יש זקנים שנכנסים לנתיב נגדי באיילון, מכיר זקן שנכנס בניידת חונה בצד הדרך ואתה רוצה שיבחינו באופנוע? החושים שלהם כהים, התגובות איטיות וחלקם לא אמורים בכלל לנהוג יותר
יש זקנים שנכנסים לנתיב נגדי באיילון, מכיר זקן שנכנס בניידת חונה בצד הדרך ואתה רוצה שיבחינו באופנוע? החושים שלהם כהים, התגובות איטיות וחלקם לא אמורים בכלל לנהוג יותר
אני עם קסדה צהובה ואפוד זוהר מעל המעיל, לדעתי מאוד יעיל.
בנוסף, ביום אני נוסע עם לדים מקדימה ויש גם לדים על הארגז מאחורה.
הלדים בארגז מחוברים למצבר? או שהתקנת מצברון ?
הייתי שמח ליישם חלק מהתאוריות פה אבל שאני בעיר בנחה והתנועה איטית יחסית ואין שוליים (לא שבמרכז הם בטוחים) אני לרוב לא מנסה להשתחל כל עוד יש תנועה אם יש אדום וכולם עצרו אז אני משתחל וכמו שאמרתי קרה לי הרבה פעמים של כמעט והצלחתי לחמוק, אז אם לא הייתי ברור אני כן שמח לעצות לשיפור נהיגה למרות שאלו שקיבלתי פה אני דיי מיישם ולא מסתמך על אף אחד פרט ממני ומשתדל להתרחק ככל האפשר ממכוניות, אני ישמח לפתרונות כמו הקסדה או דברים אחרים שאנישם עשו וזה מעט שיפר את הנראות שלהם. וכן אני מודע שעם הזקן הזה כנראה גם אם הייתי משאית הוא לא היה שם לב
מחוברים למצבר, השתמשתי בחור הייעודי של הארגז וחיברתי קונקטור קטן כדי שאוכל לשלוף אותו (למרות שאני לא שולף אותו אף פעם).
כל העסק עלה 5 דולר http://www.banggood.com/12V-Universa...-p-985955.html
לפות"ש: אני רוכב על אופנוע כמו שלך, התקנתי צופר אויר ופנסי ערפל מקדימה. השינוי הוא עצום,לדוגמא אתמול - הדלקתי את אורות הערפל רק באמצע הנסיעה בכביש המהיר, ופתאום רכבים מפנים לי את הכביש,משום שזה נראה הרבה יותר מאיים ששלושה פנסים דוהרים אליך מאחור. לגבי הצופר אני לא מרבה להשתמש בו, פעם אחת שצפרתי לרכב מאחור הוא עף לנתיב הימני בבהלה..
בכל אופן חשוב שיכלו לשמוע ולראות אותך.
ניראות זה טוב ויפה אך רכיבה מושכלת ומודעת זה הפיתרון.
להקפיד על מרחב אישי ( ברור שזה לא פשוט בסביבה האורבנית) כניסה לצמתים במהירות שתאפשר לך להגיב לסביבה ולאחר בחינה של המרחב אליו אתה נכנס.
קריאת כביש נכונה וקשר עין.
אישית אני סומך רק על עצמי ולא על הסביבה.
באשר לרעש ייתכן אך גם יכול לגרום לבהלה מצד נהגים וסטיה פתאומית.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אתה מתאר מטרד מאוד רציני
אם היה אופנוע מימין לאוטו הזה אז גם היית שותף לפגיעה בו
ובנוסף אתה מסנוור את כולם, יופי
nihrider,חבל שאתה מגיב לא לנושא ומדבר שטויות. פנסי הערפל נועדו להגדיל את הנראות של האופנוע ולהאיר בשעות החשיכה לאיזור הקרוב. הם מכוונים בגובה נמוך משל הפנס הראשי ולכן אינם יכולים לגרום לסינוור!
לגבי הצופר: צופר רגיל של אופנוע לא נשמע ולא מזיז לנהג שנוסע על השמאלי במשך מס דק שלא לצורך. באותה הסיטואציה יכולתי לסכן את עצמי ולעקוף מימין, או לחילופין לבדוק את איכויות הצופר. בחרתי בבדיקה-הצופר הוכיח את עצמו והנהג שמלכתחילה לא שמר על חוקי התנועה נבהל כי חשב שמשאית נמצאת מאחוריו ולא אופנוע, מכאן בחר להגיב בפתאומיות ולחזור לימין במהרה. באמת נראה לך אדון nihrider, שאם במקביל לרכב היה אופנוע או כלי רכב אחר בנתיב הימני, הייתי בוחר להפעיל את הצופר????
התשובה שלי נועדה לעזור מניסוני לפות"ש בשאלתו, ולא להתנצח עם אנשים משועממים שבוחרים להגיב על כל מקרה, כדי להעלות את כמות ההודעות שלהם?!
אפוד זוהר ,מחזירי אור
במשך היום אור נמוך (לא לסנוור)
יש לא מעט אופנועים על הכביש שמסנוורים את כל מי שמסביבם? מניין לי שאתה לא כזה?
צופר אוויר גורם לנהגים להגיב בצורה לא צפויה וזה מסוכן, באותה מידה יכולת לשים צופר שהוא בעוצמה של מכונית ולא משאית. בחרת משאית ולדעתי זה מסוכן.
ולראייה:
וגם לפי התיאור שלך, השתמשת בו לא במצב חירוםפעם אחת שצפרתי לרכב מאחור הוא עף לנתיב הימני בבהלה
אולי חבל שאני מגיב לנושא אבל זה לא לטעמך?חבל שאתה מגיב לא לנושא ומדבר שטויות
תגיב, תגיב חופשי ניר, לטעמי או לא מה זה משנה, העיקר שלפות״ש תהיה תשובה .
Sent from my iPhone using Tapatalk