אפילו על הבדל של 1 סמ"קאיך זה יכול להיות שעל הבדל של 50 סמ"ק בנפח אתה משלם עוד 1000 שקל בשנה?
עוד משהו שמקומם אותי זה שהם שומרים על שתיקה לגבי ה"הנחה" שאנחנו אמורים לראות ב2016
לא אומרים מתי זה מתחיל, מה יהיה עם אלה שביטחו ב 31/12/2015 ועוד שאלות שאין עליהן תשובות.
איפה השקיפות? הם ממומנים על ידי הציבור
פותש יקר , נראה לי שאן כאן ויכוח, מדרגות הביטוח על פי הסמק" והמחירים מגוחכים.
אמצעי לקיחת כסף. לא זכור לי ביובל שנותי מאבק כל שהוא של הציבור שצלח.
העם רוצה צדק חברתי הפך לפסטיבל שכמה זמרים מדושנים נהנו בו.
"הציבור מטומטם לכן הציבור משלם , ומה שבא בקלות בקלות יעלם.
הציבור נאלץ לשלם בגדול, ואותי מעניינת ירדנה יותר מהכל."
הולך למילואים ןסןפר את הכסף שאן .,
משיח לא בא משיח גם מטלפן ."
עברו 30 שנה שיצא השיר -- מה השתנה.?
מציע לפות"ש (וגם לכל האחרים) לצפות בסדרה מגש הכסף בערוץ 8. הרבה דברים נעשים פתאום מובנים, כולל תעריפי הביטוח.
If you are a good rider it will prove & exploit your skill to the world, if you are mediocre it will kick you in the teeth & laugh at you
It is purpose built for strafing curves, serious commuters or tourers need not apply
When you ride it nothing else matters except it, you & making the next turn
ROGUE RC51
מה מסית פה אני לא ממש הבנתי... מי שעומד בעמדות מפתח בממשל שידע לקבל ביקורת מהעם, גם עם הסגנון הוא לא לטעמו, אף אחד לא קרא פה לפגיעה במישהו וכדומה...
אין ספק שאת הקדנציה האחרונה של ה"מפקח" על הביטוח, או מה שנראה יותר כמו, "הלוביסט" של חברות הביטוח במשרד האוצר... לא נזכור לטובה.
ראיתי עד אמצע פרק 2, כמובן שיש הרבה דברים קשים לעיכול.
מסכים מאוד לגבי מה שאמרת על רולניק וזליכה וכו'... אם זו הייתה סידרה מתורגמת והייתי גר בחו"ל, אולי עודף המידע הזה היה רלוונטי, אבל מאוד הגזימו עם פולחן האישיות הזה... גם אם כל השבחים במקום.
פייר? אני מאוכזבת.
ציפיתי עם הרבה טקט בישבן לסדרה הזו וכשהבטתי בעיניים בלתי מצועפות יש לי מעט ביקורת.
ראשית - למה כל פרסומות ההלל הללו בתחילת כל פרק? מי שמכיר את זליכה ורולניק מכיר ומי שלא מספיק חכם לגגל את השמות.
שנית - חלק מהנתונים מוגשים בצורה מוזרה בלשון המעטה. נגיד הגידול במספר החרדים שעובדים - מוגש כמספר ולא כאחוז.
כך שאני מסכים במאת האחוזים עם נקודת המוצא - אנחנו משוגלים.
לאן התכנית הזו רוצה להוביל אותנו זה עדיין לא ברור לי.
יש לי כבר מספיק עצבים רק מלרכוב בעיר כל יום
שאלה טובה... איפה היא הייתה אי פעם?
בואו נתחיל בהתאמת מדרגות הביטוח לדרגות הרשיון ה'חדשות' - חלוקה לכ"ס ולא לנפח, ותיקון העיוות בדרגת הביניים.
מי אחראי על העניין? חברות הביטוח? משרד התחבורה? משרד האוצר? השם יתברך?
Sent from my C6833 using Tapatalk