תודה, עדיין לא מברוק, בתקווה בימים הקרובים 😁
לגבי אישימוטו, אכן התקשרתי אליהם, בעיקר כי הם ממש מול הסניף של אלבר מוטו, הם העבירו אותי לסטפן, אבל הוא לצערי לא בודק דיאלים בכלל 😶 אני אקח אותו מחר לבדיקה בטופגאן ביגאל אלון, אני מקווה שהם יהיו בסדר...
מברוק על הבחירה נראה לי שצדקת, לגבי מוסך , שגרתי בת"א היה לי ניסיון מוצלח עם אישימוטו ברח' הרצל , שמעתי גם המלצות על המוסך המרכזי ברח' שבח מחברים אבל אף פעם לא טיפלתי שם
תודה, עדיין לא מברוק, בתקווה בימים הקרובים 😁
לגבי אישימוטו, אכן התקשרתי אליהם, בעיקר כי הם ממש מול הסניף של אלבר מוטו, הם העבירו אותי לסטפן, אבל הוא לצערי לא בודק דיאלים בכלל 😶 אני אקח אותו מחר לבדיקה בטופגאן ביגאל אלון, אני מקווה שהם יהיו בסדר...
אם רלוונטי יש את אבנוע סנטר בראשון לציון, זה ליד קניון הזהב, טיפלתי שם בזמנו, הם סבבה לגמרי.
תודה על ההמלצה, אך לצורך הבדיקה לפני קנייה, ראשון זה קצת רחוק לי כי מי שייקח בפועל את הקטנוע לבדיקה יהיה נציג של אלבר מוטו (בגלל ענייני ביטוח) וגם על יגאל אלון הוא קצת עיקם פרצוף. מה שכן, טוב לדעת על המוסך הזה כי אני גר בראשון ותמיד טוב שיהיה מוסך אמין קרוב לבית.
נסעתי על כל הקטנועים שציינת ולדעתי הxmax שווה את התוספת,
כלי מצויין, אמין, יציב עם מהירות סופית אמיתית הכי גבוהה,
ולדעתי האישית גם יותר בטוח מהאחרים
ducati monster 796 2014:- טוטאלוס
עכשיו: ducati supersport 939
^^^^
תודה רבה על ההמלצה, אבל ה XMAX עולה כמעט כפול משאר האופציות, וזאת למרות שהוא בהחלט נראה כמו כלי איכותי מאוד!
בכל מקרה לפני קצת יותר משבוע קניתי דיאלים S3 מאלבר. הכלי מודל 2014, עם אחריות יבואן עד 9/16, יד ראשונה עם 8200 ק"מ (תמונה מצורפת). אחרי קצת יותר משבוע של נסיעות לעבודה וחזרה אני לא מצליח להבין איך לא עשיתי את זה מההתחלה, הקניה הזאת שינתה לי את החיים! ירדתי משעה וחצי נסיעה (בתח"צ) לכל כיוון ל20 דק', והרווחתי ניידות רבה (למקרים בהם צצות נסיעות באמצע היום לפגישות כאלה ואחרות), וגמישות שלא היתה לי קודם.
תודה לכל מי שתרם מדעותיו לדיון!
image.jpg
כמה עלה?![]()
תתחדש!
ducati monster 796 2014:- טוטאלוס
עכשיו: ducati supersport 939