תוצאות 1 עד 15 מ 52

אשכול: כמה שאלות על שמן מנוע מסוג 10w-40

תצוגה בשכבות

  1. #20
    מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    תאריך הצטרפות
    May 2015
    הודעות
    1,155
    ציטוט נכתב במקור על ידי AntiVirus צפיה בהודעה
    ג'ק היקר

    עובדתית, הפורום פתוח לכל גולש באינטרנט, וזה בגדר רשות הרבים. דבריו הטעייה ברבים, ולכן כתבתי מה שכתבתי.
    לא התכוונתי לרגע וגם לא בצחוק לגשת ולתבוע אותו, אבל יש עוד אנשים שקוראים את הדברים...

    בקשתי ממנו שיביא סימוכין לטענות הממוחזרות האלו, באותה מידה אני יכול לכתוב את מה שהוא כתב על חברות אחרות, האם זה יהפוך לנכון? והאם לא אהיה חשוף לתביעת דיבה? אני נזהר לא להכפיש ולהטעות אחרים.

    ולמה אני צריך להציג לדבר כזה קביעות סותרות עם סימוכין? למה שמי שטוען מה שטוען לא יציג את הסימוכין לאמת את טענותיו? לכל אדם ולכל אחד קיימת חזקת חפות, כולל לחברות שמנים יפניות, חוק לשה"ר נועד לאכוף זאת.

    בתקווה להבנה
    לילה טוב
    אתה יותר ויותר פונה לכיוון פורום עו"ד, והתשובה היא בגוף השאלה. אני בטוח שאתה יכול לקרוא את ההודעה שלי ולדעת מילה במילה למה כתבתי את כל מה שכתבתי, והמניע מאחורי זה הוא פשוט: בדיון אתה משתמש בטקטיקות שלא מקובלות בפורום הזה גם כשאתה צודק, על כמה וכמה כשאתה טועה (וגם אם בדיון הזה אתה צודק, יהיה דיון אחר בו אתה תטעה). אין לטענות "דברי הטעיה ברבים" אפילו חצי דבר לעשות כאן, כל עוד אתה לא נציג חוקי של מי מהצדדים ה"נפגעים" כביכול. אם אתה כזה, אתה מוזמן לרשום גילוי נאות. אם אתה לא כזה, אז אתה מוזמן להימנע כליל מהטיעון הספציפי הזה תחת איום חוזר וממשי הרבה יותר של הרחקה מהפורום. תיצמד לטיעונים הטכניים ולא למסביב.

    מקווה שזה סוגר סופית את הנושא הנ"ל ומאפשר לפנות את השרשור לדברים מועילים יותר, למרות הסיכויים.
    נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 08-07-2016 בשעה 00:20.

אשכולות דומים

  1. (כ"ע) אני רוכב מתחיל ויש לי כמה שאלות
    על ידי Yaniv בפורום לרוכב המתחיל
    תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 27-12-2016, 21:09
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 20-07-2016, 19:16
  3. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 01-06-2016, 15:54
  4. Ktm390 כמה שאלות
    על ידי carolinor בפורום כללי
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 20-02-2016, 23:15
  5. x max 400 כמה שאלות
    על ידי nati321 בפורום כללי
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 29-11-2015, 12:23

הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
Single Sign On provided by vBSSO