עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 30

אשכול: בטיחות - פס הגנה לרוכבי דו גלגלי

Junior Member

בטיחות - פס הגנה לרוכבי דו גלגלי

שלום לכולם,

אני מרכז את נושא ביצוע המעקות בכל כבישי ישראל, ואת נושא פס ההגנה לדו גלגלי בפרט.

כחלק מהגברת נושא ההגנה על רוכבי הדו גלגלי חברת נתיבי ישראל מקדישה תקציבים רחבים לטיפול בנושא,

תפיקידי לאסוף את הכבישים הזקוקים לפסי הגנה אלו ולהעבירם לתכנון וביצוע בחודשיים הקרובים.

אשמח לשיתוף פעולה מצדכם,

לשם כך אני זקוק למידע בפורמט:

1. מספר כביש
    2. ק"מ מדוייק בכביש (סקיצה או צילום מסך מאתר מפה יהיה הכי טוב)
    3. איזה צד המעקה (ימין או שמאל)
    4. האם התרחשו בכביש זה תאונות בשנים האחרונות (נתון זה יעזור לי לקדם כביש בוועדות)

על מנת לא לחזור על אותם כבישים ע"י משתמשים שונים רשמו בשרשור אילו כבישים שלחתם אלי

חומר ניתן לשלוח למייל:

omrira@barangroup.com

תודה על שיתוף הפעולה

פס הגנה דו גלגלי.jpg

Banned
    ההגנה האמתית היא שהמדינה תשקיע בהוזלת המסים על חלקי החילוף והביטוח, גם כך רובינו נוסעים בלי ביטוח ועם חלקים, צמיגים ובלמים ישנים בגלל העלות המטורפת להחליפם.

Senior Member הסמל האישי של כRובי
    ציטוט נכתב במקור על ידי עמרי צפיה בהודעה
    שלום לכולם,

אני מרכז את נושא ביצוע המעקות בכל כבישי ישראל, ואת נושא פס ההגנה לדו גלגלי בפרט.

כחלק מהגברת נושא ההגנה על רוכבי הדו גלגלי חברת נתיבי ישראל מקדישה תקציבים רחבים לטיפול בנושא,

תפיקידי לאסוף את הכבישים הזקוקים לפסי הגנה אלו ולהעבירם לתכנון וביצוע בחודשיים הקרובים.

אשמח לשיתוף פעולה מצדכם,

1. מספר כביש
    4. האם התרחשו בכביש זה תאונות בשנים האחרונות (נתון זה יעזור לי לקדם כביש בוועדות)

על מנת לא לחזור על אותם כבישים ע"י משתמשים שונים רשמו בשרשור אילו כבישים שלחתם אלי

חומר ניתן לשלוח למייל:

omrira@barangroup.com

תודה על שיתוף הפעולה

פס הגנה דו גלגלי.jpg
    כל הכבוד על התרומה והיוזמה!
    בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
    אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).

הכרובלוג
    יום מסלול - המדריך המלא

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    ציטוט נכתב במקור על ידי moshmosh צפיה בהודעה
    ההגנה האמתית היא שהמדינה תשקיע בהוזלת המסים על חלקי החילוף והביטוח, גם כך רובינו נוסעים בלי ביטוח ועם חלקים, צמיגים ובלמים ישנים בגלל העלות המטורפת להחליפם.
    תגובה נורא משעשעת - משמע, מטומטמת ומפגרת כמו מצב כל הענף הזה, וזה עוד נאמר בשיא עדינות. לפני שנה-שנתיים-שלוש היו כמה וכמה פעמים בהן כמה צעקה גדולה בנושא המעקות, כל פעם שיש תאונה של אופנוע מצוי עם פציעות אין סוף לאזכורים של "מעקות המוות", והנה, בא מישהו ומבקש עזרה בביצוע הדבר הזה עליו כולם קישקשו במשך שנים - ומה התגובה שהוא מקבל? "לא, צריך לעשות משהו אחר". ועוד מציגה "עובדות בשטח" שספק עד כמה הן קשורות למציאות.

שוקל ברצינות למחוק את התגובה הזאת מהשרשור ולאיים למחוק כל דבר דומה לה שיהיה כאן.
    נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 27-10-2015 בשעה 15:18.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Jack_R1 צפיה בהודעה
    תגובה נורא משעשעת - משמע, מטומטמת ומפגרת כמו מצב כל הענף הזה, וזה עוד נאמר בשיא עדינות. לפני שנה-שנתיים-שלוש היו כמה וכמה פעמים בהן כמה צעקה גדולה בנושא המעקות, כל פעם שיש תאונה של אופנוע מצוי עם פציעות אין סוף לאזכורים של "מעקות המוות", והנה, בא מישהו ומבקש עזרה בביצוע הדבר הזה עליו כולם קישקשו במשך שנים - ומה התגובה שהוא מקבל? "לא, צריך לעשות משהו אחר". ועוד מציגה "עובדות בשטח" שספק עד כמה הן קשורות למציאות.

שוקל ברצינות למחוק את התגובה הזאת מהשרשור ולאיים למחוק כל דבר דומה לה שיהיה כאן.
    +1 לא מובן לי עד שרשות ממשלתית פועלת ונציג שלה פונה ישירות אלינו, למה צריך ישר לקפוץ עם משהו אחר שלא קשור?

יוזמה מבורכת, מקווה שתביא לשינוי.
    Tracer 900

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי Jack_R1 צפיה בהודעה

יפה לכם, שיהיה בהצלחה.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי עמרי צפיה בהודעה
    שלום לכולם,

אשמח לשיתוף פעולה מצדכם,

1. מספר כביש

חומר ניתן לשלוח למייל:

omrira@barangroup.com

תודה על שיתוף הפעולה

פס הגנה דו גלגלי.jpg

תודה רבה! מייל נשלח!

כביש 505, איזור מעלה אפרים בירידה לכביש הבקעה (90)
    מצ"ב מפה עם המיקום המדויק של האיזור המועד לפורענות.
    לכיוון הירידה, בצד שמאל של כביש יש צוק עם מעקה. כדאי לשדרג את המעקה הזה לבטיחותי יותר לאופנוענים.
    הכביש מהיר מאוד, ויחסית בטוח לרכיבה, אבל החלקה בכיוון הלא נכון עלולה בהחלט לא להגמר טוב.
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי moshmosh צפיה בהודעה
    יפה לכם, שיהיה בהצלחה.
    במקומך, הייתי מוחק את התגובה שלך מהשרשור בעצמי.

Member
    כל הכבוד על היוזמה וכנראה גם על הרעיון לפנות לקהילת רוכבים ולשאול את דעתם (איפה כל המגרזנים של נס הרים?!?).

אעלה עוד נושא בעייתי שאולי ניתן לקדם שם בפלורוסנטים. מלבד הגדרות ישנו עוד עניין כואב מאוד ובעייתי לרוכבים, בפרט עכשיו בימים הגשומים וזה
    הסימונים המחליקים על הכביש. העיריות מגדילות ראש ומחדשות את הפסים בתקופה הזאת, רק שעכשיו הם מחליקים יותר מתמיד. כל תמרון חירום/עצירה
    או טעות קטנה על פס רטוב עלול להעיף אותנו מהכביש.

Junior Member
    תודה חברים,
    כבר קיבלתי כבישים ומפות למייל, אשמח לשמוע מעוד רוכבים על כבישים בעייתיים.
    את ספקנים ביינכם ארגיע שתוך 90 יום כבר יראו שינויים בכבישים. יש עשרות ק"מ של פסי הגנה ליישם.
    עכשיו מיקומם תלוי גם בכם.

ציטוט נכתב במקור על ידי matan27 צפיה בהודעה
    כל הכבוד על היוזמה וכנראה גם על הרעיון לפנות לקהילת רוכבים ולשאול את דעתם (איפה כל המגרזנים של נס הרים?!?).

אעלה עוד נושא בעייתי שאולי ניתן לקדם שם בפלורוסנטים. מלבד הגדרות ישנו עוד עניין כואב מאוד ובעייתי לרוכבים, בפרט עכשיו בימים הגשומים וזה
    הסימונים המחליקים על הכביש. העיריות מגדילות ראש ומחדשות את הפסים בתקופה הזאת, רק שעכשיו הם מחליקים יותר מתמיד. כל תמרון חירום/עצירה
    או טעות קטנה על פס רטוב עלול להעיף אותנו מהכביש.
    מתן שלום, אני מנהל את ועדת ההיגוי של נתיבי ישראל ובין היתר מטרתה יישום טכנולוגיות חדשות. רכבתי שנים רבות בעיקר בתקופת לימודיי ומכיר מקרוב את מעברי החצייה החלקים בגשמים.
    הבעיה שרוב מעברי החצייה נמצאים בתחום עירוני (שם התקציבים דלים) ואני ממונה על כבישים באחריות נתיבי ישראל (בין עירוניים) שם יש מעט אם בכלל מעברים כאלו.
    בכל מקרה אם יש לך חומר בנושא אשמח לקרוא ולהעלות בפורום הנכון.

מקווה לקבל מעוד חברי פורום כבישים הזקוקים להגנה.
    גם אזורים ללא מעקות כלל יתקבלו בברכה.

המשך ערב נעים

Member הסמל האישי של shaig
    ראשית - יוזמה מבורכת - וכל הכבוד!
    מבחינת הבקשה, היא קצת מוזרה. כי יש אינסוף פניות מסוכנות עם גדר שמסוכנת לרוכבים, בכל הארץ. אז לדעתי לבקש מהפורום לציין את כל הכבישים - קצת תמוה.
    אולי עדיף ללכת לפי רשימת תאונות שהיו בשנים האחרונות בהן הגדר היתה גורם אחראי למוות או פציעה, לדוגמא:
    כביש 784 כפר מנדא - כרמיאל
    ואפשר גם לפי כבישים שהם מוקד לרכיבות אופנועים:
    כביש 3866 נס הרים
    כביש 8944 אלקוש

בכבישים האלה - יש פניות בשפע, עם גדר קטלנית בשני הצדדים. וכולם לקחו כבר כמה קורבנות.

אשלח לך גם במייל.

Junior Member
    אשמח אם מישהו יתן הסבר על מהו פס הגנה, מאיזה חומר הוא עשוי, האם יש תקן לכך, האם הוא תמיד ממוקם מתחת למעקה הבטיחות? בנוסף, במקרה של תאונה בא הרוכב עף על המעקה בטיחות עצמו, זה גזר דין מוות מאחר שהמעקה הוא סוג של סכין.

Senior Member
    יוזמה מבורכת עמרי תבורך.

Senior Member
    יוזמה ברוכה

כביש 505 בין כביש 5050 לשערי תקווה סללו כביש חדש עם 2 עיקולים עם גדר. החלקה שם עלולה להיות קטלנית

Junior Member
    כביש 444 לכיוון דרום בצומת קסם ישנו עיקול בכביש שמועד לפורענות
    בנוסף במקום ישנה צומת מרומזרת עם כביש 6 שבא קו העצירה ממש בקו השול, באופן קבוע רכבים עוצרים מעבר לקו ומסכנים את התנועה. 444.jpg