רק בריאות איש.
לא מכיר אותך אישית.
על גבי הפורום אתה זכור לי דווקא מהטובים ולכן מאד ציער אותי לקרוא.
איחולי שיבה מהירה לרכיבה.
תהיתי לאן נעלמת , החלמה מהירה שתהיה לך.
אם אתה רוצה להעביר את הזמן אז יש די הרבה מגזינים בחו"ל עם ארכיונים משובחים רק תבחר (אני אוהב את VISORDOWN).
אם אתה רוצה משהו שלא קשור לאופנועים אז מציע לך לנסות את duolingo זה מעביר את הזמן ממש מהר ועל הדרך אתה לומד שפה חדשה.
בוחן התנועה שאחראי על המקרה שלך משחרר את האופנוע ברגע שהוא לא זקוק לו כראייה יותר.
צור קשר עם הבוחן ושב לו על הוריד.
החלמה מהירה חבר! על התאונה אני סולח על זה שהרסת על האש - לעולם לא![]()
החלמה מהירה וללא כאבים יקירי
האופנוע קרוב לוודאי באחד המגרשים שזכו במכרז מהמשטרה (זה ברור) תנסה לברר עם בוחן התנועה שבא למקום התאונה.
כל עוד אתה מאושפז אתה לא צריך לשלם - לאחר השחרור אני חושב שיש לך כמה ימי חסד לפני שהנבלות מפעילים את המונה.
מקווה שתמצא את עצמך מדלג במהרה
ינון
נ.ב
אם תצטרך עזרה בפינוי האופנוע תעדכן וננסה לארגן טנדר
יש לנו נסיון עם b.king כך שבאנדיט לא צריך להיות מסובך מדי
נערך לאחרונה על ידי lokimonster; 23-06-2015 בשעה 08:02.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
החלמה מהירה - תרגיש טוב והעיקר בריאות!
התייעצתי עם חבר שעבר תאונה לפני כמה חודשים (ריסק קרסול ודיוק 690) והוא אמר שעורך הדין שלו עשה בשבילוט הכול. הוא נתן לו את מספר הרכב והעו"ד חיפש ומצא אותו ודאג גם שיגיע אליו! אני לא יודע איך הוא במשפט כי עדיין לא היה אבל עו"ד שעובד קשה בשבילך נשמע לי חשוב. שלך ה"פ אם אתה רוצה עוד פרטים.
והיכן אתה מאושפז? יש לי כמה מגזינים שאוכל להעביר לך...
ארני - אני מצטער על הפיצוץ של האירועהייתי חייב לעשות לואדים משהו מיוחד בתור מתנה ליומהולדת 30, לא?
יוריער - אני מאושפז ב"מרכז שיקומי רעות", ליד היכל נוקיה. אם יש לך מגזינים להעביר - אני אשמח.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
להביא לך סרטים על דיסק און קי או לצרוב לך על דיסק?
החלמה מהירה!
יא אלללה!
קודם כל תרגיש טוב,
בהחלט קורה לטובים ביותר.
אם אני בת"א אני קופץ לבקר אותך!
Aprilia Tuono APRC 2013
APRILIA
תחלים במהרה !!!!
מצאו לך את הבאנדיט כבר?, כי חבר טוב שלי בוחן במשטרת אריאל (הוא גם אופנוען בעצמו - יש לו אספנות מקסים 1100) אשאל אם שמע על התאונה ואולי יודע לאן לקחו את הכלי.
איפה קרתה התאונה ומי היה שם? - שמות השוטר והבוחן אם זכור לך.
אה, ואם אתה צריך עוד משהו תגיד, איפה אתה מאושפז?, אולי נארגן לך משלחת מלאכי רעים![]()
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast