יש לי דיוק 125
מידי כמה ימים האופנוע מתקשה בהנעה וזה יכול לקרות בבוקר או כשהמנוע חם, מצבר מצוין ויש סטרטר מהיר וזה קורה גם לאחר החלפת פלאג, אשמח לשמוע עיצות
יש לי דיוק 125
מידי כמה ימים האופנוע מתקשה בהנעה וזה יכול לקרות בבוקר או כשהמנוע חם, מצבר מצוין ויש סטרטר מהיר וזה קורה גם לאחר החלפת פלאג, אשמח לשמוע עיצות
תגדיר "מתקשה בהנעה" ונוכל לעזור לך. מה שכתבת לא מספיק כדי אפילו להתחיל. אם אתה לא יודע להגדיר - אז לפחות תתאר מקרה של "קושי בהנעה" בפירוט. אתה ניגש לכלי, עושה ככה וככה, במשך ככה זמן, הוא לא מניע, אחרי זה אתה עושה ככה והוא מניע אבל ככה-ככה, וכו'. ובפעם הבאה תציין את הכלי בכותרת השרשור.
שרשור "לא מניע - מה עושים" יכול לתת כמה רעיונות, למרות שאצלך הוא מניע.
במצב תקין אני נותן סטרטר שניה ומוסיף גז ועוזב את הסטרטר או רק נותן סטרטר שניה בלי גז
כשזה לא מצליח
אני נותן שוב סטרטר 3-4 שניות בלי גז ועדיין לא מניע ואז אני מנסה שוב עם גז שניה אחת ובלי להפסיק סטרטר אני מוריד גז שניה ושוב נותן גז שניה עד שמניע
או
שאני נותן סטרטר ולאחר שניה אני נותן גם גז תוך כדי הסטרטר ואז מפסיק גז לשניה שתיים ושוב נותן גז תוך כדי הסטרטר
כשהוא מניע לא מיד, הסל"ד שלו יציב אחרי התנעה? נמוך מהרגיל, או רגיל לחלוטין?
כמה זמן לוקח להניע במקרה הלא מוצלח?
זה נראה כמו עודף דלק קל שקורה פעם בכמה זמן (שסתום הדלק של הקרב' לא נסגר מיד עד הסוף והקרב' מתמלא יתר על המידה). לחילופין, יכול להיות שיש כאן 2 תקלות לא קשורות - אחת קושי בהנעה קרה ואחת קושי בהנעה כשהמנוע חם מיד אחרי הכיבוי, ואז צריך לחפש דברים אחרים.
והרבה יותר נעים (וברור) לקרוא הודעות עם סימני פיסוק, שלא נראות כמו הרבה אותיות זרוקות ביחד. לתשומת לבך.
תבדוק את הקויל הם נוטים לזייף,זה דורש ידע מינימלי רב מודד וספר מכונאים.
אחרי שהוא מניע אז אני ישר משחק עם הגז שתי שניות כי אני חושש שיכבה
לוקח להניע בערך 6-8 שניות במקרה הרע
נשמע שזה בגבול התקין. לא הייתי מתעסק לפני שזה נהיה גרוע יותר, מכיוון שיש יותר סיכוי להזיק מאשר להועיל, והאפשרויות רבות.