בכנות, אני חולה שליטה.
וככזה, לא נוח לי כשמישהו אחר נוהג.
וכשאתה לומד נהיגה על רכב, תמיד יצא שלפרק זמן כזה או אחר מישהו אחר ינהג.על אופנוע אני מסכן בעיקר אותי, מורכבות לרוב מתלוננות שאני רוכב כמו סבא שלהן (על האופנוע, רבאק, על האופנוע ), ולמרות שרובן קבועות, ורובן מתורגלות - רק עם אחת הרשתי לעצמי לרכב 'בשביל הפאן'. כי למות איתה זה בסדר.
אני נוהג להצתדק פה בדיונים על רכיבה פרועה בכביש הציבורי.
גם אני חוטא, אמנם בכבישים ריקים ( או לכל הפחות נטושים, ב3 או 4 בבוקר) אבל תמיד האדם היחידי שאני מסכן זה אני ( ובמקרה אחד משפחת חזירי בר שלא שמעה על אסון האלכסון)
ברכב זה לא המקרה - בדיוק כמו שאתה אומר.
אין לי שום זכות על חיים של אנשים אחרים, וכנהג רכב אני אהיה מסוכן.
כשאני מחליט 'לשחק' קצת, על הכלי שלי או של אחרים, זה תמיד אני והקצה ומלאך המוות שרוכב ביצ'
כשהייתי צעיר ויפה אבא שלי היה מלמד נהיגה, וכל הזמן היו שואלים אותי למה אין לי רישיון. היו לי שלל תירוצים.( מרד נעורים, רוצה אופנוע! [היה טריומפ 500 אדום בחצר, תבין אותי?] זה משעמם, אין לי זמן וכדומה )
בסופו של יום זו הסיבה האמיתית היחידה.
אני חולה שליטה, אבל אין לי זכות על חיים של אחרים.
כששואלים אותי למה אני נשאר על 125 ( וזה קרה השבוע פה בפורום, אבל ביום יום זה קורה על בסיס יום יומי ) אני עונה שזה משאיר אותי בחיים, גם לפה וגם ולפה.
מקווה שעניתי לך על השאלה בצורה מלאה - למה מכוניות מלחיצות אותי.
נקודה מעניינת לחשוב עליה- אם אתה לא שומע כלום ואין לך מודעות סביבתית כשאתה במכונית , תמכור את הרכב או שאני אגבה ממך מס מראה. יש לי כפפות ממש טובות בשביל זה