כן, כן... בג״צ גם מנע את פינוי חאן אל אחמר והפריע לפקידות הנרצעת במשרד התחלואה להשליט דיקטטורה צפון קוריאנית במדינת ישראל.
או שלא.

עניינית, הטיעונים היחידים שלך הם כלפי הפקידות המשפטית. אין לך דוגמאות רלוונטיות של פקידות מקצועית אחרת משום שכל הפקידות האחרת לא מסוגלת לתפקד בלי גיבוי של הזרג הפוליטי וברגע שנפער פער, הפקידות מיד מסתלקת (ע״ע התפטרות סיטונאית של פקידי אוצר באוקטובר 2020 כשביבי ושרון פרייס החליטו למסד את הפיכתה של מדינת ישראל לבייבי סין הקומוניסטית - https://www.ynet.co.il/economy/article/HkNJDH3Dv).
הממונה על הביטוח הוא לא פקיד משפטי. אף שר לא דרש מהממונה על הביטוח לטפל בתחלואים של ביטוחי החובה בישראל, אף ממונה על הביטוח לא סיכל מדיניות כזו, אף פקיד משפטי לא מנע ממנה להיות מוצגת ואף אהרון ברק לא מנה ממנה להיות מיושמת.
זה פשוט לא מעניין את הפוליטיקאים וזה אפילו לא נמצא בדף המסרים של פורום איוולת.