25,000 שקל השתתפות עצמית...
תגיד לבעל אוטו שאתה מבטח ככה, תראה מה התגובה שלו.
25,000 שקל השתתפות עצמית...
תגיד לבעל אוטו שאתה מבטח ככה, תראה מה התגובה שלו.
קודם כל אני מבטח דרך אודי דגן, כך שההשתתפות העצמית היא 12,500 ש"ח.
שנית, המינוח "השתתפות עצמית" קצת מטעה היות ומדובר בסכום שינוכה מהתביעות שלי (ולא של אחרים) על סבל וכאב.
אם הייתי יכול לקבל הנחה משמעותית נוספת תמורת ויתור על כל הסכום עבור סבל וכאב הייתי הולך על זה.
נערך לאחרונה על ידי edir; 14-12-2015 בשעה 13:34.
הביטוח המלא מסובסד מחירו מפוקח ואילו זה עם ההשתתפות העצמית לא. ולכן התוחלת של הביטוח המלא (אני מקווה שזה המונח הנכון) גבוהה יותר . כלומר שעובר קבוצה גדולה של רוכבים שמייצגים את הרוכבים בארץ סביר מאוד להניח שמשתלם יותר לבטח בביטוח מלא. זאת מכיוון שההשתתפות העצמית גובהה וגובים אותה עבור הסעיף הכי "רווחי" מבחינת המבוטח (הרוכב)
עם ביטוח האופנוע המלא לא היה מבוטח, סביר שהיה עולה עוד הרבה יותר ולכן הביטוח עם ההשתתפות העצמית היה פופלארי יותר.
אני גם באודי דגן, הם לא הציעו לי 12.5 השתתפות, לפי מה מציעים את זה? ניסיון וגיל וכו'?
זה הרבה יותר קורץ מ25 אלף
נכון שזו לא השתתפות עצמית כמו בביטוח מקיף, אבל בסופו של דבר, לאחר התביעה אתה תהיה במינוס 12.5. עכשיו השאלה היא כל כמה זמן את נפגע, אין תשובה לזה אז אי אפשר לדעת מה יותר משתלם.
ושוב, אם זה 12.5 אצלך אז זה שיקול שונה לגמרי. זה הפרש מאוד רציני.
לא הבנתי איך תהייה במינוס אחרי התביעה? נניח שקבעו לך 11 אלף פיצוי על סבל - לא תקבל כלום. לא תחויב ב1500 או 14000 (בהתאם לביטוח) ובכל מקרה התשלום לבי"ח וכו מכוסה
התכוונתי למינוס 12.5 מאשר אם היית משלם על ביטוח ללא השתתפות
כלומר,
במקום לקבל 13000 שקלים, אתה תקבל רק 500
את אף אחד בעולם לא מעניין המצב של האופנוען בישראל, ברגע שנפנים את האמת המרה הזו יהיה לכולם יותר קל.
המדינה לא רואה אף אחד ממטר, זה ברור וידוע, הפקידונים מנהלים כל אחד את חלקת אלוהים הקטנה שלו, ומחכים להחלטות
מלמעלה שלעולם לא יגיעו, כי מקבלי ההחלטות עסוקים בדברים אחרים הנוגעים לכיסיהם.
כך הדבר גם עם היבואנים, מוכרי הציוד, אותם מעניין הרווח המקסמלי למלא את הארנק.
עכשיו, כל עוד המציאות הזאת עובדת, אף אחד לא יזיז את עכוזו הענוג לטובת אחרים. בטח לא לטובת מיעוט נרדף שנחשב
רק בעיניי עצמו.
לא שר התחבורה, לא ראש הממשלה ולא אף אחד יזיז דבר. אולי אם הבן של ראש הממשלה היה אופנוען או אולי שרה, אז
היה זז משהו.
בקיצור מי שרוצה להיות אופנוען בישראל שיזרוק את המטפחת הדמעות, ייפתח את הארנק, ויזכור תמיד שהוא הארנבת
מול עדת צבועים ועונת הציד לא נגמרת.
#להיות#אופנוען# בישראל#2016
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
כמה נכון וכמה עצוב,
אבא שלי היה סובייטי וניצול שואה, ושניסיתי כילד לשאול אותו, מיד היה משתיק אותי והיה לוחש "עוד ישמעו אותנו"
הפחד שלו מהממסד היה גדול מעוד וטבוע בו מילדות.
לי אין פחד מהממסד (תמים?) אבל כמו שכתבת ,"הם לא סופרים אותנו"
וכל זאת למה? כי הם יכולים !
כל עוד כולנו נצקצק בלשון ונגיד שאין מה לעשות, זה יהיה המצב.
ועכשיו שאלת השאלות...........
הכל שקר וכזב כמו מתווה הגז כמו העלאת שכר השכירים השביתה שקרבה ( השקר של ההסתדרות) כמו כמו כמו
מחירי האחזקה הם פועל יוצא של מונפול ומיעוט כלים!
הפתרון להבנתי הוא הורדת תעריפי הביטוח לרמה שפרנים יוכלו לרכוש ובמקביל הורדת המיסוי על הכלים כך שקטנועים ואופנועים יהפכו לאלטנטיבה לרכב
מצב זה ( עשוי) למשוך קהל שעד היום לא רכש אופנועים וכפועל יוצא כדאיות לייבוא מותגים נוספים שלא יובאו הגדלת התחרות וירידת מחירי החלפים.
רגע על מי אני עובד????
יצאתי לפגרת חורף מחוסר תקציב
אשוב בקרוב
️
![]()
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
כשהורידו את מס הקנייה ב30 אחוז, מחירי הכלים כמעט ולא ירדו
הכל עבודה בעיניים. שיורידו את מחירי הביטוח כמו בחו"ל ויבטלו מס קנייה לעודד דו גלגלי לפחות בנפחים קטנים זה ישפר קצת את הבלגאן בערים הפקוקות.
אם יהיה זול להחזיק קטנוע 250-300 יותר אנשים יקנו.