עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 28 מ 28

אשכול: התחילו כאבים ביד ימין

מסכים עם קסד, לדעתי זה קשור דווקא לעבודה מול המחשב ופחות לתנוחת רכיבה

Member
    כשאתה רוכב אתה שם כמה אצבעות על מנוף הברקס? לפעמים זה גורם לתנוחה לא טובה ליד שמביאה לחלק מהאנשים כאבים. נסה לאחוז רגיל עם כול היד את הקידון

Senior Member
    אני תופס את הכידון דיי רפוי ולא שם אצבעות על הברקס..
    בעבודה אני לא מאלה שיושבים זקוף ומקפידים ל 90 מעלות עם היד והרגליים וכל השיט הזה.. צריך אבל ההשענות וה"המרחות" על הכיסא
    מגיעים מהר מאוד.
    כנראה שזו הסיבה, אנסה לשבת רגיל ואראה אם באמת יהיה שיפור...
    אולי זו לא הנסיעה התחילה את זה אבל בטוח שלא תורמת לדבר אלא רק מעצימה את הכאב.

Senior Member הסמל האישי של Yigal
    ציטוט נכתב במקור על ידי duadi צפיה בהודעה
    נשמע טוב האמת, יש לזה איזשהם תופעות לוואי?
    אני לא מאלה שלוקחים תרופות וכדורים, זו שנאת חיי.
    לא חולה בדכ אבל יש לפעמים מיגרנות אז לוקח כדור לכאבי ראש...
    חוץ מזה הכל טבעי.. השאלה אם זה באמת רק כורכום או שיש שם עוד כל מיני כימיקלים.
    יש כתבות בנושא? אשמח אם כן
    תודה
    אמור להיות טבעי לחלוטין , לפחות כל עוד אתה קונה מהמוכרים (puritan שייכת לאותה חברת אם שכוללת את סולגאר המוכרת לנו) .
    התוספים האלו הם תמצית, קשה להאמין שתוכל לצרוך מספיק תבלין כורכום ביום... ואם כן שלא תהפוך לצהוב/כתום.

http://www.haaretz.co.il/news/health...mium-1.1975923

גם אני מתרחק מתרופות וכדורים, ולא רץ לקחת משככים וכו כשקצת כואב, לכורכום הגעתי דרך מדריך כושר שהמליץ.

לגבי עבודה מול מחשב, יש כפפה מיוחדת שתקל/תמנע את זה ואתה חייב ללכת לרופא, כי באיזשהו שלב זה עלול לכאוב בצורה שלא תוכל לעבוד יותר.

Senior Member הסמל האישי של Shasha127
    ציטוט נכתב במקור על ידי duadi צפיה בהודעה
    חחחח מצחיק..
    כן אני עובד מול המחשב רוב היום ואז גם נוסע סביב ה 70 קמ ביום עם גיחות לפה ולשם..
    מאמין שזה בגלל תנוחת ישיבה בעבודה פלוס ישיבה לא נוחה בנסיעה..
    משתדל לשבת זקוף ומוודא שאני מחזיק את הכידון נכון...
    עדיין, התחילו לי היום כאבים..
    זה לא האופנוע יש לך בעיה נפוצה שכמו שקסד אמר נקראית תסמונת התעלה הקרפלית (גם לי יש). זה לחץ שנוצר על הגידים שעוברים בשורש כף היד וגורם לה להרדם/ לכאוב. היא מופיעה אצל אנשים שעובדים בעבודה פיזית שמאמצת את האיזור באופן קבוע, אצל אנשים שעובדים על המחשב שעות ארוכות ועוד ועוד.
    יש ניתוח פשוט יחסית שהרוב עושים והוא כדי לשחרר שם לחץ (עוזר ודאי), אני אישית לא בעניין של ניתוחים ואני מניח שגם אתה לא. אז הנה 2 דברים עיקריים שיעזרו לך המון:
    1. יש ביו טיוב סרטונים איזה תרגילים קצרים לעשות באופן יומי כדי לשפר את המצב ואפילו להגיע לריפוי דיי מלא.
    2. ציינת שאתה כל היום על המחשב, ואני מנחש שאתה כמעט כל הזמן עם היד על העכבר והמון אנשים שסובלים מהבעיה הזו סובלים ממנה בגלל שימוש כזה. אם זה המקרה, הרווחת - תעבור מיידית לעכבר אנכי + תעשה לתקופה קצרה את התרגילים בסרטון ויש לך סיכויים טובים שהבעיה תעבור.

דוגמה לעכבר אנכי (יש המון סוגים) - http://www.dagesh.co.il/Media/Upload...000x664(2).jpg

סרטון תרגילים פשוטים ויעילים - https://www.youtube.com/watch?v=gTxQqu9USC4

בריאות.
    נערך לאחרונה על ידי Shasha127; 24-10-2015 בשעה 17:46.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Shasha127 צפיה בהודעה
    זה לא האופנוע יש לך בעיה נפוצה שכמו שקסד אמר נקראית תסמונת התעלה הקרפלית (גם לי יש). זה לחץ שנוצר על הגידים שעוברים בשורש כף היד וגורם לה להרדם/ לכאוב. היא מופיעה אצל אנשים שעובדים בעבודה פיזית שמאמצת את האיזור באופן קבוע, אצל אנשים שעובדים על המחשב שעות ארוכות ועוד ועוד.
    יש ניתוח פשוט יחסית שהרוב עושים והוא כדי לשחרר שם לחץ (עוזר ודאי), אני אישית לא בעניין של ניתוחים ואני מניח שגם אתה לא. אז הנה 2 דברים עיקריים שיעזרו לך המון:
    1. יש ביו טיוב סרטונים איזה תרגילים קצרים לעשות באופן יומי כדי לשפר את המצב ואפילו להגיע לריפוי דיי מלא.
    2. ציינת שאתה כל היום על המחשב, ואני מנחש שאתה כמעט כל הזמן עם היד על העכבר והמון אנשים שסובלים מהבעיה הזו סובלים ממנה בגלל שימוש כזה. אם זה המקרה, הרווחת - תעבור מיידית לעכבר אנכי + תעשה לתקופה קצרה את התרגילים בסרטון ויש לך סיכויים טובים שהבעיה תעבור.

דוגמה לעכבר אנכי (יש המון סוגים) - http://www.dagesh.co.il/Media/Upload...000x664(2).jpg

סרטון תרגילים פשוטים ויעילים - https://www.youtube.com/watch?v=gTxQqu9USC4

בריאות.
    תודה על ההשקעה!
    אנסה את נושא התרגילים.. לגבי העכבר אני בספק אם אשקיע ואקנה מכיוון שזה כאבים רגעיים זה לא משהו כרוני..

Senior Member הסמל האישי של Shasha127
    זה לא עסק יקר וארגונומית הרבה יותר נכון לעבוד עם היד בזוית של עכבר אנכי מאשר עכבר רגיל שמסובב את שורש כף היד וגורם ללחץ קבוע על התעלה הקרפלית. אבל לשיקולך.

Banned
    כנראה שאני מצטרף לתופעה.
    duadi , אפשר לדעת על איזה כלי מדובר?

כי אני גם סובל מכאבים ביד ימין, בעיקר אחרי נסיעה ממושכת, ז"ת אחרי כ 15 דקות זה כבר מתחיל להציק, אצלי מדובר בסטרום 650 שנת2005 , כאשר אותה תופעה לא הייתה בכלים קודמים שהיו ברשותי, יכול להיות שיש בעיה בכידון? עקום אולי? יכול להיות שידית הגז קשה מדי?

Junior Member
    שלום,

מזה זמן יש לי כאבים חזקים ברגל ונראה לי שזה בגלל תנוחה לא טובה שלי ברכיבה על האופנוע

קראתי כאן: http://www.vitamin.022.co.il/BRPorta...jsp?arc=256265 שצמח סרפד יכול לעזור לכאבים,

מצד שני כאן בפורום אתם ממליצים על צמח אחר על כורכום.

אז ראשית כל חשוב לי לקבל את חוות דעתכם על הכורכום, האם הוא יעיל, האם הכורכום עזר לכם לכאבים ביד.

ושנית מה אתם אומרים על צמח הסרפד, אני רואה שי כאן מומחים גדולים בפורום.

ודבר שלישי, האם ידוע לכם על אופציה נוספת מלבד כורכום וסרפד להפסקת הכאבים ברגל שלי.

תודה

בוטית שלום

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי Metronome_ צפיה בהודעה
    בוטית שלום
    חולה על פלצבו

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי וורדית צפיה בהודעה
    שלום,

מזה זמן יש לי כאבים חזקים ברגל ונראה לי שזה בגלל תנוחה לא טובה שלי ברכיבה על האופנוע

איזו רגל? זו של הגז? של הקלאץ'? זו שבאמצע?

קראתי כאן: http://www.vitamin.022.co.il/BRPorta...jsp?arc=256265 שצמח סרפד יכול לעזור לכאבים,

אז ראשית כל חשוב לי לקבל את חוות דעתכם על הכורכום, האם הוא יעיל, האם הכורכום עזר לכם לכאבים ביד.

ודבר שלישי, האם ידוע לכם על אופציה נוספת מלבד כורכום וסרפד להפסקת הכאבים ברגל שלי.

תודה
    שמן נחשים
    רודיולה
    קוקאין

לא בהכרח בסדר הזה

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי וורדית צפיה בהודעה
    שלום,

תודה
    לימון מוסיף המון