תוצאות 1 עד 10 מ 10

אשכול: מבאס, טוב, כמעט רע מאוד. (להיות אופנוען, #74624)

צפייה משולבת

מבאס, טוב, כמעט רע מאוד. (להיות אופנוען, #74624)

צהריים. נוסע לעבודה. מרגיש שהאופנוע לא נותן פידבק כמו שאני רגיל. חושד באוויר. בודק את הצמיג - הכל נראה בסדר. ממלא אוויר.
    לילה, חוזר הביתה. חצי שעה נסיעה. קור היסטרי, אבל אני לבוש טוב, אז לא נורא. רבע שעה לפני הבית - אני כבר לא מדמיין. אין היגוי. הצמיג שטוח.
    עוצר בצד הדרך, כביש 4. לפחות יש קצת אור.
    נשמה טובה אחת, רוכב בנדיט 600, הפעם בפחית, עוצר ושואל אם יש משהו שהוא יכול לעשות עבורי. הבחור עשה עיקוף מהצד השני של הכביש (וזה עיקוף!) ושאל אם אני צריך שיחה, רוצה לשתות או לאכול משהו. עשה לי את הערב, באמת. שחררתי אותו עם חיוך והמשכתי לחכות לחברת הגרירה.

החבר'ה המקסימים שלנו הודיעו לי שבגלל שכבר גררתי על פנצ'ר בחודשיים האחרונים, מותר לי לגרור רק פעם אחת - עד 25 ק"מ. כמה טוב שאני שיש לי ביטוח גרירה. אה, רגע..
    המכונאי שלי באילת, ברח מהקור המניאק. לא עומד להשאיר את האופנוע מחוץ למוסך לא מוכר כל הלילה.
    מחליט לגרור הביתה. 5 מעלות בחוץ. קר מאוד. הידיים קופאות בכל רגע שהן יוצאות מהכיס. נשאר עם הקסדה והחמצוואר על הראש במשך השעה וחצי שחיכיתי לגרר כדי לשמור על החום.
    הבחור הגיע, קשר את האופנוע (הפעם כמו שצריך - חידוש אחרי החוויות הקודמות והנפלאות שהיו לי בתחום - יכול להיות שבגלל שהייתי שם?) ויצאנו לדרך. הגענו - עשינו סיבוב קטן כדי להכניס את האופנוע ישירות לחנייה בלי לגרור אותו על צמיג שטוח. בוץ בכל מקום (מושב, נו?). התחפרנו. הרכב והעגלה מחוברת אליו. פאסט פורוורד לעוד שעה - הגיע טנדר 4x4, שחרר הבחור. מצאנו את החור. יציאה הביתה שהתחילה ב-21:00 ואמורה להסתיים ב-21:30 הסתיימה ב-00:25 בלילה.

בוקר. אין מכונאי. לגרור את האופנוע למוסך ישדרג לי את החוויה בעוד כמה מאות שקלים. איתרנו את החור (וואחד חור!) ודחפנו בורג כדי להחזיק את האוויר עוד קצת זמן בפנים. נסעתי לפנצ'ריה קרובה (5 ק"מ) בתקווה שיוכל לפתור לי את הבעיה. למזלי, זרוע חד צידית ואגזוזים מתחת למושב. ארבעה ברגים והגלגל בחוץ. חצי שעה אח"כ - יש תיקון, עם פאץ' כמו שצריך. 70 שקלים. יצא לי לתקן פנצ'רים לאופנוע בחיי. הכי זול עד היום היה 120 ש"ח. 70 ש"ח. תענוג.

בחזור יש פנייה שאני מאוד מפחד ממנה, תמיד - היא מגיעה בסוף עיקול שלי ואי אפשר לדעת אם החמודים שלנו יטרחו לעצור (ו-יש! שלט עצור) או להסתכל (וצריך). נוסע על 60.
    מסיים את העיקול - והרכב לא רק שלא הסתכל - אלא סוגר לי את כל (!!!!) הנתיב, וממשיך לגלוש פנימה. צופר לו, חזק. והוא מתבלבל. ממשיך לנסוע ואז עוצר. כבר התחלתי חישובים איך וכמה אני הולך לחטוף, ואיך לעזאזל אני מסתדר עם העסק (עצמאי, לא פשוט). למזלי מר בחור התקדם ממש עוד קצת, הצלחתי לשחרר את נעילת המבט (פיו!) ולאגף את האוטו מימין. מעורער קשות (ובאמת שזה לא קורה הרבה), הסתובבתי ותפסתי את האוטו. שני חבר'ה צעירים יושבים, אדישים, מורידים את החלון "סליחה אחי, אתה צודק". תודה. ביקשתי-כעסתי-התחננתי שלהבא, אם קורה טמטום כזה שוב, לפחות שיהיו החלטיים - או לעצור, או לנסוע - לא שניהם.

זהו. הייתי חייב לפרוק. יותר מדי חוויות לפחות מדי שעות.
    "The thing I like about bikes is that only people who like bikes are on them... Cars are full of people who don't care." - James May

Banned
    הפענצ'רמאעכר הזה הוא של רכבים?
    כי במדינתנו הפענצ'רמאעכר צריך להיות גם מוסכניק עם תעודות. בלמים וכאלה.

ט.ל.ח.

בהחלט, ויש לו. ותיק הבחור. הסיבה היחידה שלא הייתי אצלו עד עכשיו היא.. ובכן.. שלא הייתה לי זרוע חד צידית ו/או שההחלפה בוצעה במקביל לטיפול אחר.
    "The thing I like about bikes is that only people who like bikes are on them... Cars are full of people who don't care." - James May

Senior Member
    במבה מתוק\ה . שמח שיצאת בשלום.
    ובכלל טוב שחזרת שוב למושב לייצים זה.

Senior Member הסמל האישי של ItayK
    אתה יש לך סיפורים אתה... צריך לקדם חוק להוצאת רכבים מהחוק.
    החילזון מהשפן!!
    ג'יימס - GS500E 2002-2015
    ת.נ.צ.ב.ה

אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס

היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)

נכון? כל הסביבה צועקת לי שזה רמז לרדת מהתחום.

אם אמות מתישהו על האופנוע, או אצא פצוע - הם צדקו. אם לא, חה חה, ניצחתי.

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    החבילה של "להיות אופנוען" היא חבילה כבדה, שכבדה ממנה היא רק החבילה של "להיות אופנוען אמתי".

אופנוע אמתי היה עוצר בצד, מצית סגריה מגולגלת, פולט קללה עסיסית מזווית הפה ומאלתר פתרון.

אבל לא כל מי שיש לו אופנוע הוא אופנוען אמתי...

אבל מה אפשר כבר לצפות ממי שקוראים לו "במבה מתוקה" והגיבור שלו זה תינוק?

ולא אין לי את זה ביותר ציני! ( :-) ) - רן
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פעם, כשהאופנועים היו עשויים מפלדה, הייתי עשוי מברזל. עכשיו אני סתם במבה מתוקה.

לא מעשן, לא שותה - רק מקלל הרבה בתוך הקסדה.

- גם רן.

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי sweet bamba צפיה בהודעה
    פעם, כשהאופנועים היו עשויים מפלדה, הייתי עשוי מברזל. עכשיו אני סתם במבה מתוקה.

לא מעשן, לא שותה - רק מקלל הרבה בתוך הקסדה.

- גם רן.

גם טוב!
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

זאת התחלה אתה אומר.
    כול כלב ביג'י יומו אומר אבא שלי.
    אני אומר שיהיה בסדר