רוב האופנועים משנות ה-90 היו פחות ידידותיים לרוכב ודרשו מיומנות גבוהה יותר בשביל לשמור על קצב גבוה מאשר הכלים של היום.
הבנדיט 400 לא ייחודי בזה - בנדיט 1200 התרסק לא מעט גם כן אצל רוכבים שניסו לגרום לו לעשות מה שהוא לא נועד (כולל אותי) - למרות שבשימוש מנהלתי, זה היה אופנוע מדהים - נוח, יציב וממושמע.
בנדיט 400 לא היה אופנוע ספורט. כמובן שאם שופטים אותו בסטנדרטים של אופנועי ספורט (כפי שרבים עשו), אז השלדה והמתלים שלו היו גרועים. אני מאמין שלזה גם אתה מתכוון בהערכה שלך.
אם מסתכלים עליו בתור נייקד יומיומי כיפי עם קצת פלפל, מאין מקבילה ל-SV650 של היום - אז הדברים נעמדים במקומם. בשביל אופנוע יומיום, השלדה והמתלים שלו היו סבירים - בליגה של אופנועי ה-500 דאז.
אם הייתי צריך לבחור בין GS500 חדש ובנדיט 400 חדש - הייתי הולך על הבנדיט בלי לחשוב פעמיים. מכונה שעושה את אותם דברים, אבל עם הרבה יותר שמחת חיים.
בנושא השרשור:
מי בא איתי לכתוב מכתב לסוזוקי שיחזירו את הבנדיט 400 לייצור? רק עם מערכת הזרקה במקום הקרבורטורים המ***נים שלו, עם מתלים מודרניים יותר (ברמה של ה-SV650 אמורים להספיק) ועם ABS (איכסה) כנדרש בתקינה.



) - למרות שבשימוש מנהלתי, זה היה אופנוע מדהים - נוח, יציב וממושמע.
ציטוט ההודעה בתגובה