תעלה תמונות. קשה מאוד להבין מהתיאור שלך מה קורה ומאיפה הנזילה.
על פניו, תעלה את האופנוע על גרר ושלח למוסך היבואן.
על הדרך, תתלונן על זה שאתה מרגיש שהאופנוע מושך הצידה, כפי שציינת בשרשור הקודם שפתחת.
בינינו, נשמע שנפלת על "אופנוע לימון"...
rc390 2500 קילומטר עשיתי טיפול הרצה באלף קילומטר לפי הספר. פעם אחרונה שמדדתי שמן כמו כל לפני נסיעה לפני נסיעה היה אתמול. היום נסעתי לעבודה רגיל היה שמן ושבאתי לחזור מהעבודה שהנעתי היה ריח מסריח מהאופנוע ויצא טיפה עשן לבן ממש בקטנה ולא מהאגזוז אלא יותר מכיוון הקדמי של האופנוע. כיביתי ישר את האופנוע ובדקתי שמן וראיתי שאין כלום כל השמן נעלם פשוט במדיד.. כמובן חיכיתי גם כמה 10 דקות כדי שהשמן שעלה למעלה יחלחל חזרה למטה ועדיין כלום.. אחרי זה ראיתי מקדימה מתוך האופנוע ליד הרדיאטור שיש שמן שהשפריץ שם לכל הכיוונים פשוט לכל הצינורות.. מה יכול להיות הסיבה לזה. בדקתי שאין נזילה מהפקק מילוי שמן, מהמכסה של מסנן שמן והמכסה של פילטר שמן ושם הכל יבש אין נזילה.. גם חיפשתי אחרי סדק איפשהו בבלוק מנוע ולא מצאתי למרות שאני לא שולל את זה אבל האופנוע חדש מהחברה לא נפל לא כלום איך זה הגיוני מצב כזה??? ועוד ביום שישי שהכל סגור.. אני מפחד שהמוסך ינסה להפיל עליי את האשמה שלא יגידו שעף איזה אבן מהכביש ושבר לי את הבלוק מנוע או משו בסגנון.. יש סיכוי זה מה שקרה בעצם?
נערך לאחרונה על ידי almog1998002; 22-12-2023 בשעה 23:13.
תעלה תמונות. קשה מאוד להבין מהתיאור שלך מה קורה ומאיפה הנזילה.
על פניו, תעלה את האופנוע על גרר ושלח למוסך היבואן.
על הדרך, תתלונן על זה שאתה מרגיש שהאופנוע מושך הצידה, כפי שציינת בשרשור הקודם שפתחת.
בינינו, נשמע שנפלת על "אופנוע לימון"...
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
מהמכסה שסתומים (פתחו בטיפול הרצה?).
היה ריח מסריח ועשן בגלל שהשמן עף על אגזוז רותח.
זה באחריות ותפסיק לאכול סרטים על אבנים גבר.
ובכל הסיפור הזה הנורה לא נדלקה?
Vespa GTS SuperSport 300 HPE Blu Energia 2020"עודדו את הילדים שלכם לקנות אופנוע, לא ישאר להם כסף לסמים!"
Moto Guzzi V85 TT Evocative Rosso Uluru 2022
Saucony Triumph 2024