רן - יש לך דגמים מומלצים במחיר שיהיה סביר, כד נגיד 70000 ןעזוב את הדרגת רישוי, מקסימום נעלה.
רן - יש לך דגמים מומלצים במחיר שיהיה סביר, כד נגיד 70000 ןעזוב את הדרגת רישוי, מקסימום נעלה.
נדב שאלה יותר חשובה ומסקרנת...
במה אתה עובד? ואיפה שמוכנים לשלם לך על אופנוע 70,000 ש"ח?
לא משנה איפה עובד הבחור, מה זה משנה?.. ואיך זה קשור לכלי אותו הבוס מסכים לרכוש לו שיגיע לעבודה?
ואני חושב כמו רן/שושנים - 220 ק"מ ביום זה הרבה. הרבה מאוד. אז תשתדל למצוא (אם כבר אתה נעול על זה, כי אני ממליץ לך כמו ש KKatkov ואברי - עם כל הרומנטיקה והעניין של מימון הכלי מהעבודה, עדיין אתה מעלה את הסיכון לתאונה אפשרית לא עלינו יותר מרוב הרוכבים) אם כבר את הכלי הכי נוח למרחקים ארוכים. אין מה לעשות וכלי כזה יהיה גדול ונוח ופחות בפקקים ועומסים.
אני הייתי ממליץ על הבורגמן 650 עם כל הפינוקים, אבל בגלל שלדעתי הטיפולים בו יהיו יותר תחופים (650 זה לא ליטר+) אני נוטה להמליץ לך על ה FJR1300 משומש במצב טוב שנכנס לתקציב ה 70. יש את ה CB1000F אבל הוא לא נוח כמו ה FJR.
יש את ה GTR1400 אבל זה לוויתן, עם כל המעלות בשיוט והמגרעות בקצת פקקים ועומסים ובעיר. יש את ה 1200GS שגם יכול לגמוע קילומטרז' כזה ברמה היומית, שוב צריך למצוא אחד הכי שמור שיש עם הכי פחות ק"מ.
אם היית רק על דרכים בין-עירוניות ומהירות גם אני הייתי ממליץ גולדווינג, לא צוחק בכלל !!, אבל זה לא בתקציב שלך נראה לי אפילו משומשים מה 10-15 שנים האחרונות.
יש גולדווינג אספנות אבל אם רוצים לחסוך בביטוח לכלי אספנות היטוח החובה לא מכסה בנסיעה מ 7 עד 9 בבוקר.
בהצלחה
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
אתה מגזים.
ויסטרום 650 מספיק כדי לעשות את הרכיבות האלה בנוחות. ממש לא חייבים fjr או 1200gs.
זה בסך הכל שעה וחצי לכיוון, ואפילו קצת פחות כשהכבישים ממש ריקים.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
אז יכאב קצת. לי כואבות העיניים אחרי יום בעבודה - זה אומר שאני צריך להפסיק לעבוד?
לפני כארבע שנים, פעמיים-שלוש בשבוע, עשיתי את הקו הזה על דיוורז'ן 400 בן 20 במשך כחצי שנה.
מבחינה כלכלית, זה היה נוראי, מה גם, שכל יום שישי הייתי צריך לשמן, לגרז, למתוח ולחזק דברים שניסו להפסיק לתפקד - אבל פיזית, זה לא טירוף כמו שמתארים כאן. אם היה לי אז ויסטרום, זה היה הרבה יותר קל (בעצם - הרכיבות האלה היו הסיבה העיקרית, שמיהרתי להשתדרג לבנדיט 1200).
לכן, אני חושד שחלק מהתגובות נכתבו ע"י חבר'ה מפונקים![]()
לא צריך גולדווינג בשביל 3 שעות רכיבה ביום. בעצם, אני לא חושב שיש משהו שבאמת מצדיק רכישה של גולדוינג - זה מסוג הדברים, שהסיבה האמיתית לקנייתם היא ש"אני רוצה ויכול להרשות לעצמי".
כמענה לצורך בניידות לטווחים האלה (ולא נדון כעת בשאלה, האם הצורך אמיתי, או שבכל זאת, עדיף רכבת) - סילוור 400, cb500x נותנים מענה טוב. ויסטרום או בורגמן 650 נותנים מענה מעולה. כל מה שמעבר - זה "אוברקיל" למשימה.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
אני לא מתמצא במחירי מחירון אבל בסכום הזה יש אפשריות טובות!
מסכים מאוד עם המועמדים שהוצעו, אספנות יורד מהפרק בגלל זמינות חלפים נמוכה ושעות העוצר.
אני רחוק מלהיות מפונק, אבל בהנחה שהנתונים הנ"ל נכונים פותח השרשור יהפוך בעוד שנה לאחד
מהחברים בפורום זה עם הקלומטרז' הגבוה ביותר לשנה.
זה דבר אחד לדבר על זה או להקיש את זה במקלדת ודבר אחר לעשות את זה.. בבוקר נסיעה
כזו אחרי לילה של מנוחה עדיין סבירה, אבל לחזור על נסיעה כזו בערב, אחרי יום עבודה, זה לא קל
מחייב משמעת ברזל וכלי שיודע לעשות את העבודה עבורך בקלות בנאמנות ובפינוק מרבי.
הוי סטרום יכול לעשות את זה וגם צריכת הדלק שלו לטובתו אבל ה-bmw rt יעשה את זה בצורה
טובה יותר (ויקרה יותר) כך גם הגולדווינג שיהיה סיוט בעיר וחוויה נהדרת בכביש המהיר.
תצטרך לעשות כושר גופני (ואני לא צוחק) להחזיק כלי דו"ג במשך 4 שעת כל יום בתנאי דרך
משתנים זה לא דבר של מה בכך, תחרותיות האיירן באט שקוסמות לרבים מפילה חללים אין ספור
דווקא מאלה שלא ציפו לכך, כיוון שרוב הקושי הוא קושי מנטלי. לפני קשיי הגוף.
שוב, אם מדובר באופציה יחידה ואין דרך אחרת נורמלית לחיות את חייך בסמוך למקום העבודה
(שכירת דירה, התנחלות אצל בן משפחה וכד') אופנוע יכול לשמש כפתרון טוב אבל...זה לא יהיה
קל זול או נטול תקלות. - רן
נערך לאחרונה על ידי השושנים; 01-07-2015 בשעה 14:38.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
מה אתם אומרים על vstorm 650 DL מוגבל?
http://www.oferavnir.co.il/Product.aspx?productId=59
SYM SuperPure 50 - כוח מתפרץ במחסן || Honda XR125L - אהבה מהילוך ראשון נמכר ||
Suzuki DR350SE - כמו יין, משתבח עם הזמן נמכר || Suzuki SV650N - מנוע V כלבבי נמכר ||
Honda CB1000R - סכין יפנית נמכר || KTM 125 EXC - הקטום הכתום והשסתום נמכר ||
Yamaha MT09 Tracer - השילוש הקדוש נמכר || Suzuki GSR 750 - משעמם כמו השגרה נמכר ||
Kawasaki Z900 - בקרות זה לחלשים נמכר || BMW S1000R
ואני עדין לא מבין איך האופציה של הרכבת לא הולך, אם אתה צריך להגיע לת"א אז מה הבעיה של אופנים חשמליות + קטנוע בצפון.
אמרתי בהתחלה וגם עכשיו אני חוזר על דעתי שקל זה לא יהיה. בתור אחד שעשה זאת 2-3 ימים בשבוע במרחקים כאלו , לא תמיד זה קל ולי לא היתה רכבת כי אין רכבת באזורנו
אני אהיה חוצפן ואשאל עוד משהו...
בסופו של דבר החלטנו על כיוון הוי-סטורם 650, השאלה היא ככה: בעופר אבניר הוא עולה 72000 כלי מוגבל ל a1, שאלתי על טיפולים וכל 12000 אמר המוכר. עכשיו המעסיק אמר לי , למה לא תוציא רישיון a ונקנה יד שניה. האם בדגמים הישנים גם הטיפולים על 12000? האם עדיף חדש בגלל השימוש המסיבי?
אולי בכלל יש לכם המלצות אחרות במידה ויש לי רישיון a? למרות שההמלצות חמות מאוד על הויסטורם..
לא שמעו אצלך בחברה על 'רכב ליסינג'?
בחיי שאני לא מבין למה לך לרצות את הנסיעה הזאת.
ב70 אלף קנה מכונית סלון בת שנתיים שלוש וסע בנוחות ובטיחות.
פקקים פקקים פקקים..
אודה לתשובה על השאלה האחרונה...כי זה באמת הזוי מה שעופר אבניר אומרים
אם אתה מגדיל לa ב70 אלף תחפש סופר טנרה משומשת. ותראה לויסטרומים של העולם את הזנב.
נערך לאחרונה על ידי אברי; 02-07-2015 בשעה 00:06.
אני יזרוק עוד אופציה שחשבתי אשר מבילה ל vstorm dl 650 , זה ה nc700x ...מה אתם חושבים?
וגם אשמח לתשובה על השאלה האחרונה
תודה.