שלום לכולם
אני רוכב כבר דיי הרבה זמן והשבוע, לצערי חוויתי תאונה - אני הייתי בנתיב שלי כאשר בחור מאוד מבוגר (91) נכנס בי מהצד ולא ראה אותי, הוא לא אותת או משהו, לאופנוע יחסית שלום הרבה שפשופים בארגז הצד ובמגן המנוע, הבחור התנצל ואמר לי לקחת אותו איתי למוסך והוא ישלם מה שצריך.
לאחר התאונה והכל הגעתי הביתה וחשבתי לעצמי שאולי אני צריך להיות יותר בולט, אני רוכב על cb500x מזווד ב3 ארגזים ולמרות שהאופנוע אינו מפלצת כמו הGS הוא גם אינו קטן אך עדיין חשבתי איך להיות בולט יותר במהלך היום בתוך ערים (בדרכים בין עירוניות זה גם חשוב לי אבל פחות, מרגיש לי יותר בטוח) חשבתי על כמה דרכים אשמח לקבל מידע נוסף או חיזוקים/ שלילות
אפודה זוהרת - דיי פשוט אבל מעצבן כל פעם לשים על המעיל
להתקין איזה אורגן אורות על ארגזי הצד בחלקם הצידי והאחורי כנראה יהיה מדובר בלד סיני ואני לא בטוח כמה אור הוא יפיק ביום (דגש על יום ולא לילה) בנוסף יהיה קצת בעיה לעשות חיבור אסטטי לארגזים, גם אם אני יצור חיבור מהיר למצבר היות והארגזים יורדים לפעמים מהאופנוע.
אגזוז - אני מודע לאפקט דופלר אך בעיר יש מצב שבמהירות נמוכה כן יותר יחפשו אותי, פחות אוהב את הפתרון יסרבל אותי מעוד בכניסה לביניין ויציאה וגם דיי יקר.
כמובן שכל אלה לא פותרים אותי לשים לב ולהיות ערני אבל לפעמים צריך קצת יותר