הונדה cb500x יהיה כיוון לא רע.
גם nc מוגבל אם זה עובד מבחינת דרישות המס. ואז גם יותר קל להסתובב בלי ציוד בפגישות במרכז. או לנסוע עם ציוד למילואים.
היי,
אני מסיים עכשיו עבודה של 10 שנים עם רכב ליסינג צמוד ומחפש לרכוש )בעצת הרו"ח( אופנוע A1.
הנסיעות שלי:
1. רוב הנסיעות עירוניות בירושלים והסביבה.
2. נסיעה פעם-פעמיים בשבוע ללוד מירושלים.
3. נסיעה למילואים )50 ימים בשנה( מעריך כ-15 נסיעות-ברחבי הארץ.
אני מחפש כלי חדש ולא ממש בקיא היום בשוק. היה ברשותי סוזוקי drz-s400 לפני עשור ומאז לא רכבתי.
מה מומלץ, הונדה רבל? אני זקוק לכלי דרגת רישוי l2, לפי הרו"ח זה 900 שח שווי שימוש והחזר מלא של 100% הוצאות )אם יש למישהו מידע סותר בעניין זה אשמח לשמוע(
יוסי
הונדה cb500x יהיה כיוון לא רע.
גם nc מוגבל אם זה עובד מבחינת דרישות המס. ואז גם יותר קל להסתובב בלי ציוד בפגישות במרכז. או לנסוע עם ציוד למילואים.
אני ממליץ לעבור על זה- ההנחיות לפתיחת שרשור ייעוץ לרכישת אופנוע.
ולהבין עם עצמך מה הן הדרישות האמיתיות שלך, ומה הסגנון שמדבר אילך.
אחרת, כל אחד יציע לך כלים לפי הטעם שלו, והם לא בהכרח יתאימו לאופי, לטעם או לדרישות שלך.
אני למשל, מאוד נהנתי לרכב על האינטרספטור.
עם זאת, ההונדה CB500X הוא מאין "מתכון אוניברסאלי" שמתאים מאוד לשמש ככלי תחבורה עיקרי - בעיר, מחוצה לה ובטיולים ארוכים, וידוע באמינות יפה ואחזקה זולה.
נערך לאחרונה על ידי KKatkov; 04-02-2023 בשעה 09:20.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
חבר שעבד בירושלים וגר במסילת ציון, היה על הCB500X, ונהנה מכל רגע.
המעבר ל1000 לאחר מכן, לא שיפר את איכות החיים.
לגבי נסיעה למילואים... תלוי בבסיסים ובתפקיד, אבל כנראה שהאופנוע ישאר מחוץ לש.ג. צה"ל לא אוהב דו גלגלי וצריך אישורים נוספים כדי להכניס אותם.
המרחקים, לדעתי, פחות מטרידים.
If you are a good rider it will prove & exploit your skill to the world, if you are mediocre it will kick you in the teeth & laugh at you
It is purpose built for strafing curves, serious commuters or tourers need not apply
When you ride it nothing else matters except it, you & making the next turn
ROGUE RC51
הפחד התמידי (והמוצדק) מגניבה דיי מוציא את החשק לרכב.
עם אופנועי שטח המצב מגיע פשוט לגועל נפש עם אופנועים ועגלות שנגנבים כשהאנשים עוד בתוך הרכב....
If you are a good rider it will prove & exploit your skill to the world, if you are mediocre it will kick you in the teeth & laugh at you
It is purpose built for strafing curves, serious commuters or tourers need not apply
When you ride it nothing else matters except it, you & making the next turn
ROGUE RC51