נכתב במקור על ידי
Don yosef
קודם כל אני אשמח אם מישהו יסביר לי למה שאופנוען ירצה הגנה מהרוח?? למה לעזאזל אנחנו צריכים פאקינג הגנה מהרוח?? מה רע ברוח??
אני רוכב על גלדיוס כבר הרבה זמן, וכל זה בלי "מבאס רכיבה" או כמו שאתם קוראים לו "מגן" רוח ואני חיי עם זה טוב מאוד. שרדתי אפילו את כביש החוף הידוע כגיהנום שרק מעטים מעזים לחצות אותו (דא פאק??!)
בכל מקרה חבר, במהירויות שאתה תרכב על שני הכלים האלה רוח לא צריכה להיות אישיו בשבילך.
לשניהם אותו מנוע, אמינים באותה צורה, תצרוכת דלק דומה וטיפולים שעולים פחות או יותר אותו דבר. השאלה היא לאיזה תנוחת רכיבה אתה מתחבר, כמה חשובה לך נוחות המושב וכמה באמת אתה תרצה לרדת ל"שטח" עם הויסטרום?
הגלדיוס הוא כל יכול, זה כלי מגניב שלא חסר לו כח שיודע לעשות הכל, רכבתי עליו נסיעות ארוכות מאוד ולא סבלתי אף פעם, הוא כמו חתול בעיר ויודע לתת בראש טוב מאוד גם במהירות גבוהה ועל הצד.
תצרוכת הדלק שלו נעה בין 25 ל 16 תלוי ביד ימין שלך.
זה כלי אמין בצורה מוגזמת, שלי כרגע הוא עומד על 105 אלף קילומטר כשמעולם לא חווה תקלה רצינית. אבל טופל במלוא הרצינות והאהבה.
תעשה טובה שכח מעניין הרוח כי זה לא באמת חיסרון ותחליט מה טוב לצרכים שלך מבחינת התנוחה כי כל שאר הפרמטרים כמעט זהים בשני הכלים.
לכאן או לכאן, תבורך על ההחלטה לרכוש את הכלים המדהימים האלה.
מאחל לך רכיבות מהנות ובטוחות.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk