חברים,מחפש אופנוע 250 סמ"ק, בהתחשבות לזה שאני יחסית נמוך (1.55) ושוקל כמו נוצה, אז אני מחפש משהו בסגנון כמו NK250/Z250/SL Ninja 250R/SL, השימושים הם יום יומיים עבודה בית, בערך (14 קילומטר הלוך חזור) וכן ארצה לצאת מחוץ לעיר, נכון שקטנוע יהיה יותר משתלם יותר נוח ויותר זול להחזיק, אבל אין לי בעיה להשקיע על משהו שאני רוצה.
    אשמח להמלצות בנושא תודה לכל המגיבים!

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי idonadav צפיה בהודעה
    אהלן חברים,מחפש אופנוע 250 סמ"ק, בהתחשבות לזה שאני יחסית נמוך (1.55) ושוקל כמו נוצה, אז אני מחפש משהו בסגנון כמו NK250/Z250/SL Ninja 250R/SL, השימושים הם יום יומיים עבודה בית, בערך (14 קילומטר הלוך חזור) וכן ארצה לצאת מחוץ לעיר, נכון שקטנוע יהיה יותר משתלם יותר נוח ויותר זול להחזיק, אבל אין לי בעיה להשקיע על משהו שאני רוצה.
    אשמח להמלצות בנושא תודה לכל המגיבים!
    הייתי במצב דומה לפני ארבע שנים.
    לקחתי נינג'ה 250SL.
    לא החזקתי אף פעם קטנוע, אבל בזמנו, מורה הנהיגה שלי אמר שעדיף אופנוע מבחינת תחזוקה.

לפי הגובה שלך, נשמע שגם בנינג'ה/Z לא תגיע לרצפה בקלות. סטטיסטית, אורך הרגל שלך הוא 71 ס"מ וגובה המושב הוא 78 ס"מ. קח אותו לסיבוב מאיזו חנות לפני שאתה קונה. תבדוק איך אתה מסתדר עם רוורסים.
    אין בנינג'ה מקום לכלום. אפילו אגוזי אתה לא יכול להכניס בו. מבחינת חוק/טסט, הווסט הזוהר נכנס במקום ערכת הכלים.
    הוא קל, אז יהיה לך קל לדחוף או להרים כשהוא נופל. קטנוע 250 ישקול 30 ק"ג יותר.

Junior Member
    מצאתי Ninja250SL 2017 10,800 ק"מ יד 2 במחיר טוב (10,900) שאני אמור לקחת אותו לבדיקה ביום חמישי הקרוב, אני בשיעורי נהיגה שלי ובטסט נסעתי על 251S Beneli והסתדרתי דיי יפה איתו, בדקתי גם ב cycle-ergo.com וכן אני מגיע עם קצות האצבעות לריצפה אבל יש שיטות שגורמות לי להחזיק את האופנוע יציב אני מאמין שאסתדר, אשמח לדעת איך החוויה שלך הייתה איתו האם אתה מרוצה ממנו? ומה הפרוצדורה הייתה עם הטיפולים שלו היו בעיות נפוצות שחזרו על עצמן?
    תודה על תשובתך.

Junior Member
    הבנלי גבוה יותר.
    הייתי מרוצה ממנו.
    בעיות:
    הקליפונים רגישים לנפילות והמקוריים יקרים. באזור 650 ש"ח לכל אחד.
    שמן. רכבתי הרבה יותר ממך, בערך 70 ק"מ ביום רכיבה. הרוב על כביש מהיר, אז הוא אכל שמן.
    מיכל דלק. למרות צריכה באזור 30 ק"מ לליטר, מיכל הדלק מכיל בערך עשרה ליטרים בפועל, אז תדלקתי יותר מפעם בשבוע.
    מרווח טיפולים. אני חושב שכולם בנפח הזה 6km. אצלי זה היה קרוב למדי.
    חשמל: היו לא מעט בעיות. סליל הטעינה נשרף באשמתי, פעמיים, כי לא בדקתי שמן בזמן. נשרף מחבר בכניסה לממסר בגלל מגע בעייתי. הצמה הראשית נפרצה בשני מקומות. מדי פעם, בעיקר כשלא נתתי לו להתחמם ולהתייצב, אז הוא היה כבה ברמזור הראשון ולא מחזיק סל"ד סרק. זה עבר לו עם הזמן והתיקונים.