לא חסר לטנרה כוח אבל בעיני הפרונט עם 21 ומתלים מינוס ממש לא מתאים לרכיבה מהירה בכבישים מפותלים ולא לבלימות חזקות. ה 890 הוא האופנוע שסיפק את התחושה הכי חדה מדוייקת ונשלטת שרכבתי עליו. על ה 890 אדוונצ'ר לא רכבתי אבל גם 790 אדוונצ'ר לא מתקרב לדיוק 890. אני לא חושב שזה רק עניין של טעם כי יש הבדלים בגובה, בקוטר, במהלך מתלים וכו'. בדרך אלון (החלק הדרומי) עם דיוק 890 מול טנרה זה לא כוחות.
אני לא רוצה לבלות ברמה 3 אלא לקבוע אותה כגג מבחינת אתגרות. אולי הייתי צריך לנסח את זה- מסלול שלא נופלים בו בגלל הקושי אלא בגלל סתם פאדיחות![]()
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
רציתי לראות מי ערני
מתוך ניסיון לא להיות מגניב מכדי להתחרות באפריקה טאווין, ארגנו אופנוע עם -
- חוסר באלקטרוניקה עילאית ומתקלקלת
- פלסטיקים לא מגניבים מהאופנועים הכי בינוניים וממוצעים של הונדה
- אגן שמן גדול ונמוך (בר החלפה בזה של ההורנט?) שלא מאפשר לטעון שמדובר באופנוע שטח אמיתי אורגינים
+ מנוע טוב (מצוין אפילו עפ"י הסרטון) עם באג מובנה שאפשר לפתור ע"י flashing.
בסה"כ אנחנו מדברים על אופנוע שהוא מרחק של 6-7 שנים והפלשת ECU מלהיות אחלה דו"ש (נגיד 70% כביש/ 30% שטח) לא מוערך![]()
אני לא מצליח להבין את אלה שמחפשים גם וגם וגם, אופנוע לא יכול להיות הכל, תבין באיזה שלב אתה בחיים תחליט מה התכונה העיקרית שאתה מחפש
באופנוע מה הדבר השני שהכי חשוב לך ואז תגזור את מה שהכי מתאים לך רוצה שטח-כביש יש טובים ממנו רוצה כביש-שטח בחר אחד, שטח בלבד יש הרבה
כביש אדוונצ'ר ספורט-תיור תיור ספורטיבי חוצה ארצות בכיש חוצה ארצות כביש שטח. היום אפשר לדייק בחירה לרמה מרגיזה ולחשוב שפעם חצו ארצות ומלחמות
ב-BSA כבד עם סירה. זה הרוכבים שהפכו רכים.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!