היי לכולם
אז ככה. ראשית, ידוע לי שכבר נשאלו מספר רב של פעמים שאלות על שמיניות. ביקשו טיפים על שמיניות ונפתחו מספר אשכולות בנושא, *אבל*, לצערי הרב מאוד, רוב האנשים שביקשו עצות לא ידעו להתנסח/התקשו ולא הבינו למה/ לא נכנסו לשום אלמנט ספציפי ברכיבה בתוך השמיניה שבו הם ביקשו טיפ והשאירו סימן שאלה ענקי לגבי מה בכלל הם מנסים לעשות.
לכן אני אהיה ממוקד, אני לומד לטסט על a1 הילוכים על אופנוע cf moto 250nk. במהלך השמיניה בהילוך ראשון יש לי קושי רב בשמירה על מהירות אחידה, אני אכן נע סביב ה 9 קמ״ש אבל בסיבוב אחרי ה X אני טיפה לוחץ קלות מאוד על הבלם האחורי ובנקודה הזו אני מרגיש על ״הקצה״, אם אני לא לוחץ על הגז לא יהיה לכלי מספיק כוח להשאר יציב ואם אני לוחץ גז אז האופנוע מהיר מדי אז המשך קדימה חרגתי מהקו וחירבנתי את הטסט. אני אכן לפעמים מצליח לעשות שמיניה תקינה בתוך גבולות המלבן אבל אחרי כל פניה אני צריך להיות סופר דופר רגיש עם הגז ברמה שרק ״מלחשוב״ על לחיצה על הגז אני מרגיש שיש לאופנוע יותר כוח אבל גם אז זה לא תמיד מדוייק מספיק שיהיו רוחות ואז יחרבן לי את התרגיל.
בהילוך שניה האופנוע מרגיש שהוא ״טס״ לי אז בפניות אם אני מאט בחלק שיש עליה ממש קלילה לכיוון הקצה אחרי הפניה האופנוע פשוט נכבה.
אז בהילוך ראשון הולך לי יותר טוב אבל נדרשת רגישות מטורפת רצח עם המצערת של הגז וזה קשה מאוד כאשר אתה מקפל את הכידון במיוחד בפניה ימינה כשזרועה מקופלת.
אשמח לעזרה בשליטה ויציבות בעבודה על המצערת בשמיניה.