לא יכולתי לבקש תגובה יותר עניינית מזאת!
כמו שציינתי, אין ספק בכלל שהאופציות של הטנרה/ורסיס/סטרום מתאימות כמו כפפה ליד עבור המשימה הזו, ואולי באמת הבחירה ללכת על נייקד היא לא הכי הגיונית במקרה שלי, אבל הבחירה נובעת בעיקר מרגש ורצון לחוות דברים חדשים/שונים.
הטרייסר באמת נראה all arounder כזה, ואולי אני אחרוג ממנהגי ובכל זאת אנסה לקחת עליו איזה נסיעת מבחן, אפילו קצרה רק כדי להבין על מה מדובר.
אם לומר בלב שלם, כשפתחתי את השרשור קיוויתי לקבל "חיזוקים" לכיוון הזד 1000, אבל באיזהשהוא מקום הרגשתי שהוא הכי פחות יתאים למשימה מבין כל השמות והדגמים שהוזכרו פה. בכל אופן - ירדתי מהרעיון.
למיטב הבנתי, כל האופנועים שהוזכרו בשרשור הזה הם בעלי מרווח טיפולים של 6k (מה שאומר שכל חודש וקצת בערך טיפול).
חלק מהטיפולים אני אעשה בעצמי וחלפים יוזמנו מאיביי מבעוד מועד.
אחרי שיקולים מסויימים שעשיתי ביני לבין עצמי (ולבין אשתי), הנטייה כרגע היא ללכת על הזד 800, אם כי אני מעדיף את הסיבי 1000 הרבה יותר.
ככה זה ישאיר לי סכום נכבד בצד לבלת"מים ואולי קצת שדרוגים של הציוד רכיבה הקיים לדברים יותר איכותיים.
במידה ואצליח למצוא סיבי משומש עם ק"מ נמוך מאוד ובמחיר טוב - אני מאמין שאלך על זה.
לגבי הדורו - ידעתי שזה רעיון מטומפש (מטומטם+מטופש), אבל לא יכולתי שלא להשתעשע ברעיון של לעשות את הנסיעות היום יומיות האלה עם חוליגן שכזה
מודה לכולכם על התגובות! מקווה להתחדש כבר בימים הקרובים ואולי אפילו לתת את הרשמים האישיים שלי אחרי כמה מאות ק"מ.