ממליץ על משקה אנרגיה טבעי של אלטמן push , מעיר חבל על הזמן..מנסיון של אחד שעושה באופן יומי נסיעות של 100 ק"מ כל צד...
בוא נשמור על פרופורציות.
כשזה קורה אני יורד מהכלי עד שאני מרגיש בסדר. גם אם זה אומר להכנס למלון (לדוגמא - אתמול ).
גם אם זה אומר לשבת שעתיים בתחנת דלק. (לדוגמא - היום ).
אני עוצר ברגע שזה קורה.
אני, ברשותך, אעיד על עיסתי.
אני נהג יותר בטוח מהרוב רק בגלל שאני מפחד לפגוע במישהו, לא אותי, אגב.
אני לא ביקשתי איבחון לבעיה, שאלתי אם עוד מישהו חווה את זה - וכיצד הם מתמודדים.
זה קרה לי כמה פעמים. פעם אחת בבוקר מאוד מאוד מאוד חם ( הדרך לטבריה ) ופעמיים בצהרים חמים מאוד בנסיעות מאוד ( הקצרה שבהן היתה שעתיים) ארוכות מיגון מעור מוסיף לחגיגה.
אני כבר יודע איך אני מרגיש לפני שזה קורה, ויודע לעצור ברגע הראשון שמתאפשר לי.
ברכב זה יהיה בכלל פשוט. עוצרים והולכים לישון.
בנוגע לשיוויון הנפש שלי - אם משהו קרה, ובהנחה ואין לי מכונת זמן, אין לי יכולת להשפיע עליו, נשארים לי רק שני קווי פעולה - למידה והימנעות, או להיכנס לפאניקה.
ואני לא הטיפוס שיכנס לפאניקה. זה קרה, בפעם הראשונה חשבתי שזה מתוך עייפות ולמדתי שאם עייפים לא נוהגים.
היום אני יודע שכשמאוד חם, ואני מסתנוור, העיניים נעצמות, זה מנגנון טבעי.
מעבר ללהחליף למשקף כהה או צהוב ברכיבות יום ( שנדיר גם ככה שיש לי ), אני לא עושה יותר נסיעות יום ארוכות.
אני בכל מקרה כנראה יותר מדו"ג לתקופה הקרובה בתקופה הקרובה.
נ.ב אם ורדרו בצביעת טריקולור תופס את עינך - עלה על המונסטר ונוס מפני! ברגע שאני עולה על הגז.... צריך פגוש כדי לעצור אותי
ממליץ על משקה אנרגיה טבעי של אלטמן push , מעיר חבל על הזמן..מנסיון של אחד שעושה באופן יומי נסיעות של 100 ק"מ כל צד...
פנה ישירות למומחה - או כמו שאומרים ברגע ששאלת אתה כבר יודע את התשובה
http://wheelz.co.il/forums/showthrea...ll=1#post19952
כולכם התעלמתם משורש הבעיה.. הבן אדם סובל מאינסומניה.. לך תטפל בעצמך בן אדם.. שום משקה אנרגיה לא יפתור לך את הבעיה..
בחיים שלי לא קרה לי...כשאני עייף ואפילו ברמות קשות אני תמיד מעדיף לרכב מאשר רכב כי ברכב אני פשוט קורס. הרכיבה משאירה אותי ערני וחד, וזה לא שאני משתולל ברכיבה, אני רוכב על דו"ש עם 48 כו"ס ובכלל רוכב עם אופי רגוע.
אינסומניה זו הקטנה שבבעיותי.כשסיימתי את הנסיעות שלי היום, הייתי גמור, ישנתי פחות מרבע שעה, ואני טוב לעוד יממה לפחות
לטפל בזה - אין איך..
כדורי שינה זה לא פתרון לשום דבר.
העייפות היא לא העניין פה, אני לא מתעייף מאוד ועייפות לא משפיעה על ביצועים. לא יפריע לי לרוץ 10 עכשיו.
נפוליאון בונפרטה כבש את אירופה עם שנת שינה ביום.
איינשטיין כתב את התיאוריה שלו על פחות.
אני מספים את הפורום כמו משוגע על עשרים ביום.
דרוויניזם במיטבו!
תן קצת רקע על עצמך, בן כמה אתה? לאן אתה רוכב ביום יום? עבודה?
לדעתי האישית, שינה היא אחד הדברים הבסיסיים והחשובים, שבלעדיה איכות החיים בכללי נפגעת, אבל אני לא מתערב לך בחיים.
26 סטודנט ביום מברמן בלילות מטייל עד הבקרים בכל הארץ.
זה התחיל באמצע השירות הצבאי שלי אבל לפני שנצא פה עם דגלי הפוסט טראומה.... הטראומה היחידה שהיתה לי בשירות היא האוכל שמגישים בחיל ההנדסה. נזיד חתולים או משהו.
לדעתי האישית כל דבר שבאיזור הנוחות שלנו נראה לנו הרבה פעמים קריטי למרות שבפועל הוא דבר מותר מותרות. כך גם 6 שעות שינה בלילה.
Sent from my SM-E500F using Tapatalk
לא יודע איך אתה שורד את זה.. אם אני לא ישן טוב לילה אחד, כל השבוע שלי מתחרבש.
אז אחרי יום לימודים ועבודה, אתה פשוט רוכב ליעדים רנדומליים?
פחות או יותר. צריך למלא את הזמן החסר הזה במשהו
Sent from my SM-E500F using Tapatalk
היו יחסית מעט מחקרים על השינה וישנם כמה תיאוריות לגבי תפקידה.
בעקרון לשינה ישנם מספר שלבים שבמהלכם המח מעבד מידע ( חלומות rem) הפרשה של חומרים חיוניים חלבונים רורטיזול, חידוש מתווכים עיצביים וכו וחיזוק המערכת החיסונית׳.
בגדול גבר בוגר זקוק ל7-9 שעות שינה.
חוסר שינה מהווה אינדיקציה למחלות שונות והמושג מת מעייפות אמיתי- יש תופעה שהגוף לא מפריש מלטונין ואדם לא נרדם עד שלאחר מספר חודשים הוא נרדם ולא קם יותר.
כמובן שיש עוד ככה בקטנה על השינה
הלכתי לישון
לילה טוב
יצאתי לפגרת חורף מחוסר תקציב
אשוב בקרוב
לתרומות בפרטי![]()
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אחרי 14 ימי ערות הכליות קורסות ואתה מת.
אני אלרגי למלטונין סינטטי. גם מהחי גם מהצומח.
זה שולח אותי במחלקה ראשונה לבית החולים. עם דרכי נשימה סגורות.
כשאני לוקח כדורי שינה הם מאוד חזקים וזו לא שינה מספקת במיוחד.
היית כבר במעבדת שינה?
קורה שאני נרדם בזמן שיחה עם לקוח.
קורה שאני נרדם תוך כדי כתיבת קוד.
אבל אף פעם. אף פעם אני לא ארדם כשאני על אופנוע.
או אישה.
אגב גלולות השינה שלי עטופות בזכוכית או אלומיניום ומכילות חצי ליטר של חמש אחוז.
לא נרדם בלי זה.
ראיתי מספיק מומחים בתחום. לא מעבדת שינה. עוד לא הגעתי לשלב בו זה מפריע לי