
נכתב במקור על ידי
ayalzo
אתה צריך להחליט מה יותר חשוב לך. הפקקים, או הבינעירוני. והיום קטנועי 400 מספקים כל מה שתרצה בבינערוני. פשוט פחות כיף.
בנוסף, רכיבה על אופנוע בינוני בפקקים זאת מיומנות נרכשת. אי אפשר להתרשם מהיכולות של עצמך מרכיבת מבחן, גם לא אחת של כמה ימים.
ועדיין. עד לפני שנתיים ביליתי את רוב ימי על הכבישים של גוש דן עם קטנועים ואופנועים. אין צה להשוות בין הזריזות שנותן לך קטנוע לבין אופנוע. גם כשאתה מיומן. אפילו הטימקס, שמבחינת גודל ומשקל הוא כבר אופנוע לכל דבר, משתחל בקלות כמו שאף אופנוע לא יצליח ברגע שלומדים לעבוד איתו.
הבעיה עם טימקס- עלויות אחזקה לא שפויות. גניב בטירוף. ולפחות עד שנכנסו כל הmt והxadv היה מקור להצקות של שוטרים. היום קצת פחות.
חוזר לשורה התחתונה, כמה הרגש שלך צועק אופנוע? כי אני בסוף הגעתי למצב שחזרתי לאופנוע פשוט בגלל שהנשמה שלי לא יכלה יותר לנסוע על אסלה עם גלגלים (וחלק מהאסלות האלו יכלו, דינמית, לתת בראש ללא מעט אופנועים. זה פשוט לא אותו דבר).
נ.ב.
אולי ורסיס הקטן, סווארטפילן 401 או קטמ 390 יהיו לך יותר קלילים. לא ניסיתי אותם. לא כולם יצטיינו בבין עירוני ארוך, והשוק שלהם יותר קשה.