אם יש משהו יותר גרוע מלרכב על חתיכת החרא הזו שנקראת CFMoto 250, זה הגרסאות העוד יותר שבורות שלהם שיש לביה"ס לנהיגה, אז יש את זה...
לענייננו, ישנם שלושה אלמנטים נדרשים של שליטה:
א. בקלאטצ', כאשר העקרונות הם: חיבור קלאטצ' בלי גז יאט את הכלי, חיבור קלאטצ' עם גז ימשוך אותו. אתה צריך להימצא איפהשהו באמצע בזמן השמיניות. מיד ארחיב.
ב. במהירות: מהירות נמוכה "תפיל" אותך לתוך הפניה, מהירות גבוהה "תוציא" אותך ממנה. האופנוע תמיד מושך קדימה.
ג. במיקום הגוף, כאשר העיקרון הוא: ככל שהאופנוע מוטה יותר, יש לך זווית פניה חדה יותר ויותר מרווח תמרון. ע"מ לאזן את האופנוע אפשר להטות את הגוף לצד כמו השוטר החביב פה.
תרגיל את עצמך לסעיף א' ע"י פימפום הגז במקום לחפש את הנקודה (שלא תמצא, כי המצערת ב-CFMoto עוד שניה עפה). 2-3 פעמים בשניה. תתאים את העוצמה של הפמפום בהתאם לנקודה בפניה והקלאטצ' בהתאם. עם הזמן אתה תשים לב שאתה מפתח מיומנות לנקודה בה אתה יכול להיות רציף יותר עם שתי הידיות.
לאחר מכן, נסה (לאט לאט) להגיע לזווית הטיה שבה אתה מרגיש שאתה אוטוטו מוריד רגל (לא ליפול, כן?), ותן גז. שם לב שהאופנוע "מרים" אותך ואת החזרה לשליטה? אפשר (ורצוי) ליישם את העיקרון בפניות. אתה לא תחליק בלי להרביץ גז ממש חזק וממילא יש לצמיגים הרבה יותר אחיזה ממה שנדמה לך.
במקביל, תטה את הגוף נגד כיוון הפניה, מה שיגדיל דרסטית את תחושת השליטה שלך בהטיות.
בכל אופן זה מה שזכור לי מה-A1 שלי. את A עשיתי על Z650 ואותו אפשר לכדרר בשמיניות עם הבייצים קשורות מאחורי הגב (וזה אחרי שנה שלא נגעתי בהילוכים).
מאז לא עשיתי שמיניה אחת לא עם הוספה ובטח לא עם הגוצי, אז ymmv עם העצות שלי.![]()